MENU

Wij maken cursisten blij

Met meer dan 30 jaar ervaring is Lagant een autoriteit op het gebied van opleidingen en trainingen. We helpen cursisten hun veranderambities waar te maken. Medewerkers van organisaties te veranderen in medewerkers die de verwachtingen van de klanten continue overtreffen.
8.9
Gemiddeld een 8.9
 uit 162 beoordelingen!

Hoe we dat doen? Wij zijn Verandergidsen. Een Verandergids inspireert en ondersteunt om innovatiever, wendbaarder en succesvoller te zijn.

Hieronder lees je reviews van deelnemers aan onze trainingen en/of e-learnings. Wil je ook een review achterlaten? Ga dan naar de website van ReviewPilot.

Schrijf een review op ReviewPilot

Onze cursisten geven ons gemiddeld een 8,3

Training als geheel
8,5
Content
8,4
Informatie en communicatie
8,1
Trainer
8,5

Sommige cursisten zijn zo aardig om hun ervaringen te delen. Hieronder kun je de laatste reviews vinden.

Schrijf een review op Trustpilot

Was top. Goede trainer, leuke manier van lesgeven, kennis van zaken.

8.8

veel geleerd

7.3

Fijne voorbereiding voor het aankomende examen

7.3

De training was fijn. Het is soms lastig om alles volledig voorbereid te hebben, dus soms is er wat weinig theorie tijdens de lesdagen, maar in plaats daarvan zijn er goede praktijk oefeningen tijdens de training.

9.0

Ik heb de training MSP gevolgd van Lagant, met Martin Carol als trainer. Martin staat volledig boven de stof en weet bij ieder principe wel een mooie anekdote uit de praktijk te vertellen. Hoewel de lesstof zelf nog wat droog kan zijn, weet Martin dit knap te verlevendigen!

7.5

De training was niet helemaal wat ik ervan verwacht had. Daarnaast miste ik de structuur en beslissingsvaardigheid van de trainers. Ook de trainers zaten niet altijd op één lijn met elkaar.

5.3

De trainer maakte de droge stof levendig met voorbeelden. Hij zorgde voor overzicht. Prijs kan ik niet beoordelen. Service: we kregen de verkeerde oefenstof en de app werkt niet op mijn telefoon.

6.5

Goede training met een kundige trainer.

8.8

Leuke trainer die de droge stof op een goede manier met voorbeelden weet over te brengen.

Ik scoor de service wat minder, omdat het mis is gegaan met de leeromgeving (we kregen toegang tot een oude omgeving)

6.8

Deed mee aan een tweedaagse live training bij Lagan in Amersfoort voor PRINCE2. De eerste trainingsdag was in januari, maar door ziekte moest ik deelnemen aan een latere tweede trainingsdag in april en die werd gegeven door een andere trainer. Mijn twee andere collega's hadden hun 1e training al gevolgd bij Marcel Foederer met uitstekende begeleiding, structuur en gerichte uitleg. Ik was erg blij om deel te nemen aan zijn tweede cursus en praktisch advies te krijgen. Hij leidde het hele team door de droge theorie op een zeer goede interactieve manier met goede energie, waardoor het hele team zich zekerder voelde bij het afleggen van de test en al wist wat we moesten doen en bekijken om te slagen en deze methode te gebruiken in ons werk. Ook de follow-up begeleiding en ondersteuningsmogelijkheden werden zeer gewaardeerd.

10.0

Zeer leerzame tweedaagse Prince2 training gehad.

9.8

Veelzijdige IPMA PMO-D training bijgewoond met Evelien Top als trainer. Fijne werk methode en goede service mogen ontvangen.

8.0

Hele fijne 4-daagse training met goede praktijkvoorbeelden vanuit ervaring van Evelien en andere cursisten.

8.3

De cursus met Evelien Top heb ik als heel prettig ervaren. In vier lesdagen hebben we middels veel interactie verschillende casussen behandeld waardoor de training IPMA D een leuke ervaring is geworden.

9.0

kleinschalige top training met top cursusleider Remi-Armand! Prima locatie (direct aan Amersfoort CS) en dito lunch.

9.0

De flexibiliteit en rust van de trainer was heel erg fijn en zorgde voor een comfortabele sfeer waarin ik goed kon leren. Ook de interactie was goed.

De lesstof vond ik ook heel nuttig voor mijn carriere

7.8

Goede praktijk voorbeelden waardoor de stof 'gaat leven'.

5.8

Prima praktijkgerichte opleiding om snel inzicht te krijgen in werken volgens scrum methode. De leraar/trainer was uitstekend. Hij heeft me 2 dagen achtereen kunnen boeien.

8.3

Goede IPMA training mogen volgen bij Michel. Extra leuk door de persoonlijke anekdotes.

8.8

Top trainer! Bedankt Michel voor je kundigheid en fijne manier van werken om ons mee te nemen.

8.8

Onze trainer Michel Munier heeft ons meer dan uitstekend begeleid!

9.3

Opzet en hulpmiddelen voor de training zijn erg fijn. Trainer was ook erg duidelijk en hulpvol.

9.5

Training prettig ervaren en wat interactief/informeel, dat maakte de dag behapbaar.

8.8

Heel fijne training! Heldere uitleg door ervaren docent. Goede locatie met prima faciliteiten. Een echte aanrader.

9.8

Hele leerzame cursus. Trainer was top. Legt de leerstof goed uit.

10.0

* Waardevolle training
* Goede en ervaren docent
* Locatie Amersfoort goed bereikbaar

9.5

prima cursus goede uitleg

8.8

In eerste instantie self studie module van ITIL4 Foundation geboekt. Kreeg spontaan uitnodiging om deel te nemen aan klassikale training, en de droge stog van de self study wordt zeer goed, rustig en duidelijk uiteengezet. Complimenten.

10.0

Goede training met veel ruimte voor praktijkvoorbeelden. 'Klasje' niet te groot en daardoor individuele aandacht.

9.5

De Agile PM training is een prima training om de beginselen van project management and agile mee te krijgen en hoe deze in combinatie kunnen leven.

De trainer is erg fijn, geeft structuur aan maar laat ook genoeg ruimte om aan persoonlijke voorkeuren aandacht te besteden.

8.5

Duidelijke uitleg door trainer Orlando Heijmerink, uitstekende afwisseling tussen praktijk, toepassing en theorie.

8.3

Agile PM
Duidelijke training en uitleg. Fijne trainer, veel interactie. Genoeg ruimte voor vragen en extra toelichting.

10.0

De twee cursusdagen waren goed verzorgd. Het is fijn dat er flexibiliteit zit in het trainingsprogramma, waardoor ruimte is om de training meer of minder intensief te maken. De trainer was vriendelijk, gemotiveerd en betrokken.

9.0

Hele interessante training. Goede praktijkvoorbeelden en een enthousiaste trainer/docent.

8.5

Interactieve training met veel tijd voor vragen. Ik heb er veel aan gehad in mijn dagelijks werk.

9.5

Hele fijne training. De trainer zorgt ervoor dat alle onderdelen voldoende behandeld worden. De kracht van deze training door Remi-Armand zit hem vooral in de balans tussen theorie en praktijk. Door de theorie te toetsen in de eigen context van de cursisten en met elkaar ervaringen te delen groeit de kennis.

8.5

Interessante training over dagen gehad waarbij intensief maar ook creatief het scrumproces in een agile omgeving is behandeld. Aan de hand van theorie, praktijkvoorbeelden en inspirerende oefeningen hebben we de uitdagingen van scrum master, developers en product owner binnen een scrum team beleefd. Ook als je al een tijdje actief werkt binnen een scrum team is de cursus zeer leerzaam omdat veel motivaties en theoriën achter standaard rituelen verhelderd worden.

10.0

Goede communicatie vooraf
Duidelijke en interactieve uitleg.

9.0

Top training! Zal het zeker iedereen aanbevelen om deze te volgen. Duidelijk uitgelegd en erg interactief. Er werden ook veel voorbeelden gegeven waardoor je het snel op je eigen situatie kunt betrekken.

10.0

Training in een kleine groep, erg prettig. Prima stof en genoeg ruimte voor vrije gesprekken en delen van praktijkervaringen. Compliment aan Jeroen Ykema!

10.0

In 2 cursusdagen heeft Jeroen ons door de theorie van Prince2 geloodst. Jeroen komt over als een ervaren trainer die de stof goed beheerst. Omdat het erg veel theorie is voor 2 dagen ging hij wel erg snel door de theorie heen. De theorie bestaat uit erg veel termen die vaak erg op elkaar lijken maar net iets anders inhouden. Daarmee zijn ze voort mij lastig uit elkaar te houden en te plaatsen onder de diverse fasen en processen waar ze in voorkomen. Ik had graag een visueel overzicht van alle belangrijkste gehad en waar ze worden gebruikt. Jeroen maakt gebruik van ~100 slides met heel veel info. De presentatie van de slides kan volgens mij veel mooier (moderner) gemaakt worden. En een stuk ingekort, veel slides hebben we overgeslagen. De thuisstudie die Lagant aanbiedt vind ik erg positief. Hiermee kan ik dagelijks opdrachten maken en oefenen met examenvragen. We gaan zien of dit alles straks voldoende is geweest om het examen tot een goed einde te brengen. In de vervolg opleiding Prince2 Practisioner hoop ik meer tips en tools op te halen die ik in mijn dagelijks werk kan gebruiken.

8.3
Reactie van Lagant:
Goedemiddag Bas, Bedankt voor je feedback. De tips voor de presentatie zal ik zeker doorgeven aan Jeroen. Veel succes met het examen.

The ITIL4 course was very interesting. We had Marcel Foederer as our trainer. Marcel made it very easy for us to understand the theory based course. The examples were provided in such a way that the relation to day to day work could be observed and the intrest could be maintained.

9.0

Leerzame trainingsdagen van jeroen!

10.0
Reactie van Lagant:
Goedemorgen, Bedankt voor je review! Wat fijn dat het leerzame trainingen waren.

Interessante training, helaas is 1 praktijkdag niet voldoende voor mijn gevoel. Goed dat de (Tata)praktijk als voorbeeld gebruikt wordt.

Trainers zijn enthousiast en begaafd.

7.8

Leerzaam, veel stof. Wordt op leuke manier gegeven. Leuke en gezellige groep.

8.3
Reactie van Lagant:
Hi Karin, Bedankt voor je review. Wat fijn dat het een leuke training en een gezellige groep was. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Veel kennis nodig, interactieve lesdagen, slechte administratie (verouderde en losse documenten)

7.0
Reactie van Lagant:
Hi Judith, Dank voor je reactie, we hebben jouw feedback serieus, en gaan aan de slag met de losse documenten.

Ik vind het een erg warrige training. 100 verschillende inkegvellen, eindtermen die steeds wijzigen etc. Tijd dat deze training grondig gereviseerd wordt en voor deze prijs klantvriendelijk gemaakt wordt!

4.5
Reactie van Lagant:
Hi Daniel, Wat jammer dat deze training niet volgens onze maatstaven was, we nemen contact met je op om dit op te lossen.

Beter om de hele training door 1 docent te laten geven.

6.8

Prima training! Nog even afwachten in hoeverre het heeft bijgedraagd aan het examen. Wel fijn dat het interactief is.

7.5
Reactie van Lagant:
Hi Claudia, Bedankt voor je reactie. We zijn ook benieuwd naar het resultaat van je examen. Lijkt ons leuk als je het ons laat weten. Ik weet zeker dat je het gaat halen!

Nadat ik mijn Prince2 Foundation training succesvol had afgerond, ben ik meteen begonnen aan de Practioner's. Ook deze training is enorm goed bevallen. Jeroen is een geweldige trainer met heel veel know how!

8.5

Training in yellowbelt gekregen, gedurende afgelopen de 2 duidelijke en kwalitatief goede lessen gekregen. Certificaat vandaag behaald.

8.8
Reactie van Lagant:
Goedemiddag Laurens, Van harte gefeliciteerd met het behalen van de Lean Six Sigma Yellow Belt. Fijn dat het goede lessen waren. Succes!

Fijne Training

8.5
Reactie van Lagant:
Hi Ishak, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat het een fijne training was!

Fijne manier door de stof gegaan. Aan de hand van voorbeelden en opdrachtjes ipv slides. Enthousiaste trainer. Stof heeft veel termen en niet vanzelf sprekend hoe je die goed kan doornemen.

8.0
Reactie van Lagant:
Hey Koen, Wat fijn om te horen dat het een fijne training was.

Goede training, afwisselend
Iets meer structuur zou het nog makkelijker te volgen maken.

8.3

Goede, leuke training aan de hand van een trainer die leuke interactieve sessies gepland heeft. Er wordt gevraagd waar wij als groep behoefte aan hebben en deze onderdelen worden dan ook extra aangestipt. Hiernaast leuke interactieve oefeningen die helpen de lesstof makkelijker te begrijpen en toe te passen.

8.0

Goede training. Interactief waardoor de stof beter beklijft dan wanneer je een statische training hebt. Stof wordt behandeld aan de hand van de wensen van de groep, hierdoor afhankelijk van de samenstelling. Desalniettemin, krijg je een goede inkijk in de agile werkwijze en SAFe.

7.0

Erg prettige training gehad, super veel geleerd! Leuke anekdotes en goede boektips. Wordt gewaardeerd.

Goed verzorgt, interactief, inclusief goede lunch. Top geregeld.

8.0

Er leuke training. Geen droge stof, maar veel interactieve oefeningen waardoor je meer leert.

8.8

Ik ben erg tevreden over de gekregen cursus en zou het zeker aanbevelen. De trainer had tevens veel vakinhoudelijke kennis en wist hierdoor situaties en onderdelen duidelijk toe te lichten.

8.8
Reactie van Lagant:
Goedemorgen Laurens, Bedankt voor het invullen van de review. Wat fijn dat je zo tevreden bent van de gekregen cursus. Bedankt voor de aanbeveling.

Hele leuke interactieve training over scrum gehad. Enthousiaste trainer met veel passie voor wat hij doet.

10.0

Een erg fijne en informatieve training waarbij er een goede combinatie is van praktische voorbeelden en theorie.

9.3

Training vond fysiek plaats, wat ikzelf erg prettig vond. Jeroen Ykema neemt je goed mee in de inhoud, waarbij hij ook gebruikmaakt van opdrachten. Naast interactie met de andere deelnemers kan je hierdoor de theorie direct een beetje toepassen. Goede voorbereiding op het examen!

7.3

Ik ben tevreden over de training. De ruimte was echter minder prettig, geen luchtverversing en te warm wat de concentratie niet ten goede komt. Lunch was fantastisch.

8.0

Heerlijk relaxed en een waar kenniscentrum.

8.8

Leuke training. Leerzaam.

8.5

Fantastische Prince2 foundation training gehad van Jeroen bij Lagant. Geweldige trainer met heel veel kennis die de sessies ontzettend interessant maakte.

10.0

De training van Remi was zeer hands-on veel praktijk oefeningen waardoor de lesstof tot leven komt.

9.8

Een hele leuke interactieve training, waarbij door gezamenlijke oefeningen veel bewustwording wordt gecreëerd. Dit zorgt voor teambuilding en energie in de groep, waardoor het leren wordt gestimuleerd.

8.8

Waanzinnig goede Agile Project Management Practitioner training gevolgd! Was erg onder de indruk van de kwaliteit van de trainer (Orlando Heijmerink), de variatie in opdrachten en de praktische kant van de training. Er was volop ruimte voor vragen en het bespreken van situaties die wij als deelnemers meemaken, dit helpt het in perspectief plaatsen van wat ik leer en ik ben naar huis gegaan met actie punten om in mijn team toe te passen!
De locatie in Utrecht is uit de route met ov, een industrieterrein, maar voor 2 dagen prima. Het gebouw is modern en de lunch erg goed en volop keus.
Aanrader!

9.5

Fijne training over Agile PM met goede balans tussen praktijk en theorie. Orlando is een ervaren docent die goede voorbeelden geeft uit de praktijk. Ook zorgt hij voor een goede betrokkenheid van de studenten door energizers, korte pauzes en werkvormen toe te passen. Daarnaast oefen je examenvragen zodat je weet wat je kan verwachten.

9.3

I just finished a 3-day Agile PM Fast track training in Utrecht with Orlando and it was wonderful.

Learning in a group through many real-life examples, games and discussion is as good it gets! I would highly recommend it to anyone looking to get certified in project management.

10.0

I took a successful course on Agile Foundation with Lagant. I was really happy how they supported my studies by making the material as colorful as possible with videos which I haven't seen on other platforms before. The use of the elearning dashboard is easy, you can go into discussions if necessary or you can also contact an expert if needed. The daily memo trainings are a super idea and the mock-up test was also very usefulI before my final exam. I would definitely recommend chosing them for your next course.

9.5

Vrij droge stof om te leren. Training werd wel op de juiste manier gegeven. Aandacht voor vragen was goed.

7.3

De 3-daagse AgilePM training onder leiding van Orlando was super. Orlando's diepgaande kennis en passie voor Agile waren besmettelijk en maakten de training boeiend. De hands-on aanpak en praktische oefeningen zorgden ervoor dat ik niet alleen theoretische kennis opdeed, maar ook de vaardigheden ontwikkelde om Agile effectief toe te passen. Orlando creëerde een veilige leeromgeving, waarin persoonlijke vragen en behoeften werden gewaardeerd.

9.3

Goede training met veel diepgang en ruimte voor inbreng van persoonlijke casussen

8.3

Een kundige trainer die de tijd neemt voor de toepassing op jouw organisatie.

8.3

Hele interessante training, fijn meer en levendiger uitleg te krijgen als toevoeging op theorie uit boek. Orlando weet goed iedereen te betrekken en bedienen in de groep, heeft focus op agenda en geeft voldoende ruimte voor vragen.

8.3

Training is goed te volgen, divers materiaal als het aankomt op inhoud. Vond het alleen jammer dat de tussentijd toetsen zoveel invloed hebben op het doelen percentage, aangezien je die niet opnieuw kunt maken. Desalniettemin is het erg fijn dat de memo trainingen oneindig gemaakt kunnen worden, helpt goed met consistent blijven oefenen. Verder is het mail contact vlot en hulpvaardig.

8.3

Prettige manier van trainen door casussen en voorbeelden uit de praktijk te bespreken.

8.0

Goede training, informele omgang. Fijn dat je altijd vragen kan stellen. Zowel theorie als praktijkvoorbeelden worden besproken.

6.5

Prettig dat er een uitgebreide online omgeving is. Super prettig om hier met de vragen te oefenen. Ook de training zelf was interactief en leerzaam.

8.0

IPMA-D (Eveline Top)

Training heeft erg veel materie en kan daardoor soms ongestructureerd zijn. De trainer geeft wel zo veel mogelijk structuur. Goede afwisseling tussen theorie en oefenen. Veel actieve deelname.

7.5

Docent heeft veel ervaring en neemt de groep hier goed in mee. Vooral zo doorgaan!

7.3

Goede training, zeker voor de startende teamcoach. Veel verschillende aspecten van het coachen van een team behandeld. Daarbij oefeningen die je zelf in het team kan doen.
Soms iets meer behoefte om te oefenen, zoals met coachingsgesprekken en de DICS vaniant. Bijvoorbeed, hoe kun je de disc toepsassen in de coachingsgesprekken?

8.3

Zowel de fysieke training sessies als de online leeromgeving zijn zeer extensief.

Hierdoor heb ik veel informatie tot mijn beschikking gehad. Dit hielp mij om mij goed voor het examen voor te bereiden.

9.0

Erg leerzame training met fijne trainer.

6.8

Fijne Trainer met een persoonlijke aanpak. Veel stof die relevant is en prettig is om te weten voor praktijk.

7.0

Goede training met een hele ervaren trainer. Heel interactief en leuke praktijkvoorbeelden

9.3

Training gehad van Michel, erg goede trainer die met veel overtuiging kan vertellen. Zelf ook veel relevante voorbeelden die veel duidelijkheid geven bij de theorie.

7.8

Michiel is een top trainer die heel vriendelijk en duidelijk is in zijn trainingen. 100% een aanrader!

10.0

De training was erg leerzaam en interactief. Een hele goede voorbereiding op het examen.

8.0

Fijne uitleg, met veel praktijkvoorbeelden.

7.5

Zeker aan te raden!!
Het is leerzaam doordat er o.a
voorbeelden uit de praktijk worden gebruikt.

9.0

Een goede uitgebreide training waarbij veel afwisseling is. Je doet nuttige simulaties en past de theorie meteen toe bij verschillende opdrachten. Ook de toegang tot de e-learning is heel handig ter voorbereiding op het examen. De trainers heeft aandacht een helpt je de theorie te vertalen naar je werkomgeving.

9.3

Enthousiaste trainer die de groep goed aanvoelt.

8.0

goede training waarin Business Analyse proces in een organisatie inzichtelijk wordt gemaakt. uitleg en oefening van diverse praktische hulpmiddelen.

8.3

Maart 2023 de training Agile Business Analyst gevolgd. Als je op zoek bent naar een framework om het proces voor jezelf uit te tekenen, in een Agile omgeving, is deze training zeker geschikt. Het geeft je handvatten en inzichten om de focus op het leveren van waarden te richten. Lesstof kan wel een opfrisser gebruiken, er worden technieken beschreven die al wat ouder zijn. Orlando Heijmerink neemt je op een fijne manier mee door de examenstof.

8.0

Veel praktische inzichten opgedaan over de rol van de Business Analist binnen het DSDM framework. Prima handvatten aangereikt gekregen om te helpen die rol waardevol en aantrekkelijk in te vullen.

En een trainer die theorie en praktijk prima weet te koppelen.

9.0

PMO D training van Evelien Top
Ik heb de PMO D training als heel waardevol ervaren. Er wordt heel veel theorie behandeld over alles wat er bij projectmanagement komt kijken, van begin tot eind van het project en van issues en financiën tot gesprekstechnieken. De trainingen van Evelien zijn een prettige afwisseling tussen theorie, oefeningen en voorbeelden, waardoor de dag voorbij vliegt. Er is ook veel ruimte voor eigen inbreng en vragen.

9.5

Training: IPMA PMO
Trainer: Evelien Top

Fijne interactieve training! Vaak geoefend en veel praktijkervaringen met elkaar gedeeld. Daarnaast is de leeromgeving handig om je voor het examen voor te bereiden.

7.8

IPMA-PMO D - Evelien Top

Leerzame training met een goede balans praktijk. Trainer geeft goede praktijkvoorbeelden en heeft tijd voor vragen, fijne opzet ipv alleen maar slides doorgaan. Locatie was prima.

Ruimte voor verbetering is toch wel het trainingsmateriaal wat door wijzigingen in de training niet overal actueel/ up to date is. Zelfde geldt voor online omgeving die nog achterloopt.

8.0

PMO IPMA D Evelien Top: De voorbeelden tijdens de training zorgen voor een gedegen voorbereiding voor het daadwerkelijke examen.

7.8

Meer inzicht gekregen in de rol van Scrummaster en Product Owner. Uitstekende locatie onder de bezielende begeleiding van Remi-Armand Collaris.

9.3

Zeer leerzame training welke naast een duidelijke uitleg van de basis ook uitgebreid aandacht heeft voor de informatiebehoefte van de cursist om het goed naar de eigen praktijksituatie te kunnen vertalen.

8.5

Bijzonder leuke manier van les geven, waardoor veel nieuwe inzichten gecreëerd zijn. Niet helemaal inzichtelijk of de volledige stof nu is behandeld, maar datgene dat behandeld is was waardevol.

8.3

Interessant traject van 10 cursusavonden dat me veel nieuwe inspiratie heeft gegeven om met m’n teams mooie stappen naar beter samenwerken te zetten.

9.5

Goede docent. Veel ruimte voor discussie.

10.0

Scrum basics:
Goede en duidelijke uitleg en vooral goed interacties.
Trainer was: Remi-Armand

10.0

Ik heb de cursus Scrum Basics gevolgd. Remi kan de stof goed overbrengen. Daarnaast zit er een duidelijk opbouw in, van de basis tot verdieping.

10.0

Was een constructieve cursus waarbij ik meer inzicht heb gekregen hoe ik bepaalde zaken kan aanpakken. Betreft Scrum basis gegeven door Remi-Arnand

8.0

Een zeer aangename manier van aanbieden van stof die zeer interactief en met humor overgedragen wordt.
Het smaakt naar meer en maakt nieuwsgierig.
Betreft Scrum Master en Remi-Armand.

10.0

Veel goede lessen waarbij leuke oefeningen worden gedaan met de lesstof.

10.0

De trainingen voor IPMA-D van Evelien waren gezellig, interactief en erg leerzaam! Het was een goede voorbereiding voor het examen.

10.0

Evelien Top IPMA-D

Hele fijne training gehad afgelopen weken. Evelien weet de aandacht er goed bij te houden en in een rap tempo alle stof door te nemen. Erg leuk gehad en voel me goed voorbereid voor mijn examen!

10.0

IPMA-D training van Evelien Top waren hele interactieve, leuke lessen waar we veel hebben geleerd. Evelien heeft aandacht voor de behoefte van de deelnemers, zorgt voor een leuke sfeer en laat ruimte open voor vragen.

10.0

Training gehad van Evelien Top voor de cursus IPMA-D. Waren leuke, interactieve trainingsavonden waarbij veel topics aan bod kwamen. Trainingsprogramma werd op maat gemaakt door de verschillende ervaringen van de kandidaten af te wegen. Hierdoor konden we gericht te werk gaan en niet te veel aandacht besteden aan de topics waar we al ervaring mee hadden. Super goede ervaring met Lagant en Evelien! Zeer tevreden.

10.0

Ik heb de ITIL 4 Foundation gevolgd, een Lagant online zelfstudie. Goede opbouw van het cursusmateriaal, duidelijke uitleg en hulp en allemaal in eigen tempo. Kortom een top cursus!

10.0

Ik heb een 3 daagse AgilePM fasttrack gevolgd bij Orlando Heijmerink. De training was erg leerzaam en gericht op de praktijk met echte praktijk voorbeelden. Het heeft mij heel nieuwe inzichten opgeleverd als alternatief op de traditionele waterval project methode om snel tot resultaat te leveren. De training is een gevormd met afwisseling van praktijk voorbeelden, casus en uitwisseling van praktijk voorbeelden met mede-cursisten. Kortom een aanrader.

10.0

Goede lessen, goede inhoud, hele goede trainster! Je krijgt de materialen. Aanrader.

10.0

De Prince 2 cursus die ik bij Lagant gevolgd heb was inspirerend, praktijkgericht en interactief.
Mooi hoe de trainer de theorie kan vertalen naar de praktijk.

10.0

De PRINCE2 training van Jeroen Ykema was erg interacting en hij gebruikte een hele Noel praktische voorbeelden. De theorie werd hierdoor verduidelijkt en het ging daardoor leven.

10.0

Halverwege de training kan ik zeggen dat ik er een zeer positief gevoel bij heb. De materie wordt leuk en interactief gepresenteerd en er zijn veel mogelijkheden voor discussie.
Het is momenteel geen 5*, omdat er dusdanig veel materie aan bod komt, dat er soms té snel doorheen wordt gegaan, waardoor context dreigt te verwateren.

8.0

Goede trainer, interactief, vertaling naar de praktijk. Online platform is fijn om te oefenen.

10.0

Fijne agile pm foundation training gehad. Erg goed dat het weer op locatie kon ivm richtlijnen.

10.0

Heb de 2-daagse AgilePM training gevolgd. Ontzettend interessant en bovenal goede, constructieve uitleg per hoofdstuk ontvangen van trainer Orlando. Veel ins en outs ook m.b.t. waar op te letten tijdens het examen. Erg waardevol en absoluut aan te raden!

10.0

Goede opmaat gemaakte training. Plezierig dat het een kleine groep is, zodat de diepte opgezocht kan worden daar waar behoeften is. Trainer staat goed stil (en toetst dit geregeld) bij behoeften cursisten

10.0

Ik heb de opleiding AgilePM fundamentals en practitioner gevolgd olv Orlando Heijmerink, Orlando heeft ons met inspiratie begeleid door deze cursus. Ook mijn cursusgenoten hadden veel werkervaring, samen hebben we op een heel plezierige manier onze praktische ervaringen en uitdagingen besproken op het gebied op Agile en DSDM. Bedankt!

10.0

Veel kennis. Helpt je om kennis naar praktijk te brengen.

10.0

Prima begeleiding.
Zowel voor de zelfstudie als voor de coach. Goede voorbereiding op het examen.

10.0

Heldere uitleg, werken met Miro werkt goed. Vlot en goed te volgen.

8.0

Een intensieve training voor Agile PM. Maar goed opgebouwd met opdrachten en uitleg.

8.0

Goede training, duidelijke voorbeelden gegeven en goed ter voorbereiding op het examen.

10.0

Fijne trainer, door de duidelijke relevante voorbeelden gaat de taaie stof leven. Twee leuke en leerzame trainingsdagen gehad.

10.0

Prettige training over een voor mij nieuw onderwerp. Trainer heeft een goed tempo en houdt rekening met uitdagingen in de groep.

10.0

Goede uitleg aan de hand van een presentatie, oefenvormen, filmpjes, schema's en praktijkvoorbeelden. Goed te doen in 2 dagen met eigen inzet op huiswerk en zelfstudie. Goed en overzichtelijk systeem ter ondersteuning van de zelfstudie met goede oefenomgeving met voldoende testvragen.

8.0

Fijne en duidelijke e-learning omgeving. Oefenen voor het examen met de ExamTrainer. Mijn volgende zelfstudie ga ik zeker ook weer bij Lagant volgen!

10.0

Ik heb een erg interactieve en inspirerende training gehad van Remi-Armand. Wat ik echt een meerwaarde vindt is dat cursus materiaal (bijvoorbeeld document templates) gewoon via de website beschikbaar is, hierdoor heb je ook echt wat aan nadat je de cursus hebt bijgewoond. Remi-Armand heeft een prettige stem en verteld boeiend en vol energie. Zeker in een tijd waarin we helaas remote de training moeten bijwonen is dat een plus punt.

10.0

Lagant. De 3 beste opvallers. 1. Helder en correct; 2. Duidelijke communicatie vooraf, goede begeleiding tijdens en behulpzaam achteraf; 3. Zeer professionele en gedreven vakmensen die de training(en)/opleiding geven. Volg al jaren training/opleiding inclusief certificering via Lagant. Ze blijven innoveren met het opleidings portfolio.

10.0

Met Verandergids Lagant hadden we eind 2019 een mooie serie ‘workshops faciliteren’ opgezet voor een interne pool risico-adviseurs binnen onze organisatie. Doel hiervan is de risico-adviseurs als ervaren facilitators van risicosessies extra handvatten te bieden door het vooral zelf te doen.
Deze ‘learning-by-doing insteek’ sluit mooi aan op de ziens- en werkwijze van Verandergids Lagant’s op dergelijke ontwikkelingsvraagstukken.

Vanwege de coronacrisis kon het initiële plan van fysieke workshops ineens niet meer doorgaan en kwam er een uitdaging bij hoe te handelen als facilitator in een online setting. Verandergids Lagant dacht meteen met ons mee en kwam samen met ons tot een mooie online aanbod. Door omstandigheden weken we dus af van de initiële opdracht, maar hebben een mooie passende reeks online workshops gehouden. Dit dankzij de betrouwbare, flexibele en meedenkende houding van Verandergids Lagant als partner. Zeer tevreden over deze houding en zeker ook aan te raden met betrekking tot hun kennis en ervaringen op vlak van online faciliteren.

10.0

Het begeleidingstraject door Lagant heeft veel meer verbinding tussen de teams opgeleverd. We zijn beter gaan prioriteren en beter naar elkaar gaan luisteren. We discussiëren voortaan om overeenstemming met elkaar te bereiken. De mensen ervaren dat wat ze doen ertoe doet en dat dat gezien wordt. De teamcoach training, die door de interne ambassadeurs zijn gevolgd, heeft mogelijk gemaakt dat we een aantal nieuwe werkvormen hebben toegepast. Dat heeft ons bij de start van corona geholpen, creatief na te denken hoe we sessies, zoals retrospectives, sprintplanningen, refinen van requirements, anders en met positieve resultaten te kunnen doen. Ik beveel Lagant van harte aan vanwege de kennis, ervaring en volhardendheid om het proces en de verandering in gang te zetten.

10.0

Orlando Heijmerink en zijn team van Lagant hebben in een week bereikt wat anders maanden in beslag had genomen. Doordachte analyse met aandacht voor details in combinatie met warme aandacht voor medewerkers heeft onze trialbureau’s beter gemaakt. Want verschillen werden overbrugd, nieuwe wensen werden soms al werkelijkheid en daar waar er nog dromen zijn, maken de getrainde ambassadeurs dit waar.

10.0

Er werd uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De trainer neemt ook echt de tijd om je vraag te behandelen.

10.0

Het afstemmen van de onderwerpen en diepgang op de deelnemers, sprak mij het meeste aan. Hierdoor was het een op maat gesneden training. Vasthouden aan het 'strakke ritme' van DSDM/Agile PM, ga ik als eerste in de praktijk brengen.

10.0

Leuk om te leren over verschillende methoden die helpen om meer Gile te worden in een project, en hoe planningsprojecten passen in agile omgevingen. Ik waardeerde het enorm dat Orlando de tijd nam om dingen uit te leggen die verder gingen dan het onderwerp van het examen (met name het beheer van belanghebbenden, scrum, story mapping, praktische manieren om teams beter te laten samenwerken en andere agile methoden zoals veilig en hoe ze zouden moeten zijn geïmplementeerd in grotere organisaties.

10.0

Online de opleiding PRINCE2 Foundation gevolgd. Fijne e-learning met video's en oefenvragen. Bij vragen was Lagant goed bereikbaar. De mogelijkheid van het doen van een schriftelijk examen op locatie bij Lagant heb ik als zeer prettig ervaren.

10.0

Super leerzaam door de praktische insteek! Je leert hier buiten je comfortzone te experimenteren met nieuwe werkvormen De trainers zijn kritisch op een prettige manier, waardoor je het beste uit jezelf leert halen.

10.0

Elke werkvorm wordt geoefend met praktijksituaties van de deelnemers. Doordat je er zelf middenin staat, ervaar je direct het effect. En dat komt aan!

10.0

Uitstekende training van een ervaring trainer, met veel tips en voorbeelden uit de praktijk. Ook online alle hulpmiddelen goed op orde!

10.0

Ontzettend leuke en energieke NLP inspiratie training gevolgd, gegeven door Basile Lemaire. Geeft in het kort weer wat de mogelijkheden zijn met NLP, heel verhelderend met duidelijke opzet, heldere opdracht en leerzame feedback. Maakt nieuwsgierig naar meer.

10.0

Een mooie training om in de wereld van NLP te duiken, kennis te maken met de beginselen hiervan en aan de slag te gaan met een aantal methodes/technieken. Na 3 dagen heb ik al vele tools vergaard en dit smaakt zeker naar meer! Het was een ontzettend interessante training met inspirerende trainers en zeer gevarieerd door het continue afwisselen van theorie en praktijk. Door onder andere het vermogen van de trainer om je helemaal mee te nemen in de wereld van NLP met zijn verhalen, beeldende uitleg en beeldmateriaal is de training prikkelend op alle gebieden. Ik ben tot een aantal mooie, nieuwe inzichten gekomen en heb nieuwe technieken/methodes geleerd die ik in mijn coachingspraktijk kan gaan inzetten als hulpmiddel. Al met al een erg verrijkende ervaring en een mooie toevoeging aan mijn kennis.

10.0

Ik heb via Lagant de training NLP voor Agile coaches gevolgd. Het was voor mij een eerste aanraking met NLP. Ik heb gedurende de drie dagen een aantal praktische handvaten gekregen die duidelijk zijn uitgelegd en waarmee we hebben kunnen oefenen in de groep. Op basis hiervan kan ik deze handvaten goed toepassen in de dagelijkse praktijk en daarnaast ben ik zeer nieuwsgierig geworden in NLP en ga ik me mogelijk nog verder verdiepen hierin.

10.0

Ik heb via Lagant de opleiding Prince2 Practitioner gevolgd. Dankzij de begeleiding van Jeroen ben ik er goed doorheen gekomen. De bereikbaarheid, uitleg, cursusmaterialen en voorbereiding op het examen waren uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot over drie jaar, bij de herhaling. Bedankt!

10.0

De trainer had de training heel goed aangepast aan de virtuele mogelijkheden. Ik heb me positief verbaasd over hoe leuk een dag training van achter je computer kan zijn. Dit is mede te danken aan het enthousiasme van de trainer en de variatie in werkvormen en interactie. Deze timemanagement training is breder dan alleen het stukje timemanagement. Het onderdeel persoonlijke missie geeft mij meer vertrouwen in de effectiviteit en de toepasbaarheid van de timemanagement tools. De persoonlijke ervaring van de trainer maakten deze training compleet.

10.0

De Timemanagement training van Lagant is een aanrader voor eenieder die, op welk vlak dan ook, het gevoel heeft vast te zitten. Na het volgen van deze training is je niet alleen duidelijk wat je wilt in het leven, maar je krijgt ook alle tools aangereikt om deze doelen te bereiken. Daarnaast zit de training vol tips and tricks over onder andere nee zeggen, prioriteiten stellen en snellezen. Kortom, voor mij was het de perfecte training, en ook nog eens op het perfecte moment!

10.0

Ook on-line weet Remi-Armand er het beste van te maken en uit de deelnemers te halen, door zijn inspirerende manier van vertellen en de vele digitale werkvormen die hij aanbiedt.

10.0

Maandelijks inspirerende tips en informatie ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand inspirerende tips en handige informatie.
Nieuwsbrief Footer

Lagant partners

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 162 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |