MENU

SAFe® bij Lagant

Het Scaled Agile Framework® (SAFe®) is een verzameling kennis (anders gezegd een kennisbank) gebaseerd op Lean en Agile. SAFe® biedt patronen, principes en hulpmiddelen om succesvol grootschalige oplossingen te ontwikkelen. Het is het meest toegepaste framework in grote organisaties en overheden.
Zoeken
Categorie sidebar mobiel

Product

Categorie sidebar
  • ExamTrainer® (3)
  • Training (8)
  • Verlenging (1)

Prijs

Prijs

Prijs

Waarom SAFe®?

Omdat het zich bewezen heeft indien meer dan circa 50 personen gezamenlijk plannen, ontwikkelen en opleveren in grote organisaties. Het opschalen, ook wel Scaling genoemd, is geschikt voor meerdere teams die samenwerken aan het opleveren van een oplossing. SAFe® heeft als doel om de coördinatie van medewerkers te vergroten, waarde levering en kwaliteit op schaal te behouden en snelle doorlooptijden te creëren.

Als Verandergidsen van Lagant geloven wij dat de context van een organisatie bepaald welke manier van werken het beste past. Dat betekent dat wij geen methodiek implementeren, maar dat wij de hulpmiddelen van methodieken werkend maken. Zodat veranderen tot duurzame resultaten leidt.

Lijkt het je een goed idee om hier meer van te weten? Schrijf je dan in voor onze SAFe trainingen.

Persoonlijk advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Aanvraag diensten

Lagant partners

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 152 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |