MENU

Wij maken cursisten blij

Met meer dan 30 jaar ervaring is Lagant een autoriteit op het gebied van opleidingen en trainingen. We helpen cursisten hun veranderambities waar te maken. Medewerkers van organisaties te veranderen in medewerkers die de verwachtingen van de klanten continue overtreffen.
9.2
Gemiddeld een 9.2
 uit 89 beoordelingen!

Hoe we dat doen? Wij zijn Verandergidsen. Een Verandergids inspireert en ondersteunt om innovatiever, wendbaarder en succesvoller te zijn.

Hieronder lees je reviews van deelnemers aan onze trainingen en/of e-learnings. Wil je ook een review achterlaten? Ga dan naar de website van ReviewPilot.

Schrijf een review op ReviewPilot

Onze cursisten geven ons gemiddeld een 8,3

Training als geheel
8,5
Content
8,4
Informatie en communicatie
8,1
Trainer
8,5

Sommige cursisten zijn zo aardig om hun ervaringen te delen. Hieronder kun je de laatste reviews vinden.

Schrijf een review op Trustpilot

I just finished a 3-day Agile PM Fast track training in Utrecht with Orlando and it was wonderful.

Learning in a group through many real-life examples, games and discussion is as good it gets! I would highly recommend it to anyone looking to get certified in project management.

10.0

Fijne training over Agile PM met goede balans tussen praktijk en theorie. Orlando is een ervaren docent die goede voorbeelden geeft uit de praktijk. Ook zorgt hij voor een goede betrokkenheid van de studenten door energizers, korte pauzes en werkvormen toe te passen. Daarnaast oefen je examenvragen zodat je weet wat je kan verwachten.

9.3

Waanzinnig goede Agile Project Management Practitioner training gevolgd! Was erg onder de indruk van de kwaliteit van de trainer (Orlando Heijmerink), de variatie in opdrachten en de praktische kant van de training. Er was volop ruimte voor vragen en het bespreken van situaties die wij als deelnemers meemaken, dit helpt het in perspectief plaatsen van wat ik leer en ik ben naar huis gegaan met actie punten om in mijn team toe te passen!
De locatie in Utrecht is uit de route met ov, een industrieterrein, maar voor 2 dagen prima. Het gebouw is modern en de lunch erg goed en volop keus.
Aanrader!

9.5

I took a successful course on Agile Foundation with Lagant. I was really happy how they supported my studies by making the material as colorful as possible with videos which I haven't seen on other platforms before. The use of the elearning dashboard is easy, you can go into discussions if necessary or you can also contact an expert if needed. The daily memo trainings are a super idea and the mock-up test was also very usefulI before my final exam. I would definitely recommend chosing them for your next course.

9.5

Vrij droge stof om te leren. Training werd wel op de juiste manier gegeven. Aandacht voor vragen was goed.

7.3

De 3-daagse AgilePM training onder leiding van Orlando was super. Orlando's diepgaande kennis en passie voor Agile waren besmettelijk en maakten de training boeiend. De hands-on aanpak en praktische oefeningen zorgden ervoor dat ik niet alleen theoretische kennis opdeed, maar ook de vaardigheden ontwikkelde om Agile effectief toe te passen. Orlando creëerde een veilige leeromgeving, waarin persoonlijke vragen en behoeften werden gewaardeerd.

9.3

Goede training met veel diepgang en ruimte voor inbreng van persoonlijke casussen

8.3

Hele interessante training, fijn meer en levendiger uitleg te krijgen als toevoeging op theorie uit boek. Orlando weet goed iedereen te betrekken en bedienen in de groep, heeft focus op agenda en geeft voldoende ruimte voor vragen.

8.3

Een kundige trainer die de tijd neemt voor de toepassing op jouw organisatie.

8.3

Training is goed te volgen, divers materiaal als het aankomt op inhoud. Vond het alleen jammer dat de tussentijd toetsen zoveel invloed hebben op het doelen percentage, aangezien je die niet opnieuw kunt maken. Desalniettemin is het erg fijn dat de memo trainingen oneindig gemaakt kunnen worden, helpt goed met consistent blijven oefenen. Verder is het mail contact vlot en hulpvaardig.

8.3

Prettige manier van trainen door casussen en voorbeelden uit de praktijk te bespreken.

8.0

Goede training, informele omgang. Fijn dat je altijd vragen kan stellen. Zowel theorie als praktijkvoorbeelden worden besproken.

6.5

Docent heeft veel ervaring en neemt de groep hier goed in mee. Vooral zo doorgaan!

7.3

IPMA-D (Eveline Top)

Training heeft erg veel materie en kan daardoor soms ongestructureerd zijn. De trainer geeft wel zo veel mogelijk structuur. Goede afwisseling tussen theorie en oefenen. Veel actieve deelname.

7.5

Prettig dat er een uitgebreide online omgeving is. Super prettig om hier met de vragen te oefenen. Ook de training zelf was interactief en leerzaam.

8.0

Goede training, zeker voor de startende teamcoach. Veel verschillende aspecten van het coachen van een team behandeld. Daarbij oefeningen die je zelf in het team kan doen.
Soms iets meer behoefte om te oefenen, zoals met coachingsgesprekken en de DICS vaniant. Bijvoorbeed, hoe kun je de disc toepsassen in de coachingsgesprekken?

8.3

Erg leerzame training met fijne trainer.

6.8

Zowel de fysieke training sessies als de online leeromgeving zijn zeer extensief.

Hierdoor heb ik veel informatie tot mijn beschikking gehad. Dit hielp mij om mij goed voor het examen voor te bereiden.

9.0

Fijne Trainer met een persoonlijke aanpak. Veel stof die relevant is en prettig is om te weten voor praktijk.

7.0

Goede training met een hele ervaren trainer. Heel interactief en leuke praktijkvoorbeelden

9.3

Michiel is een top trainer die heel vriendelijk en duidelijk is in zijn trainingen. 100% een aanrader!

10.0

De training was erg leerzaam en interactief. Een hele goede voorbereiding op het examen.

8.0

Training gehad van Michel, erg goede trainer die met veel overtuiging kan vertellen. Zelf ook veel relevante voorbeelden die veel duidelijkheid geven bij de theorie.

7.8

Fijne uitleg, met veel praktijkvoorbeelden.

7.5

Zeker aan te raden!!
Het is leerzaam doordat er o.a
voorbeelden uit de praktijk worden gebruikt.

9.0

Een goede uitgebreide training waarbij veel afwisseling is. Je doet nuttige simulaties en past de theorie meteen toe bij verschillende opdrachten. Ook de toegang tot de e-learning is heel handig ter voorbereiding op het examen. De trainers heeft aandacht een helpt je de theorie te vertalen naar je werkomgeving.

9.3

Maart 2023 de training Agile Business Analyst gevolgd. Als je op zoek bent naar een framework om het proces voor jezelf uit te tekenen, in een Agile omgeving, is deze training zeker geschikt. Het geeft je handvatten en inzichten om de focus op het leveren van waarden te richten. Lesstof kan wel een opfrisser gebruiken, er worden technieken beschreven die al wat ouder zijn. Orlando Heijmerink neemt je op een fijne manier mee door de examenstof.

8.0

goede training waarin Business Analyse proces in een organisatie inzichtelijk wordt gemaakt. uitleg en oefening van diverse praktische hulpmiddelen.

8.3

Enthousiaste trainer die de groep goed aanvoelt.

8.0

Veel praktische inzichten opgedaan over de rol van de Business Analist binnen het DSDM framework. Prima handvatten aangereikt gekregen om te helpen die rol waardevol en aantrekkelijk in te vullen.

En een trainer die theorie en praktijk prima weet te koppelen.

9.0

IPMA-PMO D - Evelien Top

Leerzame training met een goede balans praktijk. Trainer geeft goede praktijkvoorbeelden en heeft tijd voor vragen, fijne opzet ipv alleen maar slides doorgaan. Locatie was prima.

Ruimte voor verbetering is toch wel het trainingsmateriaal wat door wijzigingen in de training niet overal actueel/ up to date is. Zelfde geldt voor online omgeving die nog achterloopt.

8.0

PMO D training van Evelien Top
Ik heb de PMO D training als heel waardevol ervaren. Er wordt heel veel theorie behandeld over alles wat er bij projectmanagement komt kijken, van begin tot eind van het project en van issues en financiën tot gesprekstechnieken. De trainingen van Evelien zijn een prettige afwisseling tussen theorie, oefeningen en voorbeelden, waardoor de dag voorbij vliegt. Er is ook veel ruimte voor eigen inbreng en vragen.

9.5

Training: IPMA PMO
Trainer: Evelien Top

Fijne interactieve training! Vaak geoefend en veel praktijkervaringen met elkaar gedeeld. Daarnaast is de leeromgeving handig om je voor het examen voor te bereiden.

7.8

PMO IPMA D Evelien Top: De voorbeelden tijdens de training zorgen voor een gedegen voorbereiding voor het daadwerkelijke examen.

7.8

Meer inzicht gekregen in de rol van Scrummaster en Product Owner. Uitstekende locatie onder de bezielende begeleiding van Remi-Armand Collaris.

9.3

Bijzonder leuke manier van les geven, waardoor veel nieuwe inzichten gecreëerd zijn. Niet helemaal inzichtelijk of de volledige stof nu is behandeld, maar datgene dat behandeld is was waardevol.

8.3

Zeer leerzame training welke naast een duidelijke uitleg van de basis ook uitgebreid aandacht heeft voor de informatiebehoefte van de cursist om het goed naar de eigen praktijksituatie te kunnen vertalen.

8.5

Interessant traject van 10 cursusavonden dat me veel nieuwe inspiratie heeft gegeven om met m’n teams mooie stappen naar beter samenwerken te zetten.

9.5

Goede docent. Veel ruimte voor discussie.

10.0

Een zeer aangename manier van aanbieden van stof die zeer interactief en met humor overgedragen wordt.
Het smaakt naar meer en maakt nieuwsgierig.
Betreft Scrum Master en Remi-Armand.

10.0

Was een constructieve cursus waarbij ik meer inzicht heb gekregen hoe ik bepaalde zaken kan aanpakken. Betreft Scrum basis gegeven door Remi-Arnand

8.0

Ik heb de cursus Scrum Basics gevolgd. Remi kan de stof goed overbrengen. Daarnaast zit er een duidelijk opbouw in, van de basis tot verdieping.

10.0

Scrum basics:
Goede en duidelijke uitleg en vooral goed interacties.
Trainer was: Remi-Armand

10.0

IPMA-D training van Evelien Top waren hele interactieve, leuke lessen waar we veel hebben geleerd. Evelien heeft aandacht voor de behoefte van de deelnemers, zorgt voor een leuke sfeer en laat ruimte open voor vragen.

10.0

Training gehad van Evelien Top voor de cursus IPMA-D. Waren leuke, interactieve trainingsavonden waarbij veel topics aan bod kwamen. Trainingsprogramma werd op maat gemaakt door de verschillende ervaringen van de kandidaten af te wegen. Hierdoor konden we gericht te werk gaan en niet te veel aandacht besteden aan de topics waar we al ervaring mee hadden. Super goede ervaring met Lagant en Evelien! Zeer tevreden.

10.0

Evelien Top IPMA-D

Hele fijne training gehad afgelopen weken. Evelien weet de aandacht er goed bij te houden en in een rap tempo alle stof door te nemen. Erg leuk gehad en voel me goed voorbereid voor mijn examen!

10.0

De trainingen voor IPMA-D van Evelien waren gezellig, interactief en erg leerzaam! Het was een goede voorbereiding voor het examen.

10.0

Veel goede lessen waarbij leuke oefeningen worden gedaan met de lesstof.

10.0

Ik heb de ITIL 4 Foundation gevolgd, een Lagant online zelfstudie. Goede opbouw van het cursusmateriaal, duidelijke uitleg en hulp en allemaal in eigen tempo. Kortom een top cursus!

10.0

Ik heb een 3 daagse AgilePM fasttrack gevolgd bij Orlando Heijmerink. De training was erg leerzaam en gericht op de praktijk met echte praktijk voorbeelden. Het heeft mij heel nieuwe inzichten opgeleverd als alternatief op de traditionele waterval project methode om snel tot resultaat te leveren. De training is een gevormd met afwisseling van praktijk voorbeelden, casus en uitwisseling van praktijk voorbeelden met mede-cursisten. Kortom een aanrader.

10.0

Goede lessen, goede inhoud, hele goede trainster! Je krijgt de materialen. Aanrader.

10.0

De PRINCE2 training van Jeroen Ykema was erg interacting en hij gebruikte een hele Noel praktische voorbeelden. De theorie werd hierdoor verduidelijkt en het ging daardoor leven.

10.0

De Prince 2 cursus die ik bij Lagant gevolgd heb was inspirerend, praktijkgericht en interactief.
Mooi hoe de trainer de theorie kan vertalen naar de praktijk.

10.0

Halverwege de training kan ik zeggen dat ik er een zeer positief gevoel bij heb. De materie wordt leuk en interactief gepresenteerd en er zijn veel mogelijkheden voor discussie.
Het is momenteel geen 5*, omdat er dusdanig veel materie aan bod komt, dat er soms té snel doorheen wordt gegaan, waardoor context dreigt te verwateren.

8.0

Heb de 2-daagse AgilePM training gevolgd. Ontzettend interessant en bovenal goede, constructieve uitleg per hoofdstuk ontvangen van trainer Orlando. Veel ins en outs ook m.b.t. waar op te letten tijdens het examen. Erg waardevol en absoluut aan te raden!

10.0

Fijne agile pm foundation training gehad. Erg goed dat het weer op locatie kon ivm richtlijnen.

10.0

Goede trainer, interactief, vertaling naar de praktijk. Online platform is fijn om te oefenen.

10.0

Ik heb de opleiding AgilePM fundamentals en practitioner gevolgd olv Orlando Heijmerink, Orlando heeft ons met inspiratie begeleid door deze cursus. Ook mijn cursusgenoten hadden veel werkervaring, samen hebben we op een heel plezierige manier onze praktische ervaringen en uitdagingen besproken op het gebied op Agile en DSDM. Bedankt!

10.0

Goede opmaat gemaakte training. Plezierig dat het een kleine groep is, zodat de diepte opgezocht kan worden daar waar behoeften is. Trainer staat goed stil (en toetst dit geregeld) bij behoeften cursisten

10.0

Veel kennis. Helpt je om kennis naar praktijk te brengen.

10.0

Prima begeleiding.
Zowel voor de zelfstudie als voor de coach. Goede voorbereiding op het examen.

10.0

Een intensieve training voor Agile PM. Maar goed opgebouwd met opdrachten en uitleg.

8.0

Heldere uitleg, werken met Miro werkt goed. Vlot en goed te volgen.

8.0

Goede training, duidelijke voorbeelden gegeven en goed ter voorbereiding op het examen.

10.0

Prettige training over een voor mij nieuw onderwerp. Trainer heeft een goed tempo en houdt rekening met uitdagingen in de groep.

10.0

Goede uitleg aan de hand van een presentatie, oefenvormen, filmpjes, schema's en praktijkvoorbeelden. Goed te doen in 2 dagen met eigen inzet op huiswerk en zelfstudie. Goed en overzichtelijk systeem ter ondersteuning van de zelfstudie met goede oefenomgeving met voldoende testvragen.

8.0

Fijne trainer, door de duidelijke relevante voorbeelden gaat de taaie stof leven. Twee leuke en leerzame trainingsdagen gehad.

10.0

Fijne en duidelijke e-learning omgeving. Oefenen voor het examen met de ExamTrainer. Mijn volgende zelfstudie ga ik zeker ook weer bij Lagant volgen!

10.0

Ik heb een erg interactieve en inspirerende training gehad van Remi-Armand. Wat ik echt een meerwaarde vindt is dat cursus materiaal (bijvoorbeeld document templates) gewoon via de website beschikbaar is, hierdoor heb je ook echt wat aan nadat je de cursus hebt bijgewoond. Remi-Armand heeft een prettige stem en verteld boeiend en vol energie. Zeker in een tijd waarin we helaas remote de training moeten bijwonen is dat een plus punt.

10.0

Lagant. De 3 beste opvallers. 1. Helder en correct; 2. Duidelijke communicatie vooraf, goede begeleiding tijdens en behulpzaam achteraf; 3. Zeer professionele en gedreven vakmensen die de training(en)/opleiding geven. Volg al jaren training/opleiding inclusief certificering via Lagant. Ze blijven innoveren met het opleidings portfolio.

10.0

Er werd uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De trainer neemt ook echt de tijd om je vraag te behandelen.

10.0

Met Verandergids Lagant hadden we eind 2019 een mooie serie ‘workshops faciliteren’ opgezet voor een interne pool risico-adviseurs binnen onze organisatie. Doel hiervan is de risico-adviseurs als ervaren facilitators van risicosessies extra handvatten te bieden door het vooral zelf te doen.
Deze ‘learning-by-doing insteek’ sluit mooi aan op de ziens- en werkwijze van Verandergids Lagant’s op dergelijke ontwikkelingsvraagstukken.

Vanwege de coronacrisis kon het initiële plan van fysieke workshops ineens niet meer doorgaan en kwam er een uitdaging bij hoe te handelen als facilitator in een online setting. Verandergids Lagant dacht meteen met ons mee en kwam samen met ons tot een mooie online aanbod. Door omstandigheden weken we dus af van de initiële opdracht, maar hebben een mooie passende reeks online workshops gehouden. Dit dankzij de betrouwbare, flexibele en meedenkende houding van Verandergids Lagant als partner. Zeer tevreden over deze houding en zeker ook aan te raden met betrekking tot hun kennis en ervaringen op vlak van online faciliteren.

10.0

Het begeleidingstraject door Lagant heeft veel meer verbinding tussen de teams opgeleverd. We zijn beter gaan prioriteren en beter naar elkaar gaan luisteren. We discussiëren voortaan om overeenstemming met elkaar te bereiken. De mensen ervaren dat wat ze doen ertoe doet en dat dat gezien wordt. De teamcoach training, die door de interne ambassadeurs zijn gevolgd, heeft mogelijk gemaakt dat we een aantal nieuwe werkvormen hebben toegepast. Dat heeft ons bij de start van corona geholpen, creatief na te denken hoe we sessies, zoals retrospectives, sprintplanningen, refinen van requirements, anders en met positieve resultaten te kunnen doen. Ik beveel Lagant van harte aan vanwege de kennis, ervaring en volhardendheid om het proces en de verandering in gang te zetten.

10.0

Orlando Heijmerink en zijn team van Lagant hebben in een week bereikt wat anders maanden in beslag had genomen. Doordachte analyse met aandacht voor details in combinatie met warme aandacht voor medewerkers heeft onze trialbureau’s beter gemaakt. Want verschillen werden overbrugd, nieuwe wensen werden soms al werkelijkheid en daar waar er nog dromen zijn, maken de getrainde ambassadeurs dit waar.

10.0

Het afstemmen van de onderwerpen en diepgang op de deelnemers, sprak mij het meeste aan. Hierdoor was het een op maat gesneden training. Vasthouden aan het 'strakke ritme' van DSDM/Agile PM, ga ik als eerste in de praktijk brengen.

10.0

Leuk om te leren over verschillende methoden die helpen om meer Gile te worden in een project, en hoe planningsprojecten passen in agile omgevingen. Ik waardeerde het enorm dat Orlando de tijd nam om dingen uit te leggen die verder gingen dan het onderwerp van het examen (met name het beheer van belanghebbenden, scrum, story mapping, praktische manieren om teams beter te laten samenwerken en andere agile methoden zoals veilig en hoe ze zouden moeten zijn geïmplementeerd in grotere organisaties.

10.0

Online de opleiding PRINCE2 Foundation gevolgd. Fijne e-learning met video's en oefenvragen. Bij vragen was Lagant goed bereikbaar. De mogelijkheid van het doen van een schriftelijk examen op locatie bij Lagant heb ik als zeer prettig ervaren.

10.0

Super leerzaam door de praktische insteek! Je leert hier buiten je comfortzone te experimenteren met nieuwe werkvormen De trainers zijn kritisch op een prettige manier, waardoor je het beste uit jezelf leert halen.

10.0

Elke werkvorm wordt geoefend met praktijksituaties van de deelnemers. Doordat je er zelf middenin staat, ervaar je direct het effect. En dat komt aan!

10.0

Uitstekende training van een ervaring trainer, met veel tips en voorbeelden uit de praktijk. Ook online alle hulpmiddelen goed op orde!

10.0

Ontzettend leuke en energieke NLP inspiratie training gevolgd, gegeven door Basile Lemaire. Geeft in het kort weer wat de mogelijkheden zijn met NLP, heel verhelderend met duidelijke opzet, heldere opdracht en leerzame feedback. Maakt nieuwsgierig naar meer.

10.0

Een mooie training om in de wereld van NLP te duiken, kennis te maken met de beginselen hiervan en aan de slag te gaan met een aantal methodes/technieken. Na 3 dagen heb ik al vele tools vergaard en dit smaakt zeker naar meer! Het was een ontzettend interessante training met inspirerende trainers en zeer gevarieerd door het continue afwisselen van theorie en praktijk. Door onder andere het vermogen van de trainer om je helemaal mee te nemen in de wereld van NLP met zijn verhalen, beeldende uitleg en beeldmateriaal is de training prikkelend op alle gebieden. Ik ben tot een aantal mooie, nieuwe inzichten gekomen en heb nieuwe technieken/methodes geleerd die ik in mijn coachingspraktijk kan gaan inzetten als hulpmiddel. Al met al een erg verrijkende ervaring en een mooie toevoeging aan mijn kennis.

10.0

Ik heb via Lagant de training NLP voor Agile coaches gevolgd. Het was voor mij een eerste aanraking met NLP. Ik heb gedurende de drie dagen een aantal praktische handvaten gekregen die duidelijk zijn uitgelegd en waarmee we hebben kunnen oefenen in de groep. Op basis hiervan kan ik deze handvaten goed toepassen in de dagelijkse praktijk en daarnaast ben ik zeer nieuwsgierig geworden in NLP en ga ik me mogelijk nog verder verdiepen hierin.

10.0

Ik heb via Lagant de opleiding Prince2 Practitioner gevolgd. Dankzij de begeleiding van Jeroen ben ik er goed doorheen gekomen. De bereikbaarheid, uitleg, cursusmaterialen en voorbereiding op het examen waren uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot over drie jaar, bij de herhaling. Bedankt!

10.0

De trainer had de training heel goed aangepast aan de virtuele mogelijkheden. Ik heb me positief verbaasd over hoe leuk een dag training van achter je computer kan zijn. Dit is mede te danken aan het enthousiasme van de trainer en de variatie in werkvormen en interactie. Deze timemanagement training is breder dan alleen het stukje timemanagement. Het onderdeel persoonlijke missie geeft mij meer vertrouwen in de effectiviteit en de toepasbaarheid van de timemanagement tools. De persoonlijke ervaring van de trainer maakten deze training compleet.

10.0

De Timemanagement training van Lagant is een aanrader voor eenieder die, op welk vlak dan ook, het gevoel heeft vast te zitten. Na het volgen van deze training is je niet alleen duidelijk wat je wilt in het leven, maar je krijgt ook alle tools aangereikt om deze doelen te bereiken. Daarnaast zit de training vol tips and tricks over onder andere nee zeggen, prioriteiten stellen en snellezen. Kortom, voor mij was het de perfecte training, en ook nog eens op het perfecte moment!

10.0

Ook on-line weet Remi-Armand er het beste van te maken en uit de deelnemers te halen, door zijn inspirerende manier van vertellen en de vele digitale werkvormen die hij aanbiedt.

10.0

agile training monique

onderscheid scrum -agile blijft lastig engelse termen is ook regelmatig verwarrend. planning & control is vaak een afdeling maar het gaat over heel wat anders

Monique

Professional Scrum Master 1

Goede kwaliteit

Arthur van der Graaf - RU

Goede training

Goede training, duidelijke voorbeelden gegeven en goed ter voorbereiding op het examen.

Bart

Training Agile & Scrum basic experience

Ook on-line weet Remi-Armand er het beste van te maken en uit de deelnemers te halen, door zijn inspirerende manier van vertellen en de vele digitale werkvormen die hij aanbiedt.

Marien de Clercq - Radboud Universiteit

Scrum basics:

Scrum basics: Goede en duidelijke uitleg en vooral goed interacties. Trainer was: Remi-Armand

Richard Van Berge Henegouwen

ITIL 4 Foundation

Ik heb de ITIL 4 Foundation gevolgd, een Lagant online zelfstudie. Goede opbouw van het cursusmateriaal, duidelijke uitleg en hulp en allemaal in eigen tempo. Kortom een top cursus!

Ylona

Very usefull training preparing for…

Very usefull training preparing for IPMA exam

Jetze van der Veen

Very nice training (IPMA PMO)

Very motivated trainer, interesting training!

Vincent

De PRINCE2 training van Jeroen Ykema…

De PRINCE2 training van Jeroen Ykema was erg interacting en hij gebruikte een hele Noel praktische voorbeelden. De theorie werd hierdoor verduidelijkt en het ging daardoor leven.

anne postma

Training Agile PM Fasttrack

Het afstemmen van de onderwerpen en diepgang op de deelnemers, sprak mij het meeste aan. Hierdoor was het een op maat gesneden training. Vasthouden aan het 'strakke ritme' van DSDM/Agile PM, ga ik als eerste in de praktijk brengen.

Nieuwsgierig makend

Een zeer aangename manier van aanbieden van stof die zeer interactief en met humor overgedragen wordt. Het smaakt naar meer en maakt nieuwsgierig. Betreft Scrum Master en Remi-Armand

Ingrid

Timemanagement

Lagant. De 3 beste opvallers. 1. Helder en correct; 2. Duidelijke communicatie vooraf, goede begeleiding tijdens en behulpzaam achteraf; 3. Zeer professionele en gedreven vakmensen die de training(en)/opleiding geven. Volg al jaren training/opleiding inclusief certificering via Lagant. Ze blijven innoveren met het opleidings portfolio.

Martijn Henderson

Leerzame cursus

Fijne trainer, door de duidelijke relevante voorbeelden gaat de taaie stof leven. Twee leuke en leerzame trainingsdagen gehad.

Anneloes

Nuttige training

Nuttige training, de oefeningen samen en rollenspellen zijn leerzaam. Leuke onderbrekingen met quizen. Noodzakelijk is om de lesstof vooraf doorgenomen te hebben. Voor de eerste sessie nog geen boek, zou goed zijn om dat eerder te krijgen.

Hans

Een intensieve training voor Agile PM

Een intensieve training voor Agile PM. Maar goed opgebouwd met opdrachten en uitleg.

Jester Nynke Schoustra

Leerzame interactieve trainingen!

IPMA-D training van Evelien Top waren hele interactieve, leuke lessen waar we veel hebben geleerd. Evelien heeft aandacht voor de behoefte van de deelnemers, zorgt voor een leuke sfeer en laat ruimte open voor vragen.

Melodie

Begeleiding verandertraject

Het begeleidingstraject door Lagant heeft veel meer verbinding tussen de teams opgeleverd. We zijn beter gaan prioriteren en beter naar elkaar gaan luisteren. We discussiëren voortaan om overeenstemming met elkaar te bereiken. De mensen ervaren dat wat ze doen ertoe doet en dat dat gezien wordt.
De teamcoach training, die door de interne ambassadeurs zijn gevolgd, heeft mogelijk gemaakt dat we een aantal nieuwe werkvormen hebben toegepast. Dat heeft ons bij de start van corona geholpen, creatief na te denken hoe we sessies, zoals retrospectives, sprintplanningen, refinen van requirements, anders en met positieve resultaten te kunnen doen.
Ik beveel Lagant van harte aan vanwege de kennis, ervaring en volhardendheid om het proces en de verandering in gang te zetten.

Goede inleidende AgilePM training

Goede inleidende training het thema Agile deze Fasttrack. Theorie en praktijk goed gecombineerd en in drie overzichtelijke dagen. Leuke activiteiten tijdens de training. Orlando Heijmerink is een duidelijke verteller, met logische voorbeelden. Verdiept zich ook goed in de wereld van zijn cursisten en zorgt voor aansluiting. Af en toe veel uitweiding maar niet irritant.

StaalAJ

Opleiding AgilePM

Ik heb de opleiding AgilePM fundamentals en practitioner gevolgd olv Orlando Heijmerink, Orlando heeft ons met inspiratie begeleid door deze cursus. Ook mijn cursusgenoten hadden veel werkervaring, samen hebben we op een heel plezierige manier onze praktische ervaringen en uitdagingen besproken op het gebied op Agile en DSDM. Bedankt!

Coen

Goede training!

Goede uitleg aan de hand van een presentatie, oefenvormen, filmpjes, schema's en praktijkvoorbeelden. Goed te doen in 2 dagen met eigen inzet op huiswerk en zelfstudie. Goed en overzichtelijk systeem ter ondersteuning van de zelfstudie met goede oefenomgeving met voldoende testvragen.

TL

IPMA-D Training gehad van Evelien Top

Training gehad van Evelien Top voor de cursus IPMA-D. Waren leuke, interactieve trainingsavonden waarbij veel topics aan bod kwamen. Trainingsprogramma werd op maat gemaakt door de verschillende ervaringen van de kandidaten af te wegen. Hierdoor konden we gericht te werk gaan en niet te veel aandacht besteden aan de topics waar we al ervaring mee hadden. Super goede ervaring met Lagant en Evelien! Zeer tevreden.

Hidde

Training Timemanagement

De trainer had de training heel goed aangepast aan de virtuele mogelijkheden. Ik heb me positief verbaasd over hoe leuk een dag training van achter je computer kan zijn. Dit is mede te danken aan het enthousiasme van de trainer en de variatie in werkvormen en interactie. Deze timemanagement training is breder dan alleen het stukje timemanagement. Het onderdeel persoonlijke missie geeft mij meer vertrouwen in de effectiviteit en de toepasbaarheid van de timemanagement tools. De persoonlijke ervaring van de trainer maakten deze training compleet.

Arek

Training ITIL4

Er werd uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De trainer neemt ook echt de tijd om je vraag te behandelen.

Training NLP voor Agile Coaches

Ik heb via Lagant de training NLP voor Agile coaches gevolgd. Het was voor mij een eerste aanraking met NLP. Ik heb gedurende de drie dagen een aantal praktische handvaten gekregen die duidelijk zijn uitgelegd en waarmee we hebben kunnen oefenen in de groep. Op basis hiervan kan ik deze handvaten goed toepassen in de dagelijkse praktijk en daarnaast ben ik zeer nieuwsgierig geworden in NLP en ga ik me mogelijk nog verder verdiepen hierin.

Frank van Elderen - Rabobank

Heldere uitleg

Heldere uitleg, werken met Miro werkt goed. Vlot en goed te volgen.

VD

AgilePM training

Heb de 2-daagse AgilePM training gevolgd. Ontzettend interessant en bovenal goede, constructieve uitleg per hoofdstuk ontvangen van trainer Orlando. Veel ins en outs ook m.b.t. waar op te letten tijdens het examen. Erg waardevol en absoluut aan te raden!

Baha

IPMA-D training

IPMA-D Topcursussen gegeven door Evelien Top! Het lukte Evelien elke avond om ons na een lange werkdag te boeien met interactieve en leerzame opdrachten: leuke groepsopdrachten, Kahoots en enthousiasme. De tijd vloog voorbij! Heel erg bedankt :)

Damian D.

Goede opmaat gemaakte training

Goede opmaat gemaakte training. Plezierig dat het een kleine groep is, zodat de diepte opgezocht kan worden daar waar behoeften is. Trainer staat goed stil (en toetst dit geregeld) bij behoeften cursisten

Saskia

IPMA-D door Evelien Top

Het was een hele interactieve en leerzame training door Evelien Top. Door middel van leuke en actieve quizzen hebben we de stof kunnen leren en begrijpen.

Ezri van Leeuwen

Training Timemanagement

De Timemanagement training van Lagant is een aanrader voor eenieder die, op welk vlak dan ook, het gevoel heeft vast te zitten. Na het volgen van deze training is je niet alleen duidelijk wat je wilt in het leven, maar je krijgt ook alle tools aangereikt om deze doelen te bereiken. Daarnaast zit de training vol tips and tricks over onder andere nee zeggen, prioriteiten stellen en snellezen. Kortom, voor mij was het de perfecte training, en ook nog eens op het perfecte moment!

Brigit Postma

Training Professional Scrum Master 2

Uitstekende training van een ervaring trainer, met veel tips en voorbeelden uit de praktijk. Ook online alle hulpmiddelen goed op orde!

Edwin Holkers - Ventus

NLP voor Agile Coaches- 3 daagse

Een mooie training om in de wereld van NLP te duiken, kennis te maken met de beginselen hiervan en aan de slag te gaan met een aantal methodes/technieken. Na 3 dagen heb ik al vele tools vergaard en dit smaakt zeker naar meer! Het was een ontzettend interessante training met inspirerende trainers en zeer gevarieerd door het continue afwisselen van theorie en praktijk. Door onder andere het vermogen van de trainer om je helemaal mee te nemen in de wereld van NLP met zijn verhalen, beeldende uitleg en beeldmateriaal is de training prikkelend op alle gebieden. Ik ben tot een aantal mooie, nieuwe inzichten gekomen en heb nieuwe technieken/methodes geleerd die ik in mijn coachingspraktijk kan gaan inzetten als hulpmiddel. Al met al een erg verrijkende ervaring en een mooie toevoeging aan mijn kennis.

Winanda Leutscher

Inspiratieworkshop NLP

Ontzettend leuke en energieke NLP inspiratie training gevolgd, gegeven door Basile Lemaire. Geeft in het kort weer wat de mogelijkheden zijn met NLP, heel verhelderend met duidelijke opzet, heldere opdracht en leerzame feedback. Maakt nieuwsgierig naar meer.

Orlando Heijmerink en zijn team van Lagant hebben in een week bereikt wat anders maanden in beslag had genomen. Doordachte analyse met aandacht voor details in combinatie met warme aandacht voor medewerkers heeft onze trialbureau’s beter gemaakt. Want verschillen werden overbrugd, nieuwe wensen werden soms al werkelijkheid en daar waar er nog dromen zijn, maken de getrainde ambassadeurs dit waar.

Sonja Zweegman, MD PhD - Amsterdam UMC

Training Rup op Maat

Ik heb een erg interactieve en inspirerende training gehad van Remi-Armand. Wat ik echt een meerwaarde vindt is dat cursus materiaal (bijvoorbeeld document templates) gewoon via de website beschikbaar is, hierdoor heb je ook echt wat aan nadat je de cursus hebt bijgewoond. Remi-Armand heeft een prettige stem en verteld boeiend en vol energie. Zeker in een tijd waarin we helaas remote de training moeten bijwonen is dat een plus punt.

Jeroen Vis - Avisi

Super leerzaam door de praktische insteek! Je leert hier buiten je comfortzone te experimenteren met nieuwe werkvormen De trainers zijn kritisch op een prettige manier, waardoor je het beste uit jezelf leert halen.

Dionne Oomen

Complete, interactieve training

Goede trainer, interactief, vertaling naar de praktijk. Online platform is fijn om te oefenen.

Jansen

Goede docent

Goede docent. Veel ruimte voor discussie.

Richard

Goede training, maar te veel materie

Halverwege de training kan ik zeggen dat ik er een zeer positief gevoel bij heb. De materie wordt leuk en interactief gepresenteerd en er zijn veel mogelijkheden voor discussie. Het is momenteel geen 5*, omdat er dusdanig veel materie aan bod komt, dat er soms té snel doorheen wordt gegaan, waardoor context dreigt te verwateren.

Joost Middelkoop

Leuk om te leren over verschillende methoden die helpen om meer Gile te worden in een project, en hoe planningsprojecten passen in agile omgevingen. Ik waardeerde het enorm dat Orlando de tijd nam om dingen uit te leggen die verder gingen dan het onderwerp van het examen (met name het beheer van belanghebbenden, scrum, story mapping, praktische manieren om teams beter te laten samenwerken en andere agile methoden zoals veilig en hoe ze zouden moeten zijn geïmplementeerd in grotere organisaties.

Keren Kurlander

Fijne agile pm foundation training!

Fijne agile pm foundation training gehad. Erg goed dat het weer op locatie kon ivm richtlijnen.

JP Hellemons

Training PRINCE2® Foundation

Online de opleiding PRINCE2 Foundation gevolgd. Fijne e-learning met video's en oefenvragen. Bij vragen was Lagant goed bereikbaar. De mogelijkheid van het doen van een schriftelijk examen op locatie bij Lagant heb ik als zeer prettig ervaren.

Fiona Kruize - Kadaster

Goede trainster

Goede lessen, goede inhoud, hele goede trainster! Je krijgt de materialen. Aanrader.

Iris van Dijk

De Prince 2 cursus die ik bij Lagant…

De Prince 2 cursus die ik bij Lagant gevolgd heb was inspirerend, praktijkgericht en interactief. Mooi hoe de trainer de theorie kan vertalen naar de praktijk.

Jelle Vanmarcke

Elke werkvorm wordt geoefend met praktijksituaties van de deelnemers. Doordat je er zelf middenin staat, ervaar je direct het effect. En dat komt aan!

Denise Verwiel

Prettige training

Prettige training over een voor mij nieuw onderwerp. Trainer heeft een goed tempo en houdt rekening met uitdagingen in de groep.

Brenda Grund

Evelien Top IPMA-D

Evelien Top IPMA-D Hele fijne training gehad afgelopen weken. Evelien weet de aandacht er goed bij te houden en in een rap tempo alle stof door te nemen. Erg leuk gehad en voel me goed voorbereid voor mijn examen!

Sanne

Scrum basis

Was een constructieve cursus waarbij ik meer inzicht heb gekregen hoe ik bepaalde zaken kan aanpakken. Betreft Scrum basis gegeven door Remi-Arnand

Sjaak Van der linden

IPMA-D training van Evelien Top

De trainingen voor IPMA-D van Evelien waren gezellig, interactief en erg leerzaam! Het was een goede voorbereiding voor het examen.

Nielske

Prima begeleiding.

Prima begeleiding. Zowel voor de zelfstudie als voor de coach. Goede voorbereiding op het examen.

Sebastien De Wolf
Schrijf een review op Trustpilot

Maandelijks inspirerende tips en informatie ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand inspirerende tips en handige informatie.
Nieuwsbrief Footer

Lagant partners

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Computerweg 22
3542 DR Utrecht
[email protected]+31 (0)41 322 4106
Lagant Business BuildersVan AetsveldThe PMO CompanyRevealzVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2023 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Heidie van der Putten

Heidie van der Putten

Planningscoördinator

Op dit moment zijn we gesloten. Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Heidie van der Putten
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Start gesprek via:
chat