Psst.. t/m 31 augustus zijn er weer Lagant's Zinderende Zomerweken: Korting op e-learning en trainingen!
MENU

Training MSP® Foundation

Tijdens de opleiding MSP® Foundation wordt de MSP-methode stap voor stap uitgelegd en word je uitgenodigd na te denken over de toepasbaarheid ervan in jouw eigen organisatie. Beide aspecten zorgen ervoor dat er een goede basis wordt gelegd voor het examen. Je kan de training MSP Foundation klassikaal of via onze populaire Online Zelfstudie volgen.
Boek met de STAP-regeling
Duur: 2 dagen | 9:00 – 17:00 uur
Prijs:

v.a.   1.525,00  excl. BTW

Inbegrepen:
MSP Foundation examen
e-book: Managing Successful Programmes 5th edition
ExamTrainer
Licentiekosten
Examengarantie
Lagants Zinderende Zomerweken! Tot 31 augustus 25% korting op e-learning en 15% korting op trainingen. 
Let op: Korting wordt automatisch toegepast in de winkelwagen.
Lees alle voorwaarden via deze link

MSP is de meest toegepaste programmamanagementmethode en is opgezet op basis van bewezen best practices. Tijdens deze MSP Foundation training leer je programma’s beheerst voor te bereiden, uit te voeren en af te sluiten. Je leert de basiskennis van begrippen, processen en thema’s van MSP. Theorie, maar zeker ook toepassing in de praktijk komt daarbij aan de orde. Hierdoor krijg je een basisbagage mee die je kunt gebruiken bij het inrichten en structureren van jouw programma.

VOORKENNIS EN STUDIEBELASTING
Voor deze training MSP Foundation is geen speciale voorkennis vereist, maar wij adviseren HBO werk- en denk niveau. Het helpt als je al enige kennis hebt van projectmanagement en/of PRINCE2.
Behalve de 2 dagen training (klassikaal of virtueel) moet voor de voorbereiding voor het examen een tijdsinvestering worden gerekend tussen de 12 en 20 uur.

Of je nu mee werkt in een programma of (aanstaande) programmamanager bent, de MSP Foundation training is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in de MSP methode of programmamanagement.

Specifieke ervaring als programmamanager is niet noodzakelijk. Al is het voor jou wel prettig als je beschikt over basiskennis op het gebied van projectmanagement en een HBO werk- en denkniveau aan kan.

Na deze training hebben de kandidaten inzicht in de MSP methode en een degelijke kennis van de MSP onderdelen opgedaan. Ook zal je beter in staat zijn jouw rol binnen het programma met succes in te vullen.

We bieden jou een garantie aan dat je slaagt voor het examen. Slaag je na de eerste poging onverhoopt niet, dan bestelt Lagant kosteloos een nieuwe voucher. Bovendien kom je in aanmerking voor 1 uur kosteloze (extra) persoonlijke begeleiding van een trainer van Lagant om mogelijke vragen te beantwoorden en je klaar te stomen voor je herexamen. Maar we verwachten hiervoor wel iets van jou, om hiervoor in aanmerking te komen gelden deze voorwaarden:

Examengarantie voorwaarden:

  • Je dient alle doelstellingen (100%) in de memotrainer van de Lagant zelfstudie of de ExamTrainer® te hebben behaald. Waarbij je minimaal 50 vragen dient te hebben beantwoord;
  • Je dient examen af te leggen binnen 2 (twee) weken na de laatste keer oefenen in de ExamTrainer® of memotrainer van de zelfstudie van Lagant;
  • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) (extra) examenvoucher;
  • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) uur extra persoonlijke begeleiding;
  • Lagant is niet verantwoordelijk voor de techniek of technisch falen van de examenomgeving en/of internetverbinding bij remote examens.

Wat moet je doen als je het examen niet hebt gehaald?
Indien je het examen niet succesvol hebt behaald, dan maak je een print screen van jouw examenresultaat. Deze mail je naar [email protected]. Als je aan alle voorwaarden voldoet stuurt Lagant je een nieuwe examenvoucher en nemen we contact met je op voor het inplannen van het uur extra persoonlijke begeleiding. Bij vragen kun je contact opnemen met afdeling Planning op telefoonnummer 0413 224 106.

Kies je opties voor Training MSP® Foundation

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.8
 180 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |