Psst.. t/m 31 augustus zijn er weer Lagant's Zinderende Zomerweken: Korting op e-learning en trainingen!
MENU

Professional Scrum Product Owner II online examen

Het Professional Scrum Product OwnerTM niveau II (PSPO II) examen is beschikbaar voor iedereen die zijn of haar diepgaande kennis wil aantonen van het Scrum Framework en het vermogen om waarde creatie en levering hiervan te ondersteunen. Diegenen die slagen voor het examen ontvangen het internationaal erkende PSPO I certificaat waarmee je jouw niveau van kennis van het Scrum Framework kan aan tonen.
Duur: 60 minuten
Taal:
Prijs:

v.a.   485,00  excl. BTW

Inbegrepen:
Meerkeuzevragen met één of meerdere juiste antwoorden
40 vragen
85% (34 vragen) correct beantwoorden om te slagen
Gesloten boek
Lagants Zinderende Zomerweken! Tot 31 augustus 25% korting op e-learning en 15% korting op trainingen. 
Let op: Korting wordt automatisch toegepast in de winkelwagen.
Lees alle voorwaarden via deze link

Lees de speciale kennisgeving (https://www.scrum.org/support/pspo-ii-pspo-iii-migration-information) aan iedereen die zijn PSPO II-certificaat vóór 18 november 2019 heeft behaald.

De Professional Scrum Product OwnerTM niveau II (PSPO II) examen is beschikbaar voor iedereen die zijn of haar diepgaande kennis wil aantonen van het Scrum Framework en het vermogen om waarde creatie en levering hiervan te ondersteunen. Diegenen die slagen voor het examen ontvangen het internationaal erkende PSPO I certificaat waarmee je jouw niveau van kennis van het Scrum Framework kan aan tonen.

Hoewel het volgen van een cursus niet vereist is, wordt de Advanced Professional Scrum Product Owner Experience training sterk aanbevolen. Een tweedaagse training is voor de meeste mensen niet voldoende om het PSPO II examen te halen. Voor het behalen van het PSPO II examen moet je een beroep doen op jouw eigen kennis en ervaring.

Het PSPO II examen is gebaseerd op de focusgebieden van de Professional Scrum Product Owner zoals weergegeven op scrum.org/Suggested Reading (https://www.scrum.org/resources/suggested-reading-professional-scrum-product-owner-II). Het examen is gericht op het testen of jij de rol van Product Owner begrijpt en daarom worden er gedetailleerd vragen gesteld op het examen. Bij vragen dien jij na te denken over wat de informatie de Scrum Guide betekent en / of om inhoud van de PSPO II focusgebieden toe te passen.

Het examen omvat onderwerpen uit meerdere focusgebieden zoals gedefinieerd door de Professional Scrum Competenties (https://www.scrum.org/professional-scrum-competencies). De specifieke aandachtsgebieden op het examen staan ​​vermeld op de PSPO II pagina Suggested Reading page (https://www.scrum.org/resources/suggested-reading-professional-scrum-product-owner-ii). Het examen is moeilijk en wordt streng beoordeeld. Bij veel vragen dien je na te denken over de betekenis van hetgeen je hebt gelezen in de Scrum Guide of deze te interpreteren, de inhoud van het leerpad voor Product Owners, en vooral jouw eigen ervaringen, toe te passen.

Kies je opties voor Professional Scrum Product Owner II online examen

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.8
 180 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |