MENU

Ontlok teamenergie in jouw organisatie

 19,95   excl. BTW

Bij het lezen van dit verhaal ontdek je een nieuwe manier van kijken naar methodes en managementinterventies. Je gaat patronen zien die succesvol veranderen in de weg zitten. Ook leer je technieken uit positieve coaching en uit de Lean, Agile en Scrum wereld om deze patronen te doorbreken. Hiermee open je de weg om in teamverband tot meer zichtbare en waardevolle resultaten te komen.

Marianne heeft een hoop voor elkaar gekregen sinds ze een jaar geleden als afdelingsmanager is begonnen. Na een grote fusie lijkt ze echter vast te lopen in de nieuwe regeltjes van boven en het onzichtbare schrikdraad van de samengestelde organisatie. Voor haar nieuwe, samengestelde afdeling worstelt ze met 2 vragen:

  1. Hoe ontlok ik teamenergie en zorg ik dat mijn professionals optimaal blijven samenwerken om de klant blij te maken?
  2. Hoe maak ik de ideeën van mijn professionals leidend bij de vormgeving van de huidige veranderingen?

Gelukkig krijgt ze hulp van coach Lydia, die haar meeneemt in de wereld van positieve psychologie en zelforganisatie. Met simpele scenario´s en visuele technieken overwint ze stap voor stap de moeilijkheden op haar pad.

Over de auteurs

Linda Dorlandt experimenteert in haar rol als verandermanager binnen diverse organisaties al geruime tijd met Lean, Agile, Scrum en andere hulpmiddelen om de resultaten in de lijn te vergroten. Ze maakt hierbij bij voorkeur gebruik van teamwork en de intrinsieke motivatie van medewerkers om verschil te maken.

Remi-Armand Collaris is Partner bij Lagant. Hij gelooft dat het succes van organisaties wordt bepaald door de mate waarin talenten van medewerkers in teamverband tot bloei komen. Met deze visie helpt hij teams en organisaties praktisch op weg naar betere resultaten. Gebruikmakend van het Agile, Scrum en Lean gedachtegoed is hij voortdurend op zoek naar manieren om mensen beter te laten samenwerken. De uitdaging hierbij zit hierbij in het gebruik maken van de intrinsieke drang van professionals om te verbeteren. Tijd nemen voor verbeteren en het verbeterproces afwisselend houden spelen hierin een sleutelrol. Remi-Armand weet in dit kader als geen ander, mensen met zijn enthousiasme aan te steken en in beweging te brengen.

Details

ISBN: geen ISBN
Pagina’s: 106
Type: paperback
Taal: Nederlands

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.8
 168 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |