MENU

Training PRINCE2® Fasttrack

Tijdens deze PRINCE2 Fasttrack training leer je projecten beheerst voor te bereiden, uit te voeren en af te sluiten. Je leert de projectmanagementmethode PRINCE2 op jouw projecten toe te passen en krijgt een duidelijk inzicht in de principes, de processen, thema’s, rollen en technieken van de methode.
Boek met de STAP-regeling
Duur: 4 dagen | 9:00 - 17.00 uur
Prijs:

v.a.   2.865,00  excl. BTW

Inbegrepen:
PRINCE2® Foundation examen
PRINCE2® Practitioner examen
e-book: Managing Successful Projects with PRINCE2® 6th edition
PRINCE2® Foundation zelfstudie (incl. ExamTrainer®)
ExamTrainer® PRINCE2® Practitioner
Examengarantie PRINCE2® Foundation

De blended PRINCE2® Fasttrack training zorgt ervoor dat jij in staat bent om in 4 dagen zowel de theorie voor het PRINCE2 Foundation examen als de theorie en de toepassingsvaardigheden voor het Practitioner examen te leren. In de PRINCE2 Fasttrack training werk je aan de hand van voorbeelden en casuïstiek aan het toepassen van de principes, processen, thema’s en tailoring, die samen de methodiek vorm geven. De theorie op Foundation niveau zal je via onze populaire Online Zelfstudie tot je nemen.

VOORKENNIS EN STUDIEBELASTING
Voor deze training adviseren wij HBO werk- en denk niveau.
Behalve de 4 dagen training (klassikaal of virtueel) moet voor de voorbereiding voor het examen een tijdsinvestering worden gerekend tussen de 30 en 50 uur.

Als verandergidsen willen we deelnemers echt verder helpen met het succesvol uitvoeren van projecten. Wij geloven er niet in dat je dit voor elkaar krijgt door alleen theorie in de trainingsdagen te behandelen. Onze trainer, een ervaren PRINCE2 projectmanager, legt de verbinding tussen de theorie en de praktijk en zorgt ervoor dat de deelnemers ruimschoots kunnen oefenen met PRINCE2 gedurende de klassikale sessies. De theorie kan je immers ook leren uit het bijgeleverde boek en via onze unieke ExamTrainer® die je laat oefenen met de vragen zoals je die ook op jouw examen krijgt.

Onze blended PRINCE2 Fasttrack training is zo opgezet dat je in 4 dagen zowel jouw PRINCE2 Foundation certificaat als jouw PRINCE2 Practitioner certificaat kan halen. De training begint met een halve dag PRINCE2 Foundation theorie. Vanaf de eerste dag krijg je toegang tot de PRINCE2 Foundation Zelfstudie met daarin de ExamTrainer zodat jij uitgebreid kan oefenen met vragen zoals jij die op jouw examen kan verwachten. 2 weken na de eerste sessie zal het PRINCE2 Foundation examen plaatsvinden. Direct na het examen zal het Practitioner gedeelte starten. Het Practitioner gedeelte zal 3 dagen in beslag nemen met tussen elke lesdag minimaal 1 week ruimte om de stof te bestuderen. Ongeveer 2 weken na de laatste trainingsdag zal het Practitioner examen plaatsvinden.

Of je nu projectmedewerker, projectleider of (aanstaande) projectmanager bent, de PRINCE2 Fasttrack training is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in de PRINCE2 methode of in projectmanagement.

Specifieke ervaring als projectmanager is niet noodzakelijk. Al is het voor jou wel prettig als je beschikt over basiskennis op het gebied van projectmatig werken en een HBO werk- en denkniveau aan kan.

De training PRINCE2 Fasttrack is gericht op het toepassen van PRINCE2.

Je krijgt een duidelijker inzicht in de relaties tussen de principes, de thema’s en de processen van de methode. De training biedt meer handvatten voor het toepassen van PRINCE2 in de praktijk.

Deze training leidt tot:

  • Verdiept inzicht in projectmatig werken en projectmanagement;
  • Kennis van de PRINCE2 methodiek tot op Practitioner niveau;
  • Vaardigheid in het toepassen van PRINCE2;
  • Eventueel het PRINCE2 Foundation certificaat en het PRINCE2 Practitioner certificaat.

We bieden jou een garantie aan dat je slaagt voor het examen. Slaag je na de eerste poging onverhoopt niet, dan bestelt Lagant kosteloos een nieuwe voucher. Bovendien kom je in aanmerking voor 1 uur kosteloze (extra) persoonlijke begeleiding van een trainer van Lagant om mogelijke vragen te beantwoorden en je klaar te stomen voor je herexamen. Maar we verwachten hiervoor wel iets van jou, om hiervoor in aanmerking te komen gelden deze voorwaarden:

Examengarantie voorwaarden:

  • Je dient alle doelstellingen (100%) in de memotrainer van de Lagant zelfstudie of de ExamTrainer® te hebben behaald. Waarbij je minimaal 50 vragen dient te hebben beantwoord;
  • Je dient examen af te leggen binnen 2 (twee) weken na de laatste keer oefenen in de ExamTrainer® of memotrainer van de zelfstudie van Lagant;
  • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) (extra) examenvoucher;
  • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) uur extra persoonlijke begeleiding;
  • Lagant is niet verantwoordelijk voor de techniek of technisch falen van de examenomgeving en/of internetverbinding bij remote examens.

Wat moet je doen als je het examen niet hebt gehaald?
Indien je het examen niet succesvol hebt behaald, dan maak je een print screen van jouw examenresultaat. Deze mail je naar [email protected]. Als je aan alle voorwaarden voldoet stuurt Lagant je een nieuwe examenvoucher en nemen we contact met je op voor het inplannen van het uur extra persoonlijke begeleiding. Bij vragen kun je contact opnemen met afdeling Planning op telefoonnummer 0413 224 106.

Kies je opties voor Training PRINCE2® Fasttrack

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 152 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |