MENU

E-learning Agile Scrum Product Owner 1

Gecertificeerd Scrum Product owner worden? Dit is al binnen 6 maanden mogelijk, zonder dat het je al te veel tijd kost! Lagant biedt een Agile Scrum Product Owner 1 Online Zelfstudie. Na het doorlopen van de online zelfstudie ben je optimaal voorbereid op het Professional Scrum Product Owner 1 examen van Scrum.org. En met de examengarantie van Lagant, ben je zeker van het certificaat.
Boek met de STAP-regeling
Duur: 6 maanden toegang
Taal:
Prijs:

v.a.   750,00  excl. BTW

Inbegrepen:
Online Zelfstudie
ExamTrainer®, onbeperkt examenvragen oefenen
Voucher PSPO1® scrum.org examen (online)
Examengarantie

In je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt studeren voor Scrum Product Owner 1? De Scrum Product Owner 1 Online Zelfstudie zorgt ervoor dat dit haalbaar is. Deze interactieve online training bevat vele video’s en oefeningen om te zorgen dat jij je de Scrum methode eigen maakt. Met de populaire ExamTrainer® kun je uitgebreid oefenen met vragen, zoals jij die ook op jouw examen kan verwachten. Deze Scrum training van Lagant werkt met een leeralgoritme dat exact jouw studieresultaten bijhoudt. Op basis van deze resultaten weet je wat jij nog moet doen om je de Scrum techniek eigen te maken en klaar te zijn voor het scrum.org examen.

De volgende onderwerpen komen o.a. in de Professional Scrum Product Owner 1 Online Zelfstudie aan bod:

 • Hoe past scrum in de agile wereld?
 • Wat is een Product Owner en welke competenties komen hierbij kijken?
 • Hoe creëer je meerwaarde in jouw projecten in minder tijd?
 • Optimaliseren van het resultaat voor de klant door betrokken gebruikers en stakeholders?
 • Hoe draag ik mijn visie over aan het Scrum team en de Scrum master en zorg ik voor waardevolle feedback?
 • Wat is de Product Backlog en hoe communiceer je hierover?

Voorkennis en studiebelasting:

Voor deze training adviseren wij HBO werk- en denk niveau Naast het doorlopen van de zelfstudie, ongeveer 16 uur, moet voor de voorbereiding voor het examen een tijdsinvestering worden gerekend tussen de 10 en 15 uur.

Deze Scrum training is op HBO niveau en geschikt voor leidinggevenden, analisten, Scrum masters en projectmanagers die met de Scrum methode gaan werken. En ook voor professionals die ervaring op willen doen met requirements, scoping, inschatting en planning in een Agile en Scrum omgeving.

Na deze training vertegenwoordig jij de klant optimaal als Scrum Product Owner 1 in je eigen organisatie. Je verbaast je klant en stakeholders met snelle, goede resultaten. Je hebt je na deze training de Scrum techniek helemaal eigen gemaakt en beheert de Product Backlog met visie. Jouw samenwerking met de Scrum Master verloopt vloeiend en zorgt voor een optimaal resultaat voor de klant en het team.

Na het volgen van deze training ben je in staat om:

 • Vanuit je productvisie de meeste waarde voor je klant te realiseren.
 • Je klant optimaal te vertegenwoordigen als Scrum Product Owner inje organisatie.
 • Belanghebbenden en teamleden op basis van user stories juist te adviseren voor een heldere inschatting.
 • Het team en andere belanghebbenden te betrekken in het verhelderen van de behoeften, prioriteren en het accepteren van de oplossing.
 • De Scrum techniek toe te passen ter verbetering van de teamwerkwijze.
 • Te slagen voor het Scrum Product Owner® (PSPO1®) Certificaat.

Als optie bieden wij op al onze online zelfstudies de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die jou persoonlijk begeleidt. Deze ervaren trainer kan met jou de theorie bespreken en aangeven hoe deze in de praktijk wordt gebruikt. Daarnaast kun je eventuele onduidelijkheden over de stof bespreken. Het contact met een trainer loopt uitsluitend online of via de telefoon, hiervoor is 3 uur gereserveerd. De trainer zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.

We bieden jou een garantie aan dat je slaagt voor het examen. Slaag je na de eerste poging onverhoopt niet, dan bestelt Lagant kosteloos een nieuwe voucher. Bovendien kom je in aanmerking voor 1 uur kosteloze (extra) persoonlijke begeleiding van een trainer van Lagant om mogelijke vragen te beantwoorden en je klaar te stomen voor je herexamen. Maar we verwachten hiervoor wel iets van jou, om hiervoor in aanmerking te komen gelden deze voorwaarden:

Examengarantie voorwaarden:

 • Je dient alle doelstellingen (100%) in de memotrainer van de Lagant zelfstudie of de ExamTrainer® te hebben behaald. Waarbij je minimaal 50 vragen dient te hebben beantwoord;
 • Je dient examen af te leggen binnen 2 (twee) weken na de laatste keer oefenen in de ExamTrainer® of memotrainer van de zelfstudie van Lagant;
 • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) (extra) examenvoucher;
 • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) uur extra persoonlijke begeleiding;
 • Lagant is niet verantwoordelijk voor de techniek of technisch falen van de examenomgeving en/of internetverbinding bij remote examens.

Wat moet je doen als je het examen niet hebt gehaald?
Indien je het examen niet succesvol hebt behaald, dan maak je een print screen van jouw examenresultaat. Deze mail je naar [email protected]. Als je aan alle voorwaarden voldoet stuurt Lagant je een nieuwe examenvoucher en nemen we contact met je op voor het inplannen van het uur extra persoonlijke begeleiding. Bij vragen kun je contact opnemen met afdeling Planning op telefoonnummer 0413 224 106.

Kies je opties voor E-learning Agile Scrum Product Owner 1

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.8
 168 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |