Psst.. t/m 31 augustus zijn er weer Lagant's Zinderende Zomerweken: Korting op e-learning en trainingen!
MENU

Training SIAM® Professional

Service Integration and Management (SIAM) is ontstaan als reactie op de verschuiving van organisaties van volledige uitbesteding aan één enkele leverancier naar een omgeving met meerdere serviceproviders. Deze complexere leveringsmodellen brengen uitdagingen met zich mee, waar SIAM een antwoord op biedt. SIAM omvat governance, management, integratie, zekerheid en coördinatie om ervoor te zorgen dat de klantorganisatie maximale waarde haalt uit haar serviceproviders.
Duur: 3 dagen 09:00-17:00 + 2 halve dagen
Studiebelasting: 80 uur.
Prijs:

v.a.   1.995,00  excl. BTW

Inbegrepen:
alle benodigde lesmaterialen en het examen.
Lagants Zinderende Zomerweken! Tot 31 augustus 25% korting op e-learning en 15% korting op trainingen. 
Let op: Korting wordt automatisch toegepast in de winkelwagen.
Lees alle voorwaarden via deze link

Gedurende deze 4-daagse SIAM Professional training krijg je een uitgebreid overzicht van Service Integration and Management (SIAM) en hoe je dit effectief kunt toepassen binnen organisaties.
We beginnen met het verkennen van het SIAM-framework en de fundamentele principes die hieraan ten grondslag liggen.
Vervolgens richten we ons op strategische benaderingen voor implementatie en het betrekken van stakeholders.
Daarna duiken we dieper in operationele processen, zoals incident management en change management, binnen het SIAM-framework.
Tot slot behandelen we governance structuren en verandermanagement om een succesvolle implementatie te waarborgen.
Tijdens de training worden ook oefenexamenvragen besproken als voorbereiding op het SIAM Foundation examen.

Fundamenten van Service Integration and Management (SIAM), Governance binnen het SIAM-framework, Integratie van meerdere serviceproviders, Serviceovergangsprocessen, Operationele processen in een SIAM-omgeving, zoals incident management en change management, Rollen en verantwoordelijkheden binnen een SIAM-ecosysteem, Implementatiestrategieën en best practices, Continu verbeteren van SIAM-processen, Meten en rapporteren van prestaties, Omgaan met organisatorische veranderingen bij SIAM-implementatie.

Iedereen die betrokken is bij het leveren, beheren of consumeren van IT-services in een omgeving met meerdere leveranciers kan voordeel halen uit het volgen van de SIAM Professional training.

De SIAM Professional training wordt verdeeld over 3 volledige trainingsdagen, gepland van 9.00 tot 17.00 uur. Tussen deze dagen is er een periode van minimaal 2 weken voor zelfstudie en voorbereiding. Na de trainingsdagen wordt in samenspraak met de cursisten een halve dag ingepland voor de eindpresentatie, gevolgd door een halve dag voor het examen. De totale studiebelasting voor de SIAM Professional training bedraagt ongeveer 80 uur, afhankelijk van jouw voorkennis. Deze tijd is nodig voor het doornemen van de leerstof, het uitvoeren van huiswerkopdrachten, het voorbereiden van de eindpresentatie en het klaarstomen voor het examen.

Je hebt nu niet alleen een diepgaand begrip van SIAM, maar ook heb je jouw vaardigheden ontwikkeld om complexe IT-ecosystemen te coördineren en de algehele prestaties van IT-services te verbeteren, waardoor je organisaties kunt helpen om hun IT-dienstverlening te optimaliseren.

Het succesvol afronden van de SIAM Foundation training is een vereiste voordat je aan de SIAM Professional training kunt beginnen.
HBO-niveau.

Kies je opties voor Training SIAM® Professional

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

De Training SIAM® Professional is ook Incompany te boeken

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Incompany Training

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.8
 180 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |