MENU

E-learning PRINCE2® Foundation 7th edition

Met onze unieke PRINCE2 Foundation 7th edition e-learning leer je de fundamentele principes, practices en processen van de PRINCE2-methodologie kennen en begrijpen. Je verwerft inzicht in de structuur en terminologie van PRINCE2 en ontwikkelt de vaardigheden om effectief te werken binnen een PRINCE2-omgeving. Deze e-learning biedt een grondige introductie tot projectmanagement volgens de vernieuwde PRINCE2-aanpak, waarbij je leert hoe je projecten kunt initiëren, plannen, uitvoeren, controleren en afsluiten op een georganiseerde en gestructureerde manier, gericht op het bereiken van de gewenste projectresultaten binnen de gestelde tijd en budget.
Duur: 6 maanden toegang
Taal:
Prijs:

v.a.   820,00  excl. BTW

Inbegrepen:
Online Zelfstudie
ExamTrainer®
PRINCE2 Foundation examen
Licentiekosten
Examengarantie

In slechts enkele maanden leer je, in jouw eigen tempo, de PRINCE2® methode toe te passen. Deze Lagant Online Zelfstudie is officieel geaccrediteerd door PeopleCert. Wij hebben ervoor gezorgd dat je deze training efficiënt en praktisch kunt doorlopen. Je leert de PRINCE2® methodiek direct in jouw werkzaamheden toe te passen.

De volgende onderwerpen komen o.a. in de PRINCE2® Online Zelfstudie aan bod:

  • Een georganiseerde en beheerste start van projecten door plannen en organiseren.
  • Projecten georganiseerd en gecontroleerd houden.
  • Een beheerste afsluiting van projecten te managen.
  • De processen van de PRINCE2® methodiek.
  • Duurzaamheid, commercieel beheer en digitale gegevensbeheer.

Voor deze training adviseren wij HBO werk- en denk niveau.
Voor de voorbereiding voor het examen dient een tijdsinvestering worden gerekend tussen de 30 en 50 uur.

Of je nu projectmedewerker, projectleider of (aanstaande) projectmanager bent, de PRINCE2 Foundation training is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in de PRINCE2 methode of projectmanagement.

Specifieke ervaring als projectmanager is niet noodzakelijk. Al is het voor jou wel prettig als je beschikt over basiskennis op het gebied van projectmatig werken en een HBO werk- en denkniveau aan kan.

Na succesvolle voltooiing van deze e-learning hebben de kandidaten inzicht in de PRINCE2 methode en een degelijke kennis van de PRINCE2 onderdelen opgedaan. Ook zal je beter in staat zijn jouw rol binnen het (PRINCE2) project met succes in te vullen.

Als optie bieden wij op al onze online zelfstudies de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die jou persoonlijk begeleidt. Deze ervaren trainer kan met jou de theorie bespreken en aangeven hoe deze in de praktijk wordt gebruikt. Daarnaast kun je eventuele onduidelijkheden over de stof bespreken. Het contact met een trainer loopt uitsluitend online of via de telefoon, hiervoor is 3 uur gereserveerd. De trainer zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.

We bieden jou een garantie aan dat je slaagt voor het examen. Slaag je na de eerste poging onverhoopt niet, dan bestelt Lagant kosteloos een nieuwe voucher. Bovendien kom je in aanmerking voor 1 uur kosteloze (extra) persoonlijke begeleiding van een trainer van Lagant om mogelijke vragen te beantwoorden en je klaar te stomen voor je herexamen. Maar we verwachten hiervoor wel iets van jou, om hiervoor in aanmerking te komen gelden deze voorwaarden:

Examengarantie voorwaarden:

  • Je dient alle doelstellingen (100%) in de memotrainer van de Lagant zelfstudie of de ExamTrainer® te hebben behaald. Waarbij je minimaal 50 vragen dient te hebben beantwoord;
  • Je dient examen af te leggen binnen 2 (twee) weken na de laatste keer oefenen in de ExamTrainer® of memotrainer van de zelfstudie van Lagant;
  • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) (extra) examenvoucher;
  • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) uur extra persoonlijke begeleiding;
  • Lagant is niet verantwoordelijk voor de techniek of technisch falen van de examenomgeving en/of internetverbinding bij remote examens.

Wat moet je doen als je het examen niet hebt gehaald?

Indien je het examen niet succesvol hebt behaald, dan maak je een print screen van jouw examenresultaat. Deze mail je naar [email protected]. Als je aan alle voorwaarden voldoet stuurt Lagant je een nieuwe examenvoucher en nemen we contact met je op voor het inplannen van het uur extra persoonlijke begeleiding. Bij vragen kun je contact opnemen met afdeling Planning op telefoonnummer 0413 224 106.

Kies je opties voor E-learning PRINCE2® Foundation 7th edition

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 162 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |