MENU

Building a Storybrand

 18,05   excl. BTW

Taal:
New York Times bestseller auteur Donald Miller gebruikt de zeven universele elementen van krachtige verhalen om lezers te leren hoe ze drastisch verbeteren hoe ze contact maken met klanten en hoe ze hun bedrijf laten groeien.
Bestel bij Managementboek

N.B. Door op de knop ‘bestel bij Managementboek’ te drukken verlaat u onze website en komt u direct op de productpagina bij Managementboek. Uw bestelling en verzending zal door Managementboek worden verzorgd. Meer informatie over verzendkosten kunt u hier vinden. Ondanks onze zorgvuldige toevoeging aan onze website kan het zijn dat de prijzen van Managementboek afwijken van de hier genoemde prijs. De prijs bij Managementboek is de juiste. Mocht u onjuistheden tegenkomen op onze website kunt u ons dat laten weten.

Donald Miller's StoryBrand proces is een bewezen oplossing voor de worsteling waarmee bedrijfsleiders te maken krijgen als ze over hun bedrijf praten. Deze revolutionaire methode om met klanten in contact te komen biedt lezers het ultieme concurrentievoordeel. Het onthult het geheim om hun klanten te helpen de overtuigende voordelen van het gebruik van hun producten, ideeën of diensten te begrijpen. Building a StoryBrand doet dit door de lezers de zeven universele verhaalpunten te leren waar alle mensen op reageren; de echte reden waarom klanten aankopen doen; hoe ze een merkboodschap kunnen vereenvoudigen zodat mensen het begrijpen; en hoe ze de meest effectieve berichtgeving kunnen creëren voor websites, brochures en sociale media. Of u nu de marketingdirecteur van een miljardenbedrijf bent, de eigenaar van een klein bedrijf, een politicus die zich verkiesbaar stelt, of de leadzanger van een rockband, Building a StoryBrand zal voor altijd de manier veranderen waarop u praat over wie u bent, wat u doet, en de unieke waarde die u aan uw klanten biedt.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 162 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |