Psst.. t/m 31 augustus zijn er weer Lagant's Zinderende Zomerweken: Korting op e-learning en trainingen!
MENU

E-learning AgilePM® Foundation

De Agile Project Management (AgilePM) Online Zelfstudie is een uitkomst voor iedereen die zich wil verdiepen in projectmanagement in Agile omgevingen, maar geen klassikale training wil volgen. Na het doorlopen van de zelfstudie ben je optimaal voorbereid op het AgilePM Foundation examen van APMG International.
Boek met de STAP-regeling
Duur: 6 maanden toegang
Taal:
Prijs:

v.a.   795,00  excl. BTW

Inbegrepen:
Online Zelfstudie (Incl. de ExamTrainer)
AgilePM Foundation Examen (online)
Licentiekosten
Examengarantie
Lagants Zinderende Zomerweken! Tot 31 augustus 25% korting op e-learning en 15% korting op trainingen. 
Let op: Korting wordt automatisch toegepast in de winkelwagen.
Lees alle voorwaarden via deze link

Met de AgilePM Foundation Online Zelfstudie is het mogelijk om in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, te studeren. De zelfstudie bevat het online Agile Project Management Handbook, vele video’s en oefeningen om te zorgen dat jij de stof eigen maakt. Ook bevat de zelfstudie de populaire ExamTrainer waarmee je uitgebreid kan oefenen met vragen zoals jij die ook op jouw examen kan verwachten. Verder houdt de zelfstudie exact jouw studieresultaten bij zodat jij op basis van deze resultaten kan bepalen wat jij nog moet doen om klaar te zijn voor jouw examen.

Voorkennis en studiebelasting:

Voor deze zelfstudie adviseren wij HBO werk- en denk niveau. Naast het doorlopen van de zelfstudie, ongeveer 16 uur, moet voor de voorbereiding voor het examen een tijdsinvestering worden gerekend tussen de 10 en 15 uur.

 

De training is bedoeld voor iedereen die binnen een organisatie te maken krijgt met projecten en waar diverse teams op een Agile manier producten (willen) opleveren.

U kunt daarbij denken aan projectmanagers en -medewerkers, maar zeker ook aan opdrachtgevers en adviseurs.

Na afloop van de Online Zelfstudie:

  • ken je de structuur van een agile project levenscyclus;
  • weet je hoe u een agile project moet managen en daar controle op kunt houden;
  • ken je de processen en producten die nodig zijn om een agile project tot een succesvol einde te brengen;
  • ken je de rollen en verantwoordelijkheden binnen een agile project en wat hun taken zijn;
  • ben je in staat het AgilePM Foundation examen te halen.

Als optie bieden wij op al onze online zelfstudies de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die jou persoonlijk begeleidt. Deze ervaren trainer kan met jou de theorie bespreken en aangeven hoe deze in de praktijk wordt gebruikt. Daarnaast kun je eventuele onduidelijkheden over de stof bespreken. Het contact met een trainer loopt uitsluitend online of via de telefoon, hiervoor is 3 uur gereserveerd. De trainer zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.

We bieden jou een garantie aan dat je slaagt voor het examen. Slaag je na de eerste poging onverhoopt niet, dan bestelt Lagant kosteloos een nieuwe voucher. Bovendien kom je in aanmerking voor 1 uur kosteloze (extra) persoonlijke begeleiding van een trainer van Lagant om mogelijke vragen te beantwoorden en je klaar te stomen voor je herexamen. Maar we verwachten hiervoor wel iets van jou, om hiervoor in aanmerking te komen gelden deze voorwaarden:

Examengarantie voorwaarden:

  • Je dient alle doelstellingen (100%) in de memotrainer van de Lagant zelfstudie of de ExamTrainer® te hebben behaald. Waarbij je minimaal 50 vragen dient te hebben beantwoord;
  • Je dient examen af te leggen binnen 2 (twee) weken na de laatste keer oefenen in de ExamTrainer® of memotrainer van de zelfstudie van Lagant;
  • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) (extra) examenvoucher;
  • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) uur extra persoonlijke begeleiding;
  • Lagant is niet verantwoordelijk voor de techniek of technisch falen van de examenomgeving en/of internetverbinding bij remote examens.

Wat moet je doen als je het examen niet hebt gehaald?
Indien je het examen niet succesvol hebt behaald, dan maak je een print screen van jouw examenresultaat. Deze mail je naar [email protected]. Als je aan alle voorwaarden voldoet stuurt Lagant je een nieuwe examenvoucher en nemen we contact met je op voor het inplannen van het uur extra persoonlijke begeleiding. Bij vragen kun je contact opnemen met afdeling Planning op telefoonnummer 0413 224 106.

Kies je opties voor E-learning AgilePM® Foundation

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.8
 180 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |