MENU

Werken bij Lagant

Planningscoördinator

Solliciteer via Indeed

Houd jij ervan om dingen altijd pas op het laatste moment te doen? Heb je een hekel aan to do lijstjes? Leef je het liefst in de waan van de dag? Ben je er gek op als je de hele dag geen telefoontje krijgt en met rust wordt gelaten? Lees dan vooral niet verder, want wij zoeken een energiek Plantalent die gek is op structuur!

Plantalent?
Je bent een kei in systemen voor je laten werken. Al dat handmatige gedoe ben jij allang voorbij. Vingervlug weet jij de weg te vinden in ons systeem, om bijvoorbeeld nieuwe inschrijvingen voor trainingen te verwerken, verschuivingen en annuleringen in gang te zetten, de benodigde communicatie te voeren en alle informatie up to date te houden. Is dat dan alles wat je doet? Gelukkig niet!

Door het persoonlijk, plezierig en accuraat afhandelen van aanvragen en andere vragen ben jij de stem en het gezicht voor onze cursisten. Je biedt klanten hulp en oplossingen aan, geen vraag is jou te gek. Verassende dienstverlening is wat jij doet!

Je plant niet alleen nieuwe trainingen in het rooster, maar je bent ook degene die ervoor zorgt dat alle marketing en sales acties goed in de tijd worden neergezet en uitgevoerd door de juiste collega’s. Najagen kan jij als de beste!

Wie zijn wij?
Lagant maakt veranderambities waar! Onze professionals ondersteunen organisaties door daadkracht, eigenaarschap en zelflerend vermogen binnen teams te vergroten. Lagant biedt trainingen, zelfstudies, coaching en consultatie aan om mensen, teams en organisaties in hun ontwikkeling bij te staan. Hierdoor kunnen zij hun eigen veranderambities waarmaken.

Jouw nieuwe collega’s willen leuke dingen doen met leuke mensen om samen positieve impact te maken. Je eigen ontwikkeling staat daarin centraal en hiervoor krijg je volop mogelijkheden binnen Lagant.

Als rots in de branding speel jij als Plan Talent een zeer belangrijke rol. Denk jij dat je bij Lagant past?

Jouw profiel
Je bent in staat om iedere bezoeker, fysiek en online, de gaafste en meest klantverrassende ervaring te bieden. Je bent in staat om jezelf, processen en werkwijzen continue te verbeteren, daartoe neem je initiatieven.

 • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring, bij voorkeur bij een trainingsbureau.
 • Je ziet kansen, bent een mens-georiënteerd en hebt een commerciële houding.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent accuraat, je neemt verantwoordelijkheid, je houdt in hectiek overzicht en houdt ervan om zaken direct af te handelen.
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar en beschikt hierin over de nodige flexibiliteit. Je vind het leuk om op kantoor te werken, maar kan ook prima vanuit huis je ding doen.
 • In bezit van een B-rijbewijs.
 • Je beschikt over de nodige kennis van Office-365 en AFAS.
 • Salarisindicatie: tussen de € 2.400 en € 2.600 op basis van 40 uur en ervaring.

Daarnaast herken je je ook in het volgende:

 • Positief ingestelde Teamplayer
 • Gestructureerd werken
 • Doener en afmaker, wil resultaten
 • Ziet werk en biedt uit zichzelf hulp aan en neemt werk uit handen
 • Handig met apps en systemen
 • Spin in het webrol
 • Woont maximaal 30 minuten van kantoor woon werk

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan
Parttime uren: 24 per week
Salaris: Tot €2.600,00 per maand
Aanvullende betalingen: Vakantiegeld
Arbeidsvoorwaarden: Reiskostenvergoeding
Werkschema: ma-vr

Wil jij graag bij ons werken? Stuur je CV en motivatie naar [email protected]. Of bel voor meer informatie naar 06 4325 6869.

Persoonlijk advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Aanvraag diensten

Lagant partners

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 152 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |