MENU

E-learning IPMA® PMO-C

Certificeren voor IPMA PMO-C wanneer het jou uitkomt? Het kan! Lagant biedt een e-learning IPMA PMO-C. Na het doorlopen van deze e-learning ben je optimaal voorbereid op het officiële en internationaal erkende examen.
Duur: 6 maanden toegang
Prijs:

v.a.   695,00  excl. BTW

Inbegrepen:
Online Zelfstudie
ExamTrainer®

Wat betekent IPMA-PMO?

Een IPMA PMO-er is als de 'regisseur' van projectmanagement binnen een organisatie.
Het zorgt ervoor dat alle projecten volgens internationale normen en beste practices worden uitgevoerd.
Dit omvat het opstellen van richtlijnen, ondersteuning bij projectinitiatie, training van projectteams volgens IPMA-standaarden, het uitvoeren van beoordelingen en audits, en het delen van kennis om projectmanagement naar een hoger niveau te tillen.
Het uiteindelijke doel is om projecten succesvol te laten verlopen en te voldoen aan wereldwijde kwaliteitsnormen.

Dit gebeurt vanuit een afdeling binnen de organisatie die zich richt op de ondersteuning en sturing van projecten, programma's en portfolio's.

Met de IPMA PMO-C e-learning is het mogelijk om in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, te studeren. De e-learning bevat het volledig geïntrigeerde IPMA Compact e-book, vele video’s en oefeningen om te zorgen dat jij de stof eigen maakt.
Ook bevat de e-learning de populaire ExamTrainer waarmee je uitgebreid kan oefenen met vragen zoals jij die ook op jouw examen kan verwachten.
Verder houdt de e-learning exact jouw studieresultaten bij zodat jij op basis van deze resultaten kan bepalen wat jij nog moet doen om klaar te zijn voor jouw examen.

In de e-learning volgen we de logische opbouw van een daadwerkelijk verbeterproject, waarbij de theorie naadloos wordt afgewisseld met talloze praktische opdrachten.
Op deze manier ontwikkel je niet alleen begrip van de principes, maar leer je ook hoe je de diverse tools en technieken in de praktijk toepast.
Bovendien leer je hoe je de opgedane kennis kunt vertalen naar je eigen project, waardoor je directe toepasbaarheid in je werkomgeving vergroot.

Professionals die betrokken zijn bij Project Management Offices (PMO) en die zich willen specialiseren in het beheer en de optimalisatie van PMO-functies op een gevorderd niveau.

  • Personen die al werkzaam zijn in een PMO en een grondige kennis en ervaring hebben op het gebied van projectmanagement en PMO-werkzaamheden.
  • PMO-managers, directeuren of leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor het beheer en de strategische richting van een PMO.
  • Ervaren projectmanagers die betrokken zijn bij het opzetten of werken met PMO's en die hun begrip van PMO-processen willen verdiepen.
  • Professionals die PMO-adviesdiensten aanbieden aan organisaties en hun expertise op het gebied van PMO's willen vergroten.

Voor deze training adviseren wij HBO werk- en denk niveau

Als totale tijdsinvestering adviseren wij tussen de 90 en 110 uur (SBU’s)

Na afronding van deze e-learning beschik je over de kennis van geavanceerde aspecten van PMO-management, best practices en strategische aspecten van PMO-werkzaamheden.
Verder ben je in staat om op hoog niveau bij te dragen aan de effectiviteit en waarde van PMO's binnen organisaties.

Het IPMA PMO-C theorie-examen dient door de kandidaat te worden aangevraagd bij IPMA Certificeren Nederland.

Kies je opties voor E-learning IPMA® PMO-C

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 162 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |