Eline - 18/06/2024

De trainers bij Lagant zijn professioneel en brengen met enthousiasme en persoonlijke aandacht (ook tijdens groepen) de soms droge materie van studie-onderdelen goed over, op een manier dat het blijft hangen. De leerstof zelf (buiten de schuld van Lagant, maar zij moeten er wel mee werken) is soms niet helemaal up to date.

Arja - 18/06/2024

Veel theorie, maar er is geprobeerd 1 lijn in te brengen. Meer praktijk is fijn, maar begrijpelijk dat hier in de foundation minder tijd voor is.

Romy - 18/06/2024

Interessant, interactief. Benieuwd hoe ik dit in de praktijk kan gaan brengen!

Isabeau - 18/06/2024

Theorie mag meer gecombineerd worden met praktijkvoorbeelden

Romy Vissers - 18/06/2024

De energizers waren leuk tussendoor. Heel interactief wat je aandacht erbij houdt. Soms wat verwarrend doordat het door elkaar loopt of met een omweg wordt uitgelegd. Misschien een andere casus gebruiken om de theorie beter te kunnen toepassen.

Bas - 18/06/2024

Goede inhoudelijke training. Fijne deskundige trainer.

Steven Kroon - 18/06/2024

Interessante training en op een leuke manier gegeven. Wellicht zou het wel goed zijn om af en toe iets meer op de structuur terug te grijpen: We bespreken nu dit model, dat hoort in dit onderwerp en in deze fase van de training.

E. - 18/06/2024

Ik ben erg te spreken over de training. Goede interactie tijdens de sessies met leuke energizer(s). Theorie en modellen worden behandeld middels casussen.

Marion Serto - 18/01/2024

Goede training met veel ruimte voor praktijkvoorbeelden. 'Klasje' niet te groot en daardoor individuele aandacht.

Jo-Ann Bonten - 17/01/2024

Agile PM
Duidelijke training en uitleg. Fijne trainer, veel interactie. Genoeg ruimte voor vragen en extra toelichting.

Corné - 17/01/2024

Duidelijke uitleg door trainer Orlando Heijmerink, uitstekende afwisseling tussen praktijk, toepassing en theorie.

Marcel - 17/01/2024

De Agile PM training is een prima training om de beginselen van project management and agile mee te krijgen en hoe deze in combinatie kunnen leven.

De trainer is erg fijn, geeft structuur aan maar laat ook genoeg ruimte om aan persoonlijke voorkeuren aandacht te besteden.

Kim - 30/08/2023

Fijne training over Agile PM met goede balans tussen praktijk en theorie. Orlando is een ervaren docent die goede voorbeelden geeft uit de praktijk. Ook zorgt hij voor een goede betrokkenheid van de studenten door energizers, korte pauzes en werkvormen toe te passen. Daarnaast oefen je examenvragen zodat je weet wat je kan verwachten.

Ivana - 30/08/2023

I just finished a 3-day Agile PM Fast track training in Utrecht with Orlando and it was wonderful.

Learning in a group through many real-life examples, games and discussion is as good it gets! I would highly recommend it to anyone looking to get certified in project management.

Lobke - 30/08/2023

Waanzinnig goede Agile Project Management Practitioner training gevolgd! Was erg onder de indruk van de kwaliteit van de trainer (Orlando Heijmerink), de variatie in opdrachten en de praktische kant van de training. Er was volop ruimte voor vragen en het bespreken van situaties die wij als deelnemers meemaken, dit helpt het in perspectief plaatsen van wat ik leer en ik ben naar huis gegaan met actie punten om in mijn team toe te passen!
De locatie in Utrecht is uit de route met ov, een industrieterrein, maar voor 2 dagen prima. Het gebouw is modern en de lunch erg goed en volop keus.
Aanrader!

Zoltan Babjak - 04/08/2023

I took a successful course on Agile Foundation with Lagant. I was really happy how they supported my studies by making the material as colorful as possible with videos which I haven't seen on other platforms before. The use of the elearning dashboard is easy, you can go into discussions if necessary or you can also contact an expert if needed. The daily memo trainings are a super idea and the mock-up test was also very usefulI before my final exam. I would definitely recommend chosing them for your next course.

Rik - 27/06/2023

De 3-daagse AgilePM training onder leiding van Orlando was super. Orlando's diepgaande kennis en passie voor Agile waren besmettelijk en maakten de training boeiend. De hands-on aanpak en praktische oefeningen zorgden ervoor dat ik niet alleen theoretische kennis opdeed, maar ook de vaardigheden ontwikkelde om Agile effectief toe te passen. Orlando creëerde een veilige leeromgeving, waarin persoonlijke vragen en behoeften werden gewaardeerd.

Nadine - 22/06/2023

Goede training met veel diepgang en ruimte voor inbreng van persoonlijke casussen

Petra de Klein - 20/06/2023

Hele interessante training, fijn meer en levendiger uitleg te krijgen als toevoeging op theorie uit boek. Orlando weet goed iedereen te betrekken en bedienen in de groep, heeft focus op agenda en geeft voldoende ruimte voor vragen.

Acelya Ozkan - 20/06/2023

Een kundige trainer die de tijd neemt voor de toepassing op jouw organisatie.