MENU

Training Change Management Practitioner inclusief examenvoucher

Optimaliseer de impact van organisatorische verandering met onze 2-daagse Change Management Practitioner training!
Duur: 2 trainingsdagen
Studiebelasting: Inclusief de 2 trainingsdagen is de totale studiebelasting ongeveer 50 uur
Prijs:

v.a.   1.495,00  excl. BTW

Inbegrepen:
Digitale lesmaterialen
Examenvoucher

Ben je vastbesloten om jou ambities op het gebied van verandering te realiseren? Dan is deze 2-daagse practitioner training essentieel voor jou als professional, die een sleutelrol wil spelen bij organisatieveranderingen en transformaties.

Deze training is specifiek ontworpen ter voorbereiding op het officiële APMG-examen Change Management Practitioner, en biedt je de nodige vaardigheden om als ervaren veranderaar de leiding te nemen te midden van complexe en uitdagende dynamieken.

Gedurende deze dynamische cursus duiken we diep in de essentie van verandermanagement, waarbij we ons richten op het ontwikkelen van vaardigheden die jou onderscheiden als een bekwame veranderaar.

Diepgaande Strategieën voor Verandermanagement:

Je maakt kennis met beproefde strategieën die de kern vormen van succesvol verandermanagement. Leer hoe je deze strategieën kunt toepassen om weerstand te overwinnen en draagvlak te creëren.

Praktische Vaardigheden voor Leiderschap in Verandering:

Ontwikkel essentiële leiderschapsvaardigheden om effectief te navigeren door de complexe dynamiek van veranderingsprocessen. Leer hoe je een drijvende kracht kunt zijn achter positieve transformaties in je organisatie.

Optimalisatie van Stakeholderbetrokkenheid:

Verhoog je impact door het begrijpen en betrekken van stakeholders op een dieper niveau. Ontdek hoe je effectieve communicatiestrategieën kunt implementeren om iedereen aan boord te krijgen.

Toepassing van Technologie in Verandermanagement:

Verken de nieuwste technologische trends en ontdek hoe je deze kunt integreren om verandermanagementprocessen te stroomlijnen. Leer hoe technologie je kan ondersteunen bij het succesvol implementeren van veranderingen.

Examenvoorbereiding op APMG-examen Change Management Practitioner:

Je doet examenoefeningen en bespreekt deze om je voor te bereiden op het behalen van de officiële certificering van APMG.

Waarom deze training?

Praktijkgerichte benadering: Leer van echte casestudies en pas je kennis direct toe.
Onze ervaren trainers delen waardevolle inzichten en begeleiden je door de meest effectieve veranderstrategieën.
Officieel erkende certificering: Bereid je voor op het APMG-examen en vergroot je impact als gecertificeerde Change Management Practitioner professional.

Deze training is bedoeld voor ervaren Change managers die hun benaderingen willen optimaliseren en beoordelen op effectiviteit. Geschikt voor deelnemers op initiatiefniveau (project, programma of business change) en organisatieniveau (professionalisering van de organisatie).

HBO werk- en denkniveau,
Je bent in het bezit van een geldig Change Management Foundation certificaat.

Na het voltooien van de Change Management Practitioner training ben jij klaar om gecertificeerd te worden als bekwame verandermanager, gewapend met diepgaand inzicht, essentiële leiderschapsvaardigheden en praktische kennis. Met de verworven expertise in beproefde strategieën, optimale stakeholderbetrokkenheid en technologische integratie, ben jij niet alleen klaar om succesvol het APMG-examen af te leggen, maar ook zelfverzekerd om veranderingen doeltreffend te leiden en implementeren..

Inclusief de 2 trainingsdagen is de totale studiebelasting ongeveer 50 uur.

Het Engelstalige Change Management Foundation practitioner openboek examen is gebaseerd op een case studie en duurt 2,5 uur met 4 vragen van elk 20 punten.

Bij 40 punten of meer goed is de kandidaat geslaagd.

Kies je opties voor Training Change Management Practitioner inclusief examenvoucher

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 162 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |