MENU

Professional Scrum Master I online examen

Het Professional Scrum MasterTM niveau I (PSM I) examen is beschikbaar voor iedereen die zijn of haar diepgaande kennis van het Scrum Framework en de toepassing ervan wil aantonen. Diegenen die slagen voor het examen ontvangen het internationaal erkende PSM I certificaat waarmee je jouw niveau van kennis van het Scrum Framework kan aan tonen.
Duur: 60 minuten
Taal:
Prijs:

v.a.   400,00  excl. BTW

Inbegrepen:
Meerkeuzevragen met één of meerdere juiste antwoorden
80 vragen per examen
85% (68 vragen) correct beantwoorden om te slagen
Gesloten boek

Het examen is moeilijk; voorbereiding is vereist om het examen succesvol af te ronden. Het lezen van de Scrum Guide en het doen van een proefexamen is meestal niet voldoende voorbereiding en we raden je aan de onderstaande inhoud te bekijken:

  • Het examen bevat onderwerpen uit verschillende focusgebieden die worden gedefinieerd door de Professional Scrum competenties.
  • Bij vragen dien je na te denken over, of de betekenis te interpreteren uit, de Scrum Guide en hoe je Scrum zou toepassen binnen een Scrum Team.
  • Wij raden je aan om onze Online Zelfstudie “Scrum Master” te bestuderen om zeker te weten dat jij goed bent voorbereid op het examen.

Om de integriteit van het certificeringsproces te beschermen, deelt Scrum.org geen informatie over de specifieke vragen die correct of onjuist zijn beantwoord.

Kies je opties voor Professional Scrum Master I online examen

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 163 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |