NvO - 18/06/2024

Prima cursus. Goed overzicht en verdieping waar nodig.

Catherina - 14/06/2024

Diepgaande en met zinvolle ervaringsgames ingebedde training waarmee het leuker en meer eenvoudig is de rol van scrummaster beter in te vullen. Na jaren begeleiden van scrumteams hiermee toch weer nieuwe inzichten en tools gekregen om teams in kleine stapjes te helpen verbeteren. Een echte aanrader voor beginners en gevorderden!

Jan - 13/06/2024

Goede training waarbij theorie wordt afgewisseld met leuke en leerzame interactieve oefeningen. Dit alles wordt gegeven door een inspirerende en ervaren trainer die theorie naar de praktijk kan doorvertalen.

Tom - 13/06/2024

Erg praktijkgericht en je bepaalt zelf de onderwerpen van de training op basis van voorkeuren.

Robin - 11/06/2024

De training van via mijn werkgever geregeld. Over de trainer Marcel Foederer ben ik erg te spreken. Hij legt duidelijk en begrijpelijk uit en neemt de tijd voor vragen en praktijkvoorbeelden.
In de powerpoint van Peoplecert stonden her en der wel wat fouten (taal/antwoordopties).
De online leeromgeving is fijn om mee te oefenen.

R van As - 11/06/2024

De trainer hielp ons fijn door de stof heen met praktijkvoorbeelden!

Inge - 30/05/2024

Training Agile Project Management. De trainer gaf goede uitleg van de theorie en de vertaling naar de praktijk. De groep cursisten was klein, daardoor veel ruimte voor vragen en delen van kennis. Prettige locatie en prima bereikbaar.

H - 26/05/2024

Was top. Goede trainer, leuke manier van lesgeven, kennis van zaken.

Richard - 16/05/2024

veel geleerd

Bibi - 16/05/2024

Fijne voorbereiding voor het aankomende examen

Mark de Jong - 16/05/2024

De training was fijn. Het is soms lastig om alles volledig voorbereid te hebben, dus soms is er wat weinig theorie tijdens de lesdagen, maar in plaats daarvan zijn er goede praktijk oefeningen tijdens de training.

Anna Veltkamp - 07/05/2024

Ik heb de training MSP gevolgd van Lagant, met Martin Carol als trainer. Martin staat volledig boven de stof en weet bij ieder principe wel een mooie anekdote uit de praktijk te vertellen. Hoewel de lesstof zelf nog wat droog kan zijn, weet Martin dit knap te verlevendigen!

Chrystal Tully - 03/05/2024

De training was niet helemaal wat ik ervan verwacht had. Daarnaast miste ik de structuur en beslissingsvaardigheid van de trainers. Ook de trainers zaten niet altijd op één lijn met elkaar.

Simone - 30/04/2024

De trainer maakte de droge stof levendig met voorbeelden. Hij zorgde voor overzicht. Prijs kan ik niet beoordelen. Service: we kregen de verkeerde oefenstof en de app werkt niet op mijn telefoon.

Paddy - 29/04/2024

Goede training met een kundige trainer.

pako de lange - 29/04/2024

Leuke trainer die de droge stof op een goede manier met voorbeelden weet over te brengen.

Ik scoor de service wat minder, omdat het mis is gegaan met de leeromgeving (we kregen toegang tot een oude omgeving)

Lívia - 26/04/2024

Deed mee aan een tweedaagse live training bij Lagan in Amersfoort voor PRINCE2. De eerste trainingsdag was in januari, maar door ziekte moest ik deelnemen aan een latere tweede trainingsdag in april en die werd gegeven door een andere trainer. Mijn twee andere collega's hadden hun 1e training al gevolgd bij Marcel Foederer met uitstekende begeleiding, structuur en gerichte uitleg. Ik was erg blij om deel te nemen aan zijn tweede cursus en praktisch advies te krijgen. Hij leidde het hele team door de droge theorie op een zeer goede interactieve manier met goede energie, waardoor het hele team zich zekerder voelde bij het afleggen van de test en al wist wat we moesten doen en bekijken om te slagen en deze methode te gebruiken in ons werk. Ook de follow-up begeleiding en ondersteuningsmogelijkheden werden zeer gewaardeerd.

Ilja Vorstermans - 02/04/2024

Zeer leerzame tweedaagse Prince2 training gehad.

Noelle Bodeman - 14/03/2024

Veelzijdige IPMA PMO-D training bijgewoond met Evelien Top als trainer. Fijne werk methode en goede service mogen ontvangen.

Chrissie - 14/03/2024

Hele fijne 4-daagse training met goede praktijkvoorbeelden vanuit ervaring van Evelien en andere cursisten.