MENU

Subtle art of not giving a f*ck

 26,73   excl. BTW

Taal:
In deze generatie-bepalende zelfhulp gids, snijdt een superster blogger door de onzin om ons te laten zien hoe te stoppen met het proberen om altijd "positief" te zijn, zodat we echt betere, gelukkiger mensen kunnen worden.
Bestel bij Managementboek

N.B. Door op de knop ‘bestel bij Managementboek’ te drukken verlaat u onze website en komt u direct op de productpagina bij Managementboek. Uw bestelling en verzending zal door Managementboek worden verzorgd. Meer informatie over verzendkosten kunt u hier vinden. Ondanks onze zorgvuldige toevoeging aan onze website kan het zijn dat de prijzen van Managementboek afwijken van de hier genoemde prijs. De prijs bij Managementboek is de juiste. Mocht u onjuistheden tegenkomen op onze website kunt u ons dat laten weten.

Al tientallen jaren wordt ons verteld dat positief denken de sleutel is tot een gelukkig, rijk leven. "F**k positiviteit," zegt Mark Manson. "Laten we eerlijk zijn, de shit is klote en daar moeten we mee leven." In zijn razend populaire internet blog, maakt Manson er geen doekjes om. Hij zegt waar het op staat - een dosis rauwe, verfrissende, eerlijke waarheid waar het vandaag de dag nogal eens aan ontbreekt. The Subtle Art of Not Giving a F**k is zijn tegengif tegen de verwende, laat-alles-goed-voelen mentaliteit die de Amerikaanse samenleving heeft geïnfecteerd en een generatie heeft verwend, waarbij ze worden beloond met gouden medailles alleen maar omdat ze er zijn.
Manson maakt het argument, ondersteund door zowel academisch onderzoek als goed getimede poepgrappen, dat het verbeteren van ons leven niet afhangt van ons vermogen om citroenen in limonade te veranderen, maar van het leren om citroenen beter te verteren. De mens is gebrekkig en beperkt - "niet iedereen kan buitengewoon zijn, er zijn winnaars en verliezers in de samenleving, en sommige dingen zijn niet eerlijk of jouw schuld". Manson raadt ons aan onze beperkingen te leren kennen en ze te accepteren. Zodra we onze angsten, fouten en onzekerheden omarmen, zodra we stoppen met vluchten en vermijden en beginnen met het confronteren van pijnlijke waarheden, kunnen we beginnen met het vinden van de moed, doorzettingsvermogen, eerlijkheid, verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid en vergeving die we zoeken.
Er zijn maar een paar dingen waar we om kunnen geven, dus we moeten uitzoeken welke dingen er echt toe doen, maakt Manson duidelijk. Hoewel geld leuk is, is het beter om te geven om wat je met je leven doet, want echte rijkdom gaat over ervaring. Een hoognodige grijp-je-schouders-en-kijk-je-in-de-ogen moment van real-talk, gevuld met onderhoudende verhalen en profane, meedogenloze humor, The Subtle Art of Not Giving a F**k is een verfrissende klap voor een generatie om hen te helpen een tevreden, geaard leven te leiden.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 169 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |