Anna - 29/11/2023

Training in een kleine groep, erg prettig. Prima stof en genoeg ruimte voor vrije gesprekken en delen van praktijkervaringen. Compliment aan Jeroen Ykema!

Bas Grimbergen - 28/11/2023

In 2 cursusdagen heeft Jeroen ons door de theorie van Prince2 geloodst. Jeroen komt over als een ervaren trainer die de stof goed beheerst. Omdat het erg veel theorie is voor 2 dagen ging hij wel erg snel door de theorie heen. De theorie bestaat uit erg veel termen die vaak erg op elkaar lijken maar net iets anders inhouden. Daarmee zijn ze voort mij lastig uit elkaar te houden en te plaatsen onder de diverse fasen en processen waar ze in voorkomen. Ik had graag een visueel overzicht van alle belangrijkste gehad en waar ze worden gebruikt. Jeroen maakt gebruik van ~100 slides met heel veel info. De presentatie van de slides kan volgens mij veel mooier (moderner) gemaakt worden. En een stuk ingekort, veel slides hebben we overgeslagen. De thuisstudie die Lagant aanbiedt vind ik erg positief. Hiermee kan ik dagelijks opdrachten maken en oefenen met examenvragen. We gaan zien of dit alles straks voldoende is geweest om het examen tot een goed einde te brengen. In de vervolg opleiding Prince2 Practisioner hoop ik meer tips en tools op te halen die ik in mijn dagelijks werk kan gebruiken.

Deepa Prabhakaran - 23/11/2023

The ITIL4 course was very interesting. We had Marcel Foederer as our trainer. Marcel made it very easy for us to understand the theory based course. The examples were provided in such a way that the relation to day to day work could be observed and the intrest could be maintained.

[email protected] - 21/11/2023

Leerzame trainingsdagen van jeroen!

M.Kaandorp - 10/11/2023

Interessante training, helaas is 1 praktijkdag niet voldoende voor mijn gevoel. Goed dat de (Tata)praktijk als voorbeeld gebruikt wordt.

Trainers zijn enthousiast en begaafd.

Daniel buijnink - 07/11/2023

Ik vind het een erg warrige training. 100 verschillende inkegvellen, eindtermen die steeds wijzigen etc. Tijd dat deze training grondig gereviseerd wordt en voor deze prijs klantvriendelijk gemaakt wordt!

Karin Tervelde - 07/11/2023

Leerzaam, veel stof. Wordt op leuke manier gegeven. Leuke en gezellige groep.

Judith - 07/11/2023

Veel kennis nodig, interactieve lesdagen, slechte administratie (verouderde en losse documenten)

Tessa Swint - 07/11/2023

Beter om de hele training door 1 docent te laten geven.

Claudia - 07/11/2023

Prima training! Nog even afwachten in hoeverre het heeft bijgedraagd aan het examen. Wel fijn dat het interactief is.

Cindy - 03/11/2023

Nadat ik mijn Prince2 Foundation training succesvol had afgerond, ben ik meteen begonnen aan de Practioner's. Ook deze training is enorm goed bevallen. Jeroen is een geweldige trainer met heel veel know how!

Ishak Payanda - 31/10/2023

Fijne Training

Laurens - 31/10/2023

Training in yellowbelt gekregen, gedurende afgelopen de 2 duidelijke en kwalitatief goede lessen gekregen. Certificaat vandaag behaald.

Abc - 25/10/2023

Prima

Koen - 25/10/2023

Fijne manier door de stof gegaan. Aan de hand van voorbeelden en opdrachtjes ipv slides. Enthousiaste trainer. Stof heeft veel termen en niet vanzelf sprekend hoe je die goed kan doornemen.

Daniël - 25/10/2023

Goede training, afwisselend
Iets meer structuur zou het nog makkelijker te volgen maken.

Daan - 25/10/2023

Goede, leuke training aan de hand van een trainer die leuke interactieve sessies gepland heeft. Er wordt gevraagd waar wij als groep behoefte aan hebben en deze onderdelen worden dan ook extra aangestipt. Hiernaast leuke interactieve oefeningen die helpen de lesstof makkelijker te begrijpen en toe te passen.

Merel - 25/10/2023

Goede training. Interactief waardoor de stof beter beklijft dan wanneer je een statische training hebt. Stof wordt behandeld aan de hand van de wensen van de groep, hierdoor afhankelijk van de samenstelling. Desalniettemin, krijg je een goede inkijk in de agile werkwijze en SAFe.

Steve Daniel van Rooij - 25/10/2023

Erg prettige training gehad, super veel geleerd! Leuke anekdotes en goede boektips. Wordt gewaardeerd.

Goed verzorgt, interactief, inclusief goede lunch. Top geregeld.

Remy - 25/10/2023

Er leuke training. Geen droge stof, maar veel interactieve oefeningen waardoor je meer leert.

Heidie van der Putten

Heidie van der Putten

Planningscoördinator

Op dit moment zijn we gesloten. Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Heidie van der Putten
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Start gesprek via:
chat