Catherina - 14/06/2024

Diepgaande en met zinvolle ervaringsgames ingebedde training waarmee het leuker en meer eenvoudig is de rol van scrummaster beter in te vullen. Na jaren begeleiden van scrumteams hiermee toch weer nieuwe inzichten en tools gekregen om teams in kleine stapjes te helpen verbeteren. Een echte aanrader voor beginners en gevorderden!

Jan - 13/06/2024

Goede training waarbij theorie wordt afgewisseld met leuke en leerzame interactieve oefeningen. Dit alles wordt gegeven door een inspirerende en ervaren trainer die theorie naar de praktijk kan doorvertalen.

Bert van der Nagel - 29/02/2024

Prima praktijkgerichte opleiding om snel inzicht te krijgen in werken volgens scrum methode. De leraar/trainer was uitstekend. Hij heeft me 2 dagen achtereen kunnen boeien.

Mark van der Wal - 04/12/2023

Hele fijne training. De trainer zorgt ervoor dat alle onderdelen voldoende behandeld worden. De kracht van deze training door Remi-Armand zit hem vooral in de balans tussen theorie en praktijk. Door de theorie te toetsen in de eigen context van de cursisten en met elkaar ervaringen te delen groeit de kennis.

Laura van der Werf-Kap - 30/11/2023

Top training! Zal het zeker iedereen aanbevelen om deze te volgen. Duidelijk uitgelegd en erg interactief. Er werden ook veel voorbeelden gegeven waardoor je het snel op je eigen situatie kunt betrekken.

Michel - 30/11/2023

Goede communicatie vooraf
Duidelijke en interactieve uitleg.

Oscar Visser - 30/11/2023

Interessante training over dagen gehad waarbij intensief maar ook creatief het scrumproces in een agile omgeving is behandeld. Aan de hand van theorie, praktijkvoorbeelden en inspirerende oefeningen hebben we de uitdagingen van scrum master, developers en product owner binnen een scrum team beleefd. Ook als je al een tijdje actief werkt binnen een scrum team is de cursus zeer leerzaam omdat veel motivaties en theoriën achter standaard rituelen verhelderd worden.

Laurens - 25/10/2023

Ik ben erg tevreden over de gekregen cursus en zou het zeker aanbevelen. De trainer had tevens veel vakinhoudelijke kennis en wist hierdoor situaties en onderdelen duidelijk toe te lichten.

Jelko van den Broek - 24/10/2023

Hele leuke interactieve training over scrum gehad. Enthousiaste trainer met veel passie voor wat hij doet.

Ishak Payanda - 24/10/2023

Een erg fijne en informatieve training waarbij er een goede combinatie is van praktische voorbeelden en theorie.

Lex Timmers - 24/10/2023

Top

Danielle Vogelenzang - 02/10/2023

De training van Remi was zeer hands-on veel praktijk oefeningen waardoor de lesstof tot leven komt.

Minke Mensink - 26/09/2023

Een hele leuke interactieve training, waarbij door gezamenlijke oefeningen veel bewustwording wordt gecreëerd. Dit zorgt voor teambuilding en energie in de groep, waardoor het leren wordt gestimuleerd.

Jennifer - 14/06/2023

Training is goed te volgen, divers materiaal als het aankomt op inhoud. Vond het alleen jammer dat de tussentijd toetsen zoveel invloed hebben op het doelen percentage, aangezien je die niet opnieuw kunt maken. Desalniettemin is het erg fijn dat de memo trainingen oneindig gemaakt kunnen worden, helpt goed met consistent blijven oefenen. Verder is het mail contact vlot en hulpvaardig.

Nico van der Brugge - 15/03/2023

Meer inzicht gekregen in de rol van Scrummaster en Product Owner. Uitstekende locatie onder de bezielende begeleiding van Remi-Armand Collaris.

Marloes - 14/03/2023

Zeer leerzame training welke naast een duidelijke uitleg van de basis ook uitgebreid aandacht heeft voor de informatiebehoefte van de cursist om het goed naar de eigen praktijksituatie te kunnen vertalen.

Johan Tuls - 14/03/2023

Bijzonder leuke manier van les geven, waardoor veel nieuwe inzichten gecreëerd zijn. Niet helemaal inzichtelijk of de volledige stof nu is behandeld, maar datgene dat behandeld is was waardevol.

Richard Van Berge Henegouwen - 22/12/2022

Scrum basics:
Goede en duidelijke uitleg en vooral goed interacties.
Trainer was: Remi-Armand

Sjaak Van der Linden - 22/12/2022

Was een constructieve cursus waarbij ik meer inzicht heb gekregen hoe ik bepaalde zaken kan aanpakken. Betreft Scrum basis gegeven door Remi-Arnand

Ingrid - 22/12/2022

Een zeer aangename manier van aanbieden van stof die zeer interactief en met humor overgedragen wordt.
Het smaakt naar meer en maakt nieuwsgierig.
Betreft Scrum Master en Remi-Armand.