Leon - 14/03/2024

De cursus met Evelien Top heb ik als heel prettig ervaren. In vier lesdagen hebben we middels veel interactie verschillende casussen behandeld waardoor de training IPMA D een leuke ervaring is geworden.

Chrissie - 14/03/2024

Hele fijne 4-daagse training met goede praktijkvoorbeelden vanuit ervaring van Evelien en andere cursisten.

Noelle Bodeman - 14/03/2024

Veelzijdige IPMA PMO-D training bijgewoond met Evelien Top als trainer. Fijne werk methode en goede service mogen ontvangen.

Claudia - 07/11/2023

Prima training! Nog even afwachten in hoeverre het heeft bijgedraagd aan het examen. Wel fijn dat het interactief is.

Tessa Swint - 07/11/2023

Beter om de hele training door 1 docent te laten geven.

Daniel buijnink - 07/11/2023

Ik vind het een erg warrige training. 100 verschillende inkegvellen, eindtermen die steeds wijzigen etc. Tijd dat deze training grondig gereviseerd wordt en voor deze prijs klantvriendelijk gemaakt wordt!

Judith - 07/11/2023

Veel kennis nodig, interactieve lesdagen, slechte administratie (verouderde en losse documenten)

Karin Tervelde - 07/11/2023

Leerzaam, veel stof. Wordt op leuke manier gegeven. Leuke en gezellige groep.

Maurits Folmer - 25/05/2023

IPMA-D (Eveline Top)

Training heeft erg veel materie en kan daardoor soms ongestructureerd zijn. De trainer geeft wel zo veel mogelijk structuur. Goede afwisseling tussen theorie en oefenen. Veel actieve deelname.

Jeroen Rijswijk - 25/05/2023

Prettig dat er een uitgebreide online omgeving is. Super prettig om hier met de vragen te oefenen. Ook de training zelf was interactief en leerzaam.

Eric - 25/05/2023

Docent heeft veel ervaring en neemt de groep hier goed in mee. Vooral zo doorgaan!

Daphne - 16/03/2023

PMO D training van Evelien Top
Ik heb de PMO D training als heel waardevol ervaren. Er wordt heel veel theorie behandeld over alles wat er bij projectmanagement komt kijken, van begin tot eind van het project en van issues en financiƫn tot gesprekstechnieken. De trainingen van Evelien zijn een prettige afwisseling tussen theorie, oefeningen en voorbeelden, waardoor de dag voorbij vliegt. Er is ook veel ruimte voor eigen inbreng en vragen.

Telma - 16/03/2023

Training: IPMA PMO
Trainer: Evelien Top

Fijne interactieve training! Vaak geoefend en veel praktijkervaringen met elkaar gedeeld. Daarnaast is de leeromgeving handig om je voor het examen voor te bereiden.

Jelle - 16/03/2023

IPMA-PMO D - Evelien Top

Leerzame training met een goede balans praktijk. Trainer geeft goede praktijkvoorbeelden en heeft tijd voor vragen, fijne opzet ipv alleen maar slides doorgaan. Locatie was prima.

Ruimte voor verbetering is toch wel het trainingsmateriaal wat door wijzigingen in de training niet overal actueel/ up to date is. Zelfde geldt voor online omgeving die nog achterloopt.

Bart Pleister - 16/03/2023

PMO IPMA D Evelien Top: De voorbeelden tijdens de training zorgen voor een gedegen voorbereiding voor het daadwerkelijke examen.

Nielske - 08/12/2022

De trainingen voor IPMA-D van Evelien waren gezellig, interactief en erg leerzaam! Het was een goede voorbereiding voor het examen.

Hidde - 08/12/2022

Training gehad van Evelien Top voor de cursus IPMA-D. Waren leuke, interactieve trainingsavonden waarbij veel topics aan bod kwamen. Trainingsprogramma werd op maat gemaakt door de verschillende ervaringen van de kandidaten af te wegen. Hierdoor konden we gericht te werk gaan en niet te veel aandacht besteden aan de topics waar we al ervaring mee hadden. Super goede ervaring met Lagant en Evelien! Zeer tevreden.

Melodie - 08/12/2022

IPMA-D training van Evelien Top waren hele interactieve, leuke lessen waar we veel hebben geleerd. Evelien heeft aandacht voor de behoefte van de deelnemers, zorgt voor een leuke sfeer en laat ruimte open voor vragen.

Sanne - 08/12/2022

Evelien Top IPMA-D

Hele fijne training gehad afgelopen weken. Evelien weet de aandacht er goed bij te houden en in een rap tempo alle stof door te nemen. Erg leuk gehad en voel me goed voorbereid voor mijn examen!

Davey Groeneveld - 08/12/2022

Veel goede lessen waarbij leuke oefeningen worden gedaan met de lesstof.