STAP-regeling
MENU

Wij maken cursisten blij

Met meer dan 30 jaar ervaring is Lagant een autoriteit op het gebied van opleidingen en trainingen. We helpen cursisten hun veranderambities waar te maken. Medewerkers van organisaties te veranderen in medewerkers die de verwachtingen van de klanten continue overtreffen.

Onze cursisten geven ons gemiddeld een 8,3

Hoe we dat doen? Wij zijn Verandergidsen. Een Verandergids inspireert en ondersteunt om innovatiever, wendbaarder en succesvoller te zijn.

Na elke training sturen we een survey uit, om de kwaliteit van onze dienstverlening doorlopend te verbeteren. Daaruit blijkt dat we de verwachtingen van onze cursisten ruimschoots overtreffen. Een greep uit onze resultaten:

Training als geheel
8,5
Content
8,4
Informatie en communicatie
8,1
Trainer
8,5

Sommige cursisten zijn zo aardig om hun ervaringen te delen. Hieronder kun je de laatste reviews vinden.

Schrijf een review op Trustpilot

Goede inleidende AgilePM training

Goede inleidende training het thema Agile deze Fasttrack. Theorie en praktijk goed gecombineerd en in drie overzichtelijke dagen. Leuke activiteiten tijdens de training. Orlando Heijmerink is een duidelijke verteller, met logische voorbeelden. Verdiept zich ook goed in de wereld van zijn cursisten en zorgt voor aansluiting. Af en toe veel uitweiding maar niet irritant.

StaalAJ

Training Professional Scrum Master 2

Uitstekende training van een ervaring trainer, met veel tips en voorbeelden uit de praktijk. Ook online alle hulpmiddelen goed op orde!

Edwin Holkers - Ventus

Complete, interactieve training

Goede trainer, interactief, vertaling naar de praktijk. Online platform is fijn om te oefenen.

Jansen

NLP voor Agile Coaches- 3 daagse

Een mooie training om in de wereld van NLP te duiken, kennis te maken met de beginselen hiervan en aan de slag te gaan met een aantal methodes/technieken. Na 3 dagen heb ik al vele tools vergaard en dit smaakt zeker naar meer! Het was een ontzettend interessante training met inspirerende trainers en zeer gevarieerd door het continue afwisselen van theorie en praktijk. Door onder andere het vermogen van de trainer om je helemaal mee te nemen in de wereld van NLP met zijn verhalen, beeldende uitleg en beeldmateriaal is de training prikkelend op alle gebieden. Ik ben tot een aantal mooie, nieuwe inzichten gekomen en heb nieuwe technieken/methodes geleerd die ik in mijn coachingspraktijk kan gaan inzetten als hulpmiddel. Al met al een erg verrijkende ervaring en een mooie toevoeging aan mijn kennis.

Winanda Leutscher

Training Agile & Scrum basic experience

Ook on-line weet Remi-Armand er het beste van te maken en uit de deelnemers te halen, door zijn inspirerende manier van vertellen en de vele digitale werkvormen die hij aanbiedt.

Marien de Clercq - Radboud Universiteit

AgilePM training

Heb de 2-daagse AgilePM training gevolgd. Ontzettend interessant en bovenal goede, constructieve uitleg per hoofdstuk ontvangen van trainer Orlando. Veel ins en outs ook m.b.t. waar op te letten tijdens het examen. Erg waardevol en absoluut aan te raden!

Baha

Goede opmaat gemaakte training

Goede opmaat gemaakte training. Plezierig dat het een kleine groep is, zodat de diepte opgezocht kan worden daar waar behoeften is. Trainer staat goed stil (en toetst dit geregeld) bij behoeften cursisten

Saskia

Training PRINCE2® Foundation

Online de opleiding PRINCE2 Foundation gevolgd. Fijne e-learning met video's en oefenvragen. Bij vragen was Lagant goed bereikbaar. De mogelijkheid van het doen van een schriftelijk examen op locatie bij Lagant heb ik als zeer prettig ervaren.

Fiona Kruize - Kadaster

Gewoon goede ipma opleiding.

Gewoon goede ipma opleiding.

Kakabeka

Professional Scrum Master 1

Goede kwaliteit

Arthur van der Graaf - RU

Een intensieve training voor Agile PM

Een intensieve training voor Agile PM. Maar goed opgebouwd met opdrachten en uitleg.

Jester Nynke Schoustra

Opleiding AgilePM

Ik heb de opleiding AgilePM fundamentals en practitioner gevolgd olv Orlando Heijmerink, Orlando heeft ons met inspiratie begeleid door deze cursus. Ook mijn cursusgenoten hadden veel werkervaring, samen hebben we op een heel plezierige manier onze praktische ervaringen en uitdagingen besproken op het gebied op Agile en DSDM. Bedankt!

Coen

Prima begeleiding.

Prima begeleiding. Zowel voor de zelfstudie als voor de coach. Goede voorbereiding op het examen.

Sebastien De Wolf

Timemanagement

Lagant. De 3 beste opvallers. 1. Helder en correct; 2. Duidelijke communicatie vooraf, goede begeleiding tijdens en behulpzaam achteraf; 3. Zeer professionele en gedreven vakmensen die de training(en)/opleiding geven. Volg al jaren training/opleiding inclusief certificering via Lagant. Ze blijven innoveren met het opleidings portfolio.

Martijn Henderson

Workshop Faciliteren

Met Verandergids Lagant hadden we eind 2019 een mooie serie ‘workshops faciliteren’ opgezet voor een interne pool risico-adviseurs binnen onze organisatie. Doel hiervan is de risico-adviseurs als ervaren facilitators van risicosessies extra handvatten te bieden door het vooral zelf te doen.
Deze ‘learning-by-doing insteek’ sluit mooi aan op de ziens- en werkwijze van Verandergids Lagant’s op dergelijke ontwikkelingsvraagstukken.

Vanwege de coronacrisis kon het initiële plan van fysieke workshops ineens niet meer doorgaan en kwam er een uitdaging bij hoe te handelen als facilitator in een online setting. Verandergids Lagant dacht meteen met ons mee en kwam samen met ons tot een mooie online aanbod. Door omstandigheden weken we dus af van de initiële opdracht, maar hebben een mooie passende reeks online workshops gehouden. Dit dankzij de betrouwbare, flexibele en meedenkende houding van Verandergids Lagant als partner. Zeer tevreden over deze houding en zeker ook aan te raden met betrekking tot hun kennis en ervaringen op vlak van online faciliteren.

Younes Ezzohari - Gemeente Den Bosch

Fijne agile pm foundation training!

Fijne agile pm foundation training gehad. Erg goed dat het weer op locatie kon ivm richtlijnen.

JP Hellemons

Leuk om te leren over verschillende methoden die helpen om meer Gile te worden in een project, en hoe planningsprojecten passen in agile omgevingen. Ik waardeerde het enorm dat Orlando de tijd nam om dingen uit te leggen die verder gingen dan het onderwerp van het examen (met name het beheer van belanghebbenden, scrum, story mapping, praktische manieren om teams beter te laten samenwerken en andere agile methoden zoals veilig en hoe ze zouden moeten zijn geïmplementeerd in grotere organisaties.

Keren Kurlander

Nuttige training

Nuttige training, de oefeningen samen en rollenspellen zijn leerzaam. Leuke onderbrekingen met quizen. Noodzakelijk is om de lesstof vooraf doorgenomen te hebben. Voor de eerste sessie nog geen boek, zou goed zijn om dat eerder te krijgen.

Hans

Begeleiding verandertraject

Het begeleidingstraject door Lagant heeft veel meer verbinding tussen de teams opgeleverd. We zijn beter gaan prioriteren en beter naar elkaar gaan luisteren. We discussiëren voortaan om overeenstemming met elkaar te bereiken. De mensen ervaren dat wat ze doen ertoe doet en dat dat gezien wordt.
De teamcoach training, die door de interne ambassadeurs zijn gevolgd, heeft mogelijk gemaakt dat we een aantal nieuwe werkvormen hebben toegepast. Dat heeft ons bij de start van corona geholpen, creatief na te denken hoe we sessies, zoals retrospectives, sprintplanningen, refinen van requirements, anders en met positieve resultaten te kunnen doen.
Ik beveel Lagant van harte aan vanwege de kennis, ervaring en volhardendheid om het proces en de verandering in gang te zetten.

PRINCE2 Foundation

Fijne en duidelijke e-learning omgeving. Oefenen voor het examen met de ExamTrainer. Mijn volgende zelfstudie ga ik zeker ook weer bij Lagant volgen!

Antal Hendrix van Spronsen

Very usefull training preparing for…

Very usefull training preparing for IPMA exam

Jetze van der Veen

Prettige training

Prettige training over een voor mij nieuw onderwerp. Trainer heeft een goed tempo en houdt rekening met uitdagingen in de groep.

Brenda Grund

De Prince 2 cursus die ik bij Lagant…

De Prince 2 cursus die ik bij Lagant gevolgd heb was inspirerend, praktijkgericht en interactief. Mooi hoe de trainer de theorie kan vertalen naar de praktijk.

Jelle Vanmarcke

Training ITIL4

Er werd uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De trainer neemt ook echt de tijd om je vraag te behandelen.

Very nice training (IPMA PMO)

Very motivated trainer, interesting training!

Vincent

Training PRINCE2 Practitioner

Ik heb via Lagant de opleiding Prince2 Practitioner gevolgd. Dankzij de begeleiding van Jeroen ben ik er goed doorheen gekomen. De bereikbaarheid, uitleg, cursusmaterialen en voorbereiding op het examen waren uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot over drie jaar, bij de herhaling. Bedankt!

Bernice

Goede trainster

Goede lessen, goede inhoud, hele goede trainster! Je krijgt de materialen. Aanrader.

Iris van Dijk

Training Agile PM Fasttrack

Het afstemmen van de onderwerpen en diepgang op de deelnemers, sprak mij het meeste aan. Hierdoor was het een op maat gesneden training. Vasthouden aan het 'strakke ritme' van DSDM/Agile PM, ga ik als eerste in de praktijk brengen.

Inspiratieworkshop NLP

Ontzettend leuke en energieke NLP inspiratie training gevolgd, gegeven door Basile Lemaire. Geeft in het kort weer wat de mogelijkheden zijn met NLP, heel verhelderend met duidelijke opzet, heldere opdracht en leerzame feedback. Maakt nieuwsgierig naar meer.

Heldere uitleg

Heldere uitleg, werken met Miro werkt goed. Vlot en goed te volgen.

VD

Orlando Heijmerink en zijn team van Lagant hebben in een week bereikt wat anders maanden in beslag had genomen. Doordachte analyse met aandacht voor details in combinatie met warme aandacht voor medewerkers heeft onze trialbureau’s beter gemaakt. Want verschillen werden overbrugd, nieuwe wensen werden soms al werkelijkheid en daar waar er nog dromen zijn, maken de getrainde ambassadeurs dit waar.

Sonja Zweegman, MD PhD - Amsterdam UMC

Training NLP voor Agile Coaches

Ik heb via Lagant de training NLP voor Agile coaches gevolgd. Het was voor mij een eerste aanraking met NLP. Ik heb gedurende de drie dagen een aantal praktische handvaten gekregen die duidelijk zijn uitgelegd en waarmee we hebben kunnen oefenen in de groep. Op basis hiervan kan ik deze handvaten goed toepassen in de dagelijkse praktijk en daarnaast ben ik zeer nieuwsgierig geworden in NLP en ga ik me mogelijk nog verder verdiepen hierin.

Frank van Elderen - Rabobank

Super leerzaam door de praktische insteek! Je leert hier buiten je comfortzone te experimenteren met nieuwe werkvormen De trainers zijn kritisch op een prettige manier, waardoor je het beste uit jezelf leert halen.

Dionne Oomen

De PRINCE2 training van Jeroen Ykema…

De PRINCE2 training van Jeroen Ykema was erg interacting en hij gebruikte een hele Noel praktische voorbeelden. De theorie werd hierdoor verduidelijkt en het ging daardoor leven.

anne postma

Training Timemanagement

De trainer had de training heel goed aangepast aan de virtuele mogelijkheden. Ik heb me positief verbaasd over hoe leuk een dag training van achter je computer kan zijn. Dit is mede te danken aan het enthousiasme van de trainer en de variatie in werkvormen en interactie. Deze timemanagement training is breder dan alleen het stukje timemanagement. Het onderdeel persoonlijke missie geeft mij meer vertrouwen in de effectiviteit en de toepasbaarheid van de timemanagement tools. De persoonlijke ervaring van de trainer maakten deze training compleet.

Arek

Goede training, maar te veel materie

Halverwege de training kan ik zeggen dat ik er een zeer positief gevoel bij heb. De materie wordt leuk en interactief gepresenteerd en er zijn veel mogelijkheden voor discussie. Het is momenteel geen 5*, omdat er dusdanig veel materie aan bod komt, dat er soms té snel doorheen wordt gegaan, waardoor context dreigt te verwateren.

Joost Middelkoop

Elke werkvorm wordt geoefend met praktijksituaties van de deelnemers. Doordat je er zelf middenin staat, ervaar je direct het effect. En dat komt aan!

Denise Verwiel

Training Timemanagement

De Timemanagement training van Lagant is een aanrader voor eenieder die, op welk vlak dan ook, het gevoel heeft vast te zitten. Na het volgen van deze training is je niet alleen duidelijk wat je wilt in het leven, maar je krijgt ook alle tools aangereikt om deze doelen te bereiken. Daarnaast zit de training vol tips and tricks over onder andere nee zeggen, prioriteiten stellen en snellezen. Kortom, voor mij was het de perfecte training, en ook nog eens op het perfecte moment!

Brigit Postma

Training Rup op Maat

Ik heb een erg interactieve en inspirerende training gehad van Remi-Armand. Wat ik echt een meerwaarde vindt is dat cursus materiaal (bijvoorbeeld document templates) gewoon via de website beschikbaar is, hierdoor heb je ook echt wat aan nadat je de cursus hebt bijgewoond. Remi-Armand heeft een prettige stem en verteld boeiend en vol energie. Zeker in een tijd waarin we helaas remote de training moeten bijwonen is dat een plus punt.

Jeroen Vis - Avisi

Goede training

Goede training, duidelijke voorbeelden gegeven en goed ter voorbereiding op het examen.

Bart

Leerzame AgilePM Training

Ik heb een 3 daagse AgilePM fasttrack gevolgd bij Orlando Heijmerink. De training was erg leerzaam en gericht op de praktijk met echte praktijk voorbeelden. Het heeft mij heel nieuwe inzichten opgeleverd als alternatief op de traditionele waterval project methode om snel tot resultaat te leveren. De training is een gevormd met afwisseling van praktijk voorbeelden, casus en uitwisseling van praktijk voorbeelden met mede-cursisten. Kortom een aanrader.

Stefan

Leerzame cursus

Fijne trainer, door de duidelijke relevante voorbeelden gaat de taaie stof leven. Twee leuke en leerzame trainingsdagen gehad.

Anneloes

agile training monique

onderscheid scrum -agile blijft lastig engelse termen is ook regelmatig verwarrend. planning & control is vaak een afdeling maar het gaat over heel wat anders

Monique

Goede training!

Goede uitleg aan de hand van een presentatie, oefenvormen, filmpjes, schema's en praktijkvoorbeelden. Goed te doen in 2 dagen met eigen inzet op huiswerk en zelfstudie. Goed en overzichtelijk systeem ter ondersteuning van de zelfstudie met goede oefenomgeving met voldoende testvragen.

TL

Goede course!

Veel kennis. Helpt je om kennis naar praktijk te brengen.

Philip Tiekink
Schrijf een review op Trustpilot

Maandelijks inspirerende tips en informatie ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand inspirerende tips en handige informatie.

Lagant partners

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

© 1991-2022 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Webdesign
Heidie van der Putten

Heidie van der Putten

Planningscoördinator

Op dit moment zijn we gesloten. Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Heidie van der Putten
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Start gesprek via:
chat