Psst.. t/m 31 augustus zijn er weer Lagant's Zinderende Zomerweken: Korting op e-learning en trainingen!
MENU

Training AgilePM® Fasttrack

Organisaties zijn steeds vaker op zoek naar manieren om hun projecten flexibeler in te richten om sneller op de markt in te kunnen spelen en effectiever gebruik te kunnen maken van de binnen het project en de business beschikbare kennis en vaardigheden. Dit betekent werken met Agile teams en je klant intensief betrekken gedurende het project. Als projectmanager moet je dan een manier vinden om jouw project op koers te houden zonder de Agile teams in de weg te zitten bij het produceren en gefaseerd opleveren van de oplossing.
Boek met de STAP-regeling
Duur: 3 dagen | 09:00 - 17:00 uur
Prijs:

v.a.   2.275,00  excl. BTW

Inbegrepen:
Manual: Agile Project Management Handbook V2 (Engelstalig)
AgilePM® Foundation examen
AgilePM® Practitioner examen
Licentiekosten
Online ExamTrainers
Examengarantie voor Agile PM Foundation
Lagants Zinderende Zomerweken! Tot 31 augustus 25% korting op e-learning en 15% korting op trainingen. 
Let op: Korting wordt automatisch toegepast in de winkelwagen.
Lees alle voorwaarden via deze link

AgilePM® Fasttrack stoomt je in 3 dagen klaar voor het internationaal erkende Agile Practitioner certificaat. Tijdens de training ervaar je hoe het is om als projectmanager of beslisser in een projectomgeving midden tussen de verschillende Agile teams en stakeholders de juiste rol te pakken. Je oefent met Agile hulpmiddelen, rollen en practices om de samenwerking zo vorm te geven dat jullie samen het project tot een goed einde brengen.

 • De training wordt klassikaal gegeven door een ervaren Agile projectmanager en neemt 3 dagen in beslag.
 • Bij de training wordt gebruik gemaakt van het officiële boek AgilePM® Handbook versie 2.0 van het DSDM Consortium / APMG International.
 • Tijdens de training wordt geoefend met het toepassen van de lifecycle, rollen, producten en practices uit DSDM. Hiermee bereiden we voor op de casegerichte vragen van het AgilePM Practitioner Examen.
 • Er worden oefenexamenvragen behandeld als voorbereiding op het AgilePM Foundation en Practitioner Examen.
 • Je krijgt toegang tot onze de online AgilePM ExamTrainer. Hierin oefen je proefexamenvragen en bereid je je optimaal voor op het examen. Hierdoor kunnen we in het klassikale gedeelte meer ingaan op ervaringsoefeningen, oefenen met cases en aandacht besteden aan specifieke vragen uit de groep.

Onderwerpen

 • Verdieping in de Agile methodiek, filosofie en principes.
 • Inrichten van de projectorganisatie binnen een Agile project.
 • Toepassen van Agile binnen de organisatie.
 • Haalbaarheid en succeskans van een project bepalen.
 • De fundering leggen voor requirements, ontwikkelwerkwijze en managementaanpak voor het project.
 • Management van requirements, planning en beheersing gedurende een Agile project.
 • Samenwerken binnen projecten.
 • Voorbereiding op het AgilePM Foundation en Practitioner Examen.
 • Ruimte voor jouw specifieke vragen.

Voorkennis en studiebelasting:

Voor deze training adviseren wij HBO werk- en denk niveau Behalve de 3 dagen training (klassikaal of virtueel) moet voor de voorbereiding voor het examen een tijdsinvestering worden gerekend tussen de 18 en 30 uur.

Projectmanagers, leidinggevenden stuurgroepleden en andere inhoudelijke beslissers die in projectverband tot betere resultaten willen komen met hun teams. De training AgilePM is gericht op het toepassen van projectmanagement in een Agile omgeving. Je krijgt een duidelijker inzicht in hoe jij jouw project op koers houdt terwijl de teams op een Agile manier werken.

Je dient ervaring met projectmanagement te hebben.

We bieden jou een garantie aan dat je slaagt voor het examen. Maar we verwachten hiervoor wel iets van jou. Je dient alle doelstellingen (100%) in de memotrainer van de Lagant zelfstudie of de ExamTrainer® te hebben behaald. Waarbij je minimaal 50 vragen dient te beantwoorden.

Aanvullende voorwaarden:

 • Per zelfstudie-kandidaat verstrekken wij maximaal één (extra) examenvoucher.
 • Indien je voldoet aan de gestelde eisen, bestelt Lagant een nieuwe examenvoucher.
 • Extra begeleiding: slaag je na de eerste poging onverhoopt toch niet, dan krijg je zonder kosten één uur begeleiding van een trainer van Lagant om mogelijke vragen te beantwoorden. Neem daarvoor contact op met [email protected].
 • Techniek: Lagant is niet verantwoordelijk voor de techniek of technisch falen van de examenomgeving en/of een slechte internetverbinding als kandidaten remote examen doen. Als het examen door technische redenen niet kon worden afgemaakt valt dit niet onder de examengarantie.
 • Geldigheidsduur: voorwaarde is dat de je je examen doet, binnen twee weken na de laatste keer oefenen in de ExamTrainer® van je Zelfstudie van Lagant.

Wat moet je doen als je het examen niet hebt gehaald?
Maak een print screen van het examenresultaat. Mail deze naar [email protected], (telefoonnummer 0413 – 22 41 06). Afdeling planning laat jou als deelnemer zo snel mogelijk weten of je aan de voorwaarden voldoet en stuurt je de nieuwe examenvoucher toe.

We bieden jou een garantie aan dat je slaagt voor het examen. Slaag je na de eerste poging onverhoopt niet, dan bestelt Lagant kosteloos een nieuwe voucher. Bovendien kom je in aanmerking voor 1 uur kosteloze (extra) persoonlijke begeleiding van een trainer van Lagant om mogelijke vragen te beantwoorden en je klaar te stomen voor je herexamen. Maar we verwachten hiervoor wel iets van jou, om hiervoor in aanmerking te komen gelden deze voorwaarden:

Examengarantie voorwaarden:

 • Je dient alle doelstellingen (100%) in de memotrainer van de Lagant zelfstudie of de ExamTrainer® te hebben behaald. Waarbij je minimaal 50 vragen dient te hebben beantwoord;
 • Je dient examen af te leggen binnen 2 (twee) weken na de laatste keer oefenen in de ExamTrainer® of memotrainer van de zelfstudie van Lagant;
 • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) (extra) examenvoucher;
 • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) uur extra persoonlijke begeleiding;
 • Lagant is niet verantwoordelijk voor de techniek of technisch falen van de examenomgeving en/of internetverbinding bij remote examens.

Wat moet je doen als je het examen niet hebt gehaald?
Indien je het examen niet succesvol hebt behaald, dan maak je een print screen van jouw examenresultaat. Deze mail je naar [email protected]. Als je aan alle voorwaarden voldoet stuurt Lagant je een nieuwe examenvoucher en nemen we contact met je op voor het inplannen van het uur extra persoonlijke begeleiding. Bij vragen kun je contact opnemen met afdeling Planning op telefoonnummer 0413 224 106.

Kies je opties voor Training AgilePM® Fasttrack

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.8
 180 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |