MENU

Lean Yellow Belt

In deze training van 1,5 dagen krijg je diepgaand inzicht in de basisbegrippen en basistechnieken van Lean.
Duur: 1,5 dag
Studiebelasting: Inclusief de 1,5 trainingsdagen; ongeveer 24 uur
Prijs:

v.a.   1.012,00  excl. BTW

Inbegrepen:
Studiemateriaal
Examenvoucher

We nemen je mee op een boeiende reis waarin je de effecten van het toepassen van Lean-principes zelf kunt ervaren dankzij onze interactieve Lean-game.
In de trainingen met ‘industrie-deelnemers’ dompelen we je onder in een realistische simulatie van een vliegtuigfabriek, terwijl we voor de deelnemers uit de dienstverlening een 'Office game' gebruiken.

De Lean-onderwerpen welke aan bod komen zijn:
Lean principes, Project Management (PDCA & DMAIC), Identificeren van de acht verspillingen (Waste), 5S werplekorganisatie, Visueel Management, Process Mapping & Introductie Value Stream Mapping, Kaizen continu verbeteren,, Basisinstrumenten (o.a. Ishikawa, Pareto en Cause & Effect) en de Voice Of Customer & CTQ Flowdown.

Iedere medewerker die direct of indirect betrokken is bij procesverbetering of efficiënter werken of voor iedereen binnen de organisatie om een sterk fundament te creëren voor een bedrijfsbrede implementatie van Lean Six Sigma.
Wil je zelf de verbeterprojecten opzetten én uitvoeren; kijk dan bij onze (LSS) Green Belt of (LSS) Black Belt trainingen of e-learning.

MBO/MBO+ werk- en denkniveau.

Als Lean Yellow Belt gecertificeerde medewerker ben je een waardevolle schakel in het streven naar operationele efficiëntie, kwaliteitsverbetering en het verminderen van verspilling binnen je organisatie. Je draagt bij aan het succes van Lean-initiatieven en kunt helpen om een cultuur van continu verbeteren te cultiveren.

Het officiële examen van LSSA met internationaal erkend certificaat is een 60 minuten durend open boek examen is in het Nederlands en Engels beschikbaar en bestaat uit 40 multiple choice vragen waarvan je er minimaal 26 correct moet hebben beantwoord om te slagen.

Kies je opties voor Lean Yellow Belt

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

De Lean Yellow Belt is ook Incompany te boeken

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Incompany Training

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 162 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |