MENU

Training SAFe for Teams met SAFe Practitioner certificering

De 2-daagse cursus SAFe for Teams richt zich op het team-level van SAFe. In de SAFe for Teams training leer je Scrum, XP en Lean practices, gericht op het Essential level van SAFe.
Duur: 2 dagen
Prijs:

v.a.   1.345,00  excl. BTW

Inbegrepen:
Uitgebreide standaard SAFe handouts van ScaledAgile® t.b.v. certificering
SAFe for Teams ExamTrainer®
Toegang tot de leeromgeving van ScaledAgile
1 examen licentie per training
Een jaar lang toegang tot het SAFe Community Platform

Naast algemene SAFe, Lean en Agile zaken, gaan we in op de rollen en verantwoordelijkheden binnen de teams, het beheren van backlogs, het uitvoeren van sprints in SAFe, technische practices en het plannen van een Program Increment (PI, periode van 5 iteraties/10 weken).

Ook ervaar je als betrokkene bij een Agile Release Train (ART, team van Agile teams) hoe je in een Agile omgeving functioneert waarbij Scrum, Kanban en XP de basis vormen. We gaan in op het plannen en uitvoeren van iteraties. Door de inspirerende oefeningen in deze training is je rugzak optimaal gevuld om aan de slag te gaan om meer verschil te maken binnen jouw Agile Release Train.

Deze training is gericht op iedereen die werkt binnen een van de teams in een Agile Release Train, waaronder met name software developers, analisten, testers en materiedeskundigen.

HBO werk- en denkniveau,

Voorkennis van agile principes en practices in het algemeen en SAFe-basiskennis is een pré.

Theorie en praktijk worden op een interactieve manier behandeld en besproken in deze trainingen, waarbij de rode draad van de training niet uit het oog verloren wordt. Onze trainers zijn zeer ervaren SAFe Program Consultants en werkzaam in het vakgebied en hebben bij diverse grote landelijke organisaties diverse SAFe implementatietrajecten begeleid.

  • Teamstructuur: het Agile team met hun rollen, aanvullende taken, verantwoordelijkheden en uitdagingen;
  • Samenstellen van backlogs, het schrijven en prioriteren van user stories;
  • De iteratie/sprint uitvoeren, het visualiseren van de voortgang, refinement van de backlog en het continu finetunen van de werkwijze binnen de Agile Release Train;
  • Een Program Increment plannen en uitvoeren (als team deelnemen aan de PI Planning) en synchronisatie met andere teams;
  • Het voorkomen van watervalprincipes binnen een sprint, gebruik maken van DevOps en XP practices zoals Continuous Integration en testautomatisering.

Na het volgen van deze training ben je in staat om de hierboven genoemde onderwerpen van de training in de praktijk te brengen en ben je in staat om met goed gevolg het examen te behalen.

Het SAFe Practitioner (SP) examen is een 1,5 uur durend multiple choice examen met 45 vragen. Bij 35 vragen of meer goed is de kandidaat geslaagd.

Kies je opties voor Training SAFe for Teams met SAFe Practitioner certificering

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

De Training SAFe for Teams met SAFe Practitioner certificering is ook Incompany te boeken

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Incompany Training

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 152 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |