STAP-regeling
MENU

Zelfstudie LEAN IT Kaizen

De verdiepende module voortbordurend op de kennis vanuit de Lean IT Foundation training.
Boek met de STAP-regeling
Duur: 6 maanden toegang
Studiebelasting: minimaal 30 uur
Taal:
Prijs:

v.a. 649,00 excl. BTW

Inbegrepen:
Online Zelfstudie
ExamTrainer®, onbeperkt examenvragen oefenen
Examenvoucher

Kaizen

Kaizen is het Japanse woord voor continue verbetering met kleine incrementele veranderingen (Kai betekent verandering, Zen betekent ten goede). Het is een aanpak voor het oplossen van problemen en vormt de basis van incrementele continue verbetering in organisaties waarbij iedereen betrokken is; zowel managers als werknemers die structuur bieden aan procesverbetering.

Heb hebben van een actieve Lean IT Foundation certificering is een vereiste voor deze zelfstudie.

Deze training richt zich op professionals die kennis en vaardigheden willen verkrijgen over Lean en Kaizen, zodat ze deze in kunnen zetten om succesvol verbeteringen door te voeren.

Voorkennis en studiebelasting:

Je dient in het bezit te zijn van het Lean IT Foundation certificaat. Voor deze training adviseren wij HBO werk- en denk niveau. Voor de voorbereiding voor het examen dient een tijdsinvestering worden gerekend tussen de 30 en 50 uur.

Het Kaizen-niveau richt zich op het voortbouwen op de leerdoelen van de Lean IT Foundation om specifieke, op vaardigheden gebaseerde training te bieden aan IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het faciliteren van Kaizen-verbeteringsevenementen.

Deze verdiepende training kan worden afgesloten met een gesloten-boek examen bestaande uit 40 multiple-choice vragen waarvan er minimaal 26 goed moeten zijn voor een positief resultaat (65%). Dit examen duurt maximaal 90 minuten.

Als optie bieden wij op al onze online zelfstudies de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die jou persoonlijk begeleidt. Deze ervaren trainer kan met jou de theorie bespreken en aangeven hoe deze in de praktijk wordt gebruikt. Daarnaast kun je eventuele onduidelijkheden over de stof bespreken. Het contact met een trainer loopt uitsluitend online of via de telefoon, hiervoor is 4 uur gereserveerd. De trainer zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.

Kies je opties voor Zelfstudie LEAN IT Kaizen

Wissen

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

© 1991-2022 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Webdesign
Heidie van der Putten

Heidie van der Putten

Planningscoördinator

Op dit moment zijn we gesloten. Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Heidie van der Putten
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Start gesprek via:
chat