STAP-regeling
MENU

E-learning Agile Scrum Master 1 - met examen en begeleiding - STAP-versie

Gecertificeerd Scrum Master worden, zonder dat het je al te veel tijd kost? Het kan! Lagant biedt een Agile Scrum Master I Online Zelfstudie. Na het doorlopen van de zelfstudie ben je optimaal voorbereid op het Professional Scrum Master – level 1 examen van Scrum.org. En met de examengarantie die Lagant biedt, ben je dus al zeker van het certificaat.
Boek met de STAP-regeling
Duur: 6 maanden toegang
Taal:
Prijs:

 925,00   excl. BTW

Inbegrepen:
Online Zelfstudie
Onbeperkt examenvragen oefenen met ExamTrainer®
Voucher PSM1 scrum.org examen (online)
3 uur persoonlijke begeleiding
Examengarantie

Haal het maximale uit je STAP-budget

Wij bij Lagant snappen dat jij het maximale uit je STAP-budget wilt halen. Daarom hebben we van deze zelfstudie een speciale STAP-versie gemaakt. We hebben de (normaal optionele) persoonlijke begeleiding in een speciaal geprijsde zelfstudie voor jou samengevoegd.

Waarom kost deze aanbieding € 925,-? Als particulier kun je gebruik maken van onze BTW vrijstelling. Je betaalt dan geen BTW, maar 8% BTW-vrijcorrectie. Dat maakt het totaal € 999,-. Zo valt deze opleiding precies binnen jouw STAP-budget! Slim! Met 3 uur persoonlijke begeleiding én examengarantie weet je zeker dat je deze zelfstudie met goed gevolg zult doorlopen!

Heb je vragen over de STAP-subsidie? Of wil je persoonlijk advies of deze opleiding bij jou past? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op +31 (0)41 322 4106 of stuur een e-mail naar [email protected].

In je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt studeren voor Scrum master. De Scrum Master Online Zelfstudie zorgt ervoor dat dit haalbaar is. Deze interactieve online training bevat vele video’s en oefeningen om te zorgen dat jij je de Scrum methode eigen maakt. Met de populaire ExamTrainer® kun je uitgebreid oefenen met vragen, zoals jij die ook op jouw examen kan verwachten. Deze Scrum training van Lagant werkt met een leeralgoritme dat exact jouw studieresultaten bijhoudt. Op basis van deze resultaten weet je wat jij nog moet doen om je de Scrum techniek eigen te maken en klaar te zijn voor het scrum.org examen.

De volgende onderwerpen komen o.a. in de Professional Scrum Master | Online Zelfstudie aan bod:

 • Waarom zou ik met de Scrum methode aan de slag gaan?
 • Hoe creëer ik bevlogenheid in mijn team?
 • Hoe organiseer ik waardevolle feedback?
 • Hoe creëer ik transparantie richting mijn opdrachtgevers met de scrum techniek?
 • Hoe implementeer ik de Scrum methode in mijn organisatie?

Voorkennis en studiebelasting

Voor deze training adviseren wij HBO werk- en denk niveau Naast het doorlopen van de zelfstudie, ongeveer 16 uur, moet voor de voorbereiding voor het examen een tijdsinvestering worden gerekend tussen de 10 en 15 uur.

Deze Scrum training is geschikt voor leidinggevenden en teamleden die met de Scrum methode (gaan) werken. Tevens is deze geschikt voor professionals met een coachende rol of die één of meerdere Scrum Teams begeleiden.

Je hebt je na deze training de Scrum techniek helemaal eigen gemaakt. En staat als een stevige Professional Scrum master klaar voor jouw team. Je coacht je team naar succes door ze te faciliteren, ze in hun kracht te zetten en de workload op een juiste manier in te schatten.

Na het volgen van deze training ben je in staat om:

 • Je team en organisatie te enthousiasmeren voor de wereld van Scrum.
 • De Scrum techniek toe te passen ter verbetering van de teamwerkwijze.
 • Transparantie te creëren binnen je team en project.
 • De Scrum methode over te dragen binnen de organisatie door een plan van aanpak.
 • Te slagen voor het Professional Scrum Master 1® Certificaat (PSM1®).

Inclusief bij deze zelfstudie: 3 uur persoonlijke begeleiding van een ervaren coach/trainer. Deze ervaren trainer kan met jou de theorie bespreken en aangeven hoe deze in de praktijk wordt gebruikt. Daarnaast kun je eventuele onduidelijkheden over de stof bespreken. Het contact met een trainer loopt uitsluitend online of via de telefoon, hiervoor is 3 uur gereserveerd. De trainer zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.

We bieden jou een garantie aan dat je slaagt voor het examen. Slaag je na de eerste poging onverhoopt niet, dan bestelt Lagant kosteloos een nieuwe voucher. Bovendien kom je in aanmerking voor 1 uur kosteloze (extra) persoonlijke begeleiding van een trainer van Lagant om mogelijke vragen te beantwoorden en je klaar te stomen voor je herexamen. Maar we verwachten hiervoor wel iets van jou, om hiervoor in aanmerking te komen gelden deze voorwaarden:

Examengarantie voorwaarden:

 • Je dient alle doelstellingen (100%) in de memotrainer van de Lagant zelfstudie of de ExamTrainer® te hebben behaald. Waarbij je minimaal 50 vragen dient te hebben beantwoord;
 • Je dient examen af te leggen binnen 2 (twee) weken na de laatste keer oefenen in de ExamTrainer® of memotrainer van de zelfstudie van Lagant;
 • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) (extra) examenvoucher;
 • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) uur extra persoonlijke begeleiding;
 • Lagant is niet verantwoordelijk voor de techniek of technisch falen van de examenomgeving en/of internetverbinding bij remote examens.

Wat moet je doen als je het examen niet hebt gehaald?
Indien je het examen niet succesvol hebt behaald, dan maak je een print screen van jouw examenresultaat. Deze mail je naar [email protected]. Als je aan alle voorwaarden voldoet stuurt Lagant je een nieuwe examenvoucher en nemen we contact met je op voor het inplannen van het uur extra persoonlijke begeleiding. Bij vragen kun je contact opnemen met afdeling Planning op telefoonnummer 0413 224 106.

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Computerweg 22
3542 DR Utrecht
[email protected]+31 (0)41 322 4106
Agile Business BuildersIPMA CompactPRINCE2 CompactVerandergids
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2023 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Heidie van der Putten

Heidie van der Putten

Planningscoördinator

Op dit moment zijn we gesloten. Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Heidie van der Putten
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Start gesprek via:
chat