MENU

Training IPMA® C Assesmentbegeleiding

Jouw persoonlijke verandergids helpt je om met succes het 2e deel van de IPMA C certificering af te ronden. Het behalen van het IPMA C certificaat is geen sinecure. Voor certificering moet een ervaringsdocument, zelfassessment en een managementsamenvatting worden ingevuld. Je sluit het traject af met een assessment van 1,5 uur. Jouw IPMA verandergids kent het traject van haver tot gort en zal je intensief individueel begeleiden, waarbij je nog beter inzicht krijgt in jouw functioneren en competenties.
Boek met de STAP-regeling
Duur: 4 dagdelen
Prijs:

 2.055,00   excl. BTW

Inbegrepen:
Licentiekosten

Aan de hand van het ervaringsdocument bespreek je met je IPMA-verandergids de mogelijkheid tot certificering en welke stappen je kunt nemen om dit te bereiken en wat het beste aansluit bij jouw wensen. Dit noemen wij het pre-assessment. Als wij denken dat je geen kans van slagen hebt, adviseren wij je niet door te gaan. Je betaalt dan alleen de kosten voor het pre-assessment. Tijdens het pre-assessment bespreken wij elk project op jouw projectenlijst. Ook als jouw coach halverwege twijfelt of certificering mogelijk is, geeft hij dit aan.

Je IPMA-verandergids let op zaken als beschrijving, uren, budgetten, verhoudingen tussen uren en budgetten, de uren die jij en het team eraan besteed hebben, het aantal belanghebbenden en dergelijke. Daarnaast kijken we hoe je scoort op het complexiteitsformulier. Dit resultaat vergelijken wij met de eisen van de ICB en de scores van andere projectmanagers.

Jouw IPMA-verandergids begeleidt je persoonlijk tijdens het hele traject tot aan het assessmentinterview. Samen stel je een planning en een plan van aanpak op. Jij schrijft de verschillende documenten. Je IPMA-coach leest mee, geeft commentaar en adviseert. Het interview voor het IPMA C assessment bereid je ongeveer een week van tevoren samen met jouw coach voor. We bespreken de assessoren, de resultaten van de 360-graden feedback en de documenten die je moet meenemen. Je oefent het interview tot jij en jouw IPMA-verandergids ervan overtuigd zijn dat jij gaat slagen.

VOORKENNIS EN STUDIEBELASTING
Je dient het IPMA C theorie certificaat behaald te hebben.

De begeleiding is individueel en gericht op jouw certificering. Wij begeleiden je gedurende het hele traject van pre-assessment tot aan certificering.

Jouw inspanning voor het invullen van de documenten, gesprekken en oefenen van het assessmentinterview is sterk individueel bepaald. Houd ten minste rekening met netto 80 uur.

Ons programma bestaat uit 4 onderdelen:

  • Toelichting op de assessment procedure
  • Pre-assessment van circa 1,5 uur. Ter voorbereiding ontvang je het ervaringsdocument. Dit bestaat uit een overzicht van cursussen en opleidingen, werkervaring, referenten, projectenlijst en projectcomplexiteit. Aan de hand van het ervaringsdocument bespreek je de mogelijkheid tot certificering.
  • Begeleiding bij het invullen van de managementsamenvatting en het zelfassessment, en review van de concept versie.
  • Voorbereiding van het assessmentinterview op basis van de STAR methodiek.

Projectleiders en projectmanagers die 3 tot 8 jaar ervaring hebben in het managen van (deel)projecten en in het bezit van een recent (niet ouder dan 12 maanden) IPMA C theorie certificaat.

  • Kandidaten zijn goed voorbereid op het IPMA C Assessment van IPMA Certificering Nederland.
  • Kandidaten hebben feedback gekregen op hun vaardigheden en weten waar hun aandachtspunten liggen.

Het IPMA C assessment dient door de kandidaat te worden aangevraagd bij IPMA Certificering Nederland.

De IPMA® C Assesmentbegeleiding is uitsluitend Individueel te boeken

De Training IPMA® C Assesmentbegeleiding is uitsluitend Individueel te boeken

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Incompany Training

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 162 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |