MENU

Training PRINCE2® Foundation 6th edition

Tijdens deze PRINCE2 Foundation training leer je projecten beheerst voor te bereiden, uit te voeren en af te sluiten. Je leert de projectmanagementmethode PRINCE2 kennen en toepassen en krijgt een duidelijk inzicht in de principes van de methode en de processen, thema’s, rollen en technieken.
Boek met de STAP-regeling
Duur: 2 dagen 9:00 – 17.00 uur
Prijs:

v.a.   1.400,00  excl. BTW

Inbegrepen:
LET OP: uiterlijk te bestellen tot 30 juni 2024, het examen dient voor 31 december afgelegd te zijn
Cursusmaterialen
PRINCE2® Foundation examen
Boek: PRINCE2® Compact
e-book: Managing Successful Projects with PRINCE2® 6th edition
ExamTrainer®
Licentiekosten
Examengarantie

LET OP: Training PRINCE2® Foundation 6th edition uiterlijk is te bestellen tot 30 juni 2024, het examen dient voor 31 december afgelegd te zijn. Kijk hier voor PRINCE2® Foundation 7th edition.

Als verandergidsen willen we deelnemers echt verder helpen met het succesvol uitvoeren van projecten. Wij geloven er niet in dat je dit voor elkaar krijgt door alleen theorie in de trainingsdagen te behandelen. Onze trainer, een ervaren PRINCE2 projectmanager, legt de verbinding tussen de theorie en de praktijk en zorgt ervoor dat de deelnemers ruimschoots kunnen oefenen met PRINCE2 gedurende de klassikale sessies. De theorie kan je immers ook leren uit het bijgeleverde boek en via onze unieke ExamTrainer® die je laat oefenen met de vragen zoals je die ook op jouw examen krijgt.

VOORKENNIS EN STUDIEBELASTING
Voor deze training adviseren wij HBO werk- en denk niveau.
Behalve de 2 dagen training (klassikaal of virtueel) moet voor de voorbereiding voor het examen een tijdsinvestering worden gerekend tussen de 15 en 25 uur.

Tijdens de klassikale bijeenkomsten komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • De principes van projectmanagement en projectmatig werken;
 • Achtergronden en de structuur van de PRINCE2 methodiek;
 • Verdieping in de processen, thema’s, rollen en technieken;
 • Rollen en verantwoordelijkheden;
 • Omgaan met risico’s en wijzigingen;
 • Uitgebreid oefenen met de materie aan de hand van een case;
 • Het op maat maken van PRINCE2 voor jouw project;
 • Voorbereiding op het PRINCE2 Foundation Examen;
 • Examentips.

Of je nu projectmedewerker, projectleider of (aanstaande) projectmanager bent, de PRINCE2 Foundation training is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in de PRINCE2 methode of projectmanagement.

Specifieke ervaring als projectmanager is niet noodzakelijk. Al is het voor jou wel prettig als je beschikt over basiskennis op het gebied van projectmatig werken en een HBO werk- en denkniveau aan kan.

Na deze training hebben de kandidaten inzicht in de PRINCE2 methode en een degelijke kennis van de PRINCE2 onderdelen opgedaan. Ook zal je beter in staat zijn jouw rol binnen het (PRINCE2) project met succes in te vullen.

We bieden jou een garantie aan dat je slaagt voor het examen. Slaag je na de eerste poging onverhoopt niet, dan bestelt Lagant kosteloos een nieuwe voucher. Bovendien kom je in aanmerking voor 1 uur kosteloze (extra) persoonlijke begeleiding van een trainer van Lagant om mogelijke vragen te beantwoorden en je klaar te stomen voor je herexamen. Maar we verwachten hiervoor wel iets van jou, om hiervoor in aanmerking te komen gelden deze voorwaarden:

Examengarantie voorwaarden:

 • Je dient alle doelstellingen (100%) in de memotrainer van de Lagant zelfstudie of de ExamTrainer® te hebben behaald. Waarbij je minimaal 50 vragen dient te hebben beantwoord;
 • Je dient examen af te leggen binnen 2 (twee) weken na de laatste keer oefenen in de ExamTrainer® of memotrainer van de zelfstudie van Lagant;
 • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) (extra) examenvoucher;
 • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) uur extra persoonlijke begeleiding;
 • Lagant is niet verantwoordelijk voor de techniek of technisch falen van de examenomgeving en/of internetverbinding bij remote examens.

Wat moet je doen als je het examen niet hebt gehaald?
Indien je het examen niet succesvol hebt behaald, dan maak je een print screen van jouw examenresultaat. Deze mail je naar [email protected]. Als je aan alle voorwaarden voldoet stuurt Lagant je een nieuwe examenvoucher en nemen we contact met je op voor het inplannen van het uur extra persoonlijke begeleiding. Bij vragen kun je contact opnemen met afdeling Planning op telefoonnummer 0413 224 106.

Kies je opties voor Training PRINCE2® Foundation 6th edition

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 162 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |