Psst.. t/m 31 augustus zijn er weer Lagant's Zinderende Zomerweken: Korting op e-learning en trainingen!
MENU

E-learning ITIL® 4 Foundation

Wordt het tijd om jouw IT-dienstverlening een niveau hoger te tillen? Lever jij hieraan een belangrijke bijdrage? Ben je klaar voor de veranderkracht van Lagant? Start dan nu met de ITIL 4 Foundation Online Zelfstudie. Deze online training zorgt ervoor dat jij jouw IT-organisatie zo efficiënt mogelijk kunt inrichten. Eindresultaat; een IT-dienstverlening die perfect toegespitst is op de Agile wensen en behoeften van de rest van de organisatie.
Boek met de STAP-regeling
Duur: 6 maanden toegang
Taal:
Prijs:

v.a.   840,00  excl. BTW

Inbegrepen:
Online Zelfstudie
ITIL Foundation examen voucher
Onbeperkt examenvragen oefenen met de Lagant ExamTrainer®
Examengarantie
Lagants Zinderende Zomerweken! Tot 31 augustus 25% korting op e-learning en 15% korting op trainingen. 
Let op: Korting wordt automatisch toegepast in de winkelwagen.
Lees alle voorwaarden via deze link

Optimaliseer jouw IT-afdeling met ITIL 4 Foundation | Online Zelfstudie

In slechts enkele maanden leer je, in jouw eigen tempo, de ITIL 4 principes, rollen en processen toe te passen. Met de Lagant Online Zelfstudie is dit efficiënt en praktisch mogelijk. Met deze online training kan je direct in de praktijk aan de slag. Jouw IT-dienstverlening gaat naar een niveau hoger met behulp van nieuwe technologieën en ITIL Best Practices.

Voorkennis en studiebelasting:

Voor deze zelfstudie is geen speciale voorkennis vereist. Het helpt als je al enige kennis hebt van automatisering en het verlenen van diensten. Naast het doorlopen van de zelfstudie, ongeveer 16 uur, moet voor de voorbereiding voor het examen een tijdsinvestering worden gerekend tussen de 6 en 12 uur.

Deze ITIL 4 Foundation | Online Zelfstudie op HBO-niveau is geschikt voor iedereen die actief is in de IT-branche en online dienstverlening. Voor iedereen die interesse heeft in de laatste ITIL processen en haar best practices. Onder andere diverse Business Managers, Business Process Owners en System Integrators gingen je al voor. We trainen ook hele afdelingen. Is hier interesse in neem dan zeker contact met ons op voor een traject op maat!

Na deze ITIL 4 Foundation | Online Zelfstudie heb je een raamwerk van processen en concrete handvatten om je IT-organisatie in te richten en te beheren. ITIL 4® geeft een (IT) organisatie kansen en mogelijkheden om de IT-dienstverlening perfect af te stemmen op de behoefte van en de mogelijkheden binnen de bedrijfsprocessen.

Na het volgen van deze training ben je in staat om:

  • je team en organisatie te enthousiasmeren voor ITIL 4;
  • de ITIL 4 strategie toe te passen ter verbetering jouw IT-organisatie;.
  • de ITIL 4 processen te implementeren in jouw organisatie met een gedegen plan van aanpak;
  • te slagen voor het ITIL Foundation examen.

Tijdens deze online training heb je de mogelijkheid om onbeperkt eindexamenvragen te oefenen met onze ExamTrainer®.

Als optie bieden wij op al onze online zelfstudies de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die jou persoonlijk begeleidt. Deze ervaren trainer kan met jou de theorie bespreken en aangeven hoe deze in de praktijk wordt gebruikt. Daarnaast kun je eventuele onduidelijkheden over de stof bespreken. Het contact met een trainer loopt uitsluitend online of via de telefoon, hiervoor is 3 uur gereserveerd. De trainer zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.

We bieden jou een garantie aan dat je slaagt voor het examen. Slaag je na de eerste poging onverhoopt niet, dan bestelt Lagant kosteloos een nieuwe voucher. Bovendien kom je in aanmerking voor 1 uur kosteloze (extra) persoonlijke begeleiding van een trainer van Lagant om mogelijke vragen te beantwoorden en je klaar te stomen voor je herexamen. Maar we verwachten hiervoor wel iets van jou, om hiervoor in aanmerking te komen gelden deze voorwaarden:

Examengarantie voorwaarden:

  • Je dient alle doelstellingen (100%) in de memotrainer van de Lagant zelfstudie of de ExamTrainer® te hebben behaald. Waarbij je minimaal 50 vragen dient te hebben beantwoord;
  • Je dient examen af te leggen binnen 2 (twee) weken na de laatste keer oefenen in de ExamTrainer® of memotrainer van de zelfstudie van Lagant;
  • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) (extra) examenvoucher;
  • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) uur extra persoonlijke begeleiding;
  • Lagant is niet verantwoordelijk voor de techniek of technisch falen van de examenomgeving en/of internetverbinding bij remote examens.

Wat moet je doen als je het examen niet hebt gehaald?
Indien je het examen niet succesvol hebt behaald, dan maak je een print screen van jouw examenresultaat. Deze mail je naar [email protected]. Als je aan alle voorwaarden voldoet stuurt Lagant je een nieuwe examenvoucher en nemen we contact met je op voor het inplannen van het uur extra persoonlijke begeleiding. Bij vragen kun je contact opnemen met afdeling Planning op telefoonnummer 0413 224 106.

Kies je opties voor E-learning ITIL® 4 Foundation

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.8
 180 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |