Laura van der Werf-Kap - 30/11/2023

Top training! Zal het zeker iedereen aanbevelen om deze te volgen. Duidelijk uitgelegd en erg interactief. Er werden ook veel voorbeelden gegeven waardoor je het snel op je eigen situatie kunt betrekken.

Michel - 30/11/2023

Goede communicatie vooraf
Duidelijke en interactieve uitleg.

Oscar Visser - 30/11/2023

Interessante training over dagen gehad waarbij intensief maar ook creatief het scrumproces in een agile omgeving is behandeld. Aan de hand van theorie, praktijkvoorbeelden en inspirerende oefeningen hebben we de uitdagingen van scrum master, developers en product owner binnen een scrum team beleefd. Ook als je al een tijdje actief werkt binnen een scrum team is de cursus zeer leerzaam omdat veel motivaties en theoriën achter standaard rituelen verhelderd worden.

Laurens - 25/10/2023

Ik ben erg tevreden over de gekregen cursus en zou het zeker aanbevelen. De trainer had tevens veel vakinhoudelijke kennis en wist hierdoor situaties en onderdelen duidelijk toe te lichten.

Ishak Payanda - 24/10/2023

Een erg fijne en informatieve training waarbij er een goede combinatie is van praktische voorbeelden en theorie.

Lex Timmers - 24/10/2023

Top

Jelko van den Broek - 24/10/2023

Hele leuke interactieve training over scrum gehad. Enthousiaste trainer met veel passie voor wat hij doet.

Danielle Vogelenzang - 02/10/2023

De training van Remi was zeer hands-on veel praktijk oefeningen waardoor de lesstof tot leven komt.

Minke Mensink - 26/09/2023

Een hele leuke interactieve training, waarbij door gezamenlijke oefeningen veel bewustwording wordt gecreëerd. Dit zorgt voor teambuilding en energie in de groep, waardoor het leren wordt gestimuleerd.

Jennifer - 14/06/2023

Training is goed te volgen, divers materiaal als het aankomt op inhoud. Vond het alleen jammer dat de tussentijd toetsen zoveel invloed hebben op het doelen percentage, aangezien je die niet opnieuw kunt maken. Desalniettemin is het erg fijn dat de memo trainingen oneindig gemaakt kunnen worden, helpt goed met consistent blijven oefenen. Verder is het mail contact vlot en hulpvaardig.

Nico van der Brugge - 15/03/2023

Meer inzicht gekregen in de rol van Scrummaster en Product Owner. Uitstekende locatie onder de bezielende begeleiding van Remi-Armand Collaris.

Marloes - 14/03/2023

Zeer leerzame training welke naast een duidelijke uitleg van de basis ook uitgebreid aandacht heeft voor de informatiebehoefte van de cursist om het goed naar de eigen praktijksituatie te kunnen vertalen.

Johan Tuls - 14/03/2023

Bijzonder leuke manier van les geven, waardoor veel nieuwe inzichten gecreëerd zijn. Niet helemaal inzichtelijk of de volledige stof nu is behandeld, maar datgene dat behandeld is was waardevol.

Richard Van Berge Henegouwen - 22/12/2022

Scrum basics:
Goede en duidelijke uitleg en vooral goed interacties.
Trainer was: Remi-Armand

Sjaak Van der Linden - 22/12/2022

Was een constructieve cursus waarbij ik meer inzicht heb gekregen hoe ik bepaalde zaken kan aanpakken. Betreft Scrum basis gegeven door Remi-Arnand

Ingrid - 22/12/2022

Een zeer aangename manier van aanbieden van stof die zeer interactief en met humor overgedragen wordt.
Het smaakt naar meer en maakt nieuwsgierig.
Betreft Scrum Master en Remi-Armand.

Consumer - 22/12/2022

Ik heb de cursus Scrum Basics gevolgd. Remi kan de stof goed overbrengen. Daarnaast zit er een duidelijk opbouw in, van de basis tot verdieping.

Jeroen Vis - 03/11/2021

Ik heb een erg interactieve en inspirerende training gehad van Remi-Armand. Wat ik echt een meerwaarde vindt is dat cursus materiaal (bijvoorbeeld document templates) gewoon via de website beschikbaar is, hierdoor heb je ook echt wat aan nadat je de cursus hebt bijgewoond. Remi-Armand heeft een prettige stem en verteld boeiend en vol energie. Zeker in een tijd waarin we helaas remote de training moeten bijwonen is dat een plus punt.

Heidie van der Putten

Heidie van der Putten

Planningscoördinator

Op dit moment zijn we gesloten. Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Heidie van der Putten
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Start gesprek via:
chat