Demi van Schaick - 03/01/2024

De twee cursusdagen waren goed verzorgd. Het is fijn dat er flexibiliteit zit in het trainingsprogramma, waardoor ruimte is om de training meer of minder intensief te maken. De trainer was vriendelijk, gemotiveerd en betrokken.

Anna - 29/11/2023

Training in een kleine groep, erg prettig. Prima stof en genoeg ruimte voor vrije gesprekken en delen van praktijkervaringen. Compliment aan Jeroen Ykema!

Bas Grimbergen - 28/11/2023

In 2 cursusdagen heeft Jeroen ons door de theorie van Prince2 geloodst. Jeroen komt over als een ervaren trainer die de stof goed beheerst. Omdat het erg veel theorie is voor 2 dagen ging hij wel erg snel door de theorie heen. De theorie bestaat uit erg veel termen die vaak erg op elkaar lijken maar net iets anders inhouden. Daarmee zijn ze voort mij lastig uit elkaar te houden en te plaatsen onder de diverse fasen en processen waar ze in voorkomen. Ik had graag een visueel overzicht van alle belangrijkste gehad en waar ze worden gebruikt. Jeroen maakt gebruik van ~100 slides met heel veel info. De presentatie van de slides kan volgens mij veel mooier (moderner) gemaakt worden. En een stuk ingekort, veel slides hebben we overgeslagen. De thuisstudie die Lagant aanbiedt vind ik erg positief. Hiermee kan ik dagelijks opdrachten maken en oefenen met examenvragen. We gaan zien of dit alles straks voldoende is geweest om het examen tot een goed einde te brengen. In de vervolg opleiding Prince2 Practisioner hoop ik meer tips en tools op te halen die ik in mijn dagelijks werk kan gebruiken.

[email protected] - 21/11/2023

Leerzame trainingsdagen van jeroen!

M.Kaandorp - 10/11/2023

Interessante training, helaas is 1 praktijkdag niet voldoende voor mijn gevoel. Goed dat de (Tata)praktijk als voorbeeld gebruikt wordt.

Trainers zijn enthousiast en begaafd.

Cindy - 03/11/2023

Nadat ik mijn Prince2 Foundation training succesvol had afgerond, ben ik meteen begonnen aan de Practioner's. Ook deze training is enorm goed bevallen. Jeroen is een geweldige trainer met heel veel know how!

Linda van Kessel - Dortmans - 24/10/2023

Ik ben tevreden over de training. De ruimte was echter minder prettig, geen luchtverversing en te warm wat de concentratie niet ten goede komt. Lunch was fantastisch.

Michel Mulder - 24/10/2023

Training vond fysiek plaats, wat ikzelf erg prettig vond. Jeroen Ykema neemt je goed mee in de inhoud, waarbij hij ook gebruikmaakt van opdrachten. Naast interactie met de andere deelnemers kan je hierdoor de theorie direct een beetje toepassen. Goede voorbereiding op het examen!

Annemarie Timmer Arends - 16/10/2023

Heerlijk relaxed en een waar kenniscentrum.

Cindy - 12/10/2023

Fantastische Prince2 foundation training gehad van Jeroen bij Lagant. Geweldige trainer met heel veel kennis die de sessies ontzettend interessant maakte.

Minke Mensink - 12/10/2023

Leuke training. Leerzaam.

Stefan van Ginkel - 25/07/2023

Vrij droge stof om te leren. Training werd wel op de juiste manier gegeven. Aandacht voor vragen was goed.

Inge - 02/06/2023

Prettige manier van trainen door casussen en voorbeelden uit de praktijk te bespreken.

Lotte - 26/04/2023

Fijne uitleg, met veel praktijkvoorbeelden.

Maruja - 25/04/2023

Zeker aan te raden!!
Het is leerzaam doordat er o.a
voorbeelden uit de praktijk worden gebruikt.

Anne Postma - 17/10/2022

De PRINCE2 training van Jeroen Ykema was erg interacting en hij gebruikte een hele Noel praktische voorbeelden. De theorie werd hierdoor verduidelijkt en het ging daardoor leven.

Jelle Vanmarcke - 17/10/2022

De Prince 2 cursus die ik bij Lagant gevolgd heb was inspirerend, praktijkgericht en interactief.
Mooi hoe de trainer de theorie kan vertalen naar de praktijk.

Bernice - 12/01/2021

Ik heb via Lagant de opleiding Prince2 Practitioner gevolgd. Dankzij de begeleiding van Jeroen ben ik er goed doorheen gekomen. De bereikbaarheid, uitleg, cursusmaterialen en voorbereiding op het examen waren uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot over drie jaar, bij de herhaling. Bedankt!