MENU

E-learning PRINCE2® Practitioner 7th edition

Tijdens de PRINCE2 Practitioner 7th edition e-learning bouw je voort op de kennis die je hebt opgedaan tijdens de Foundation-cursus en verdiep je je begrip van de PRINCE2-methodologie. Je verfijnt je vaardigheden in het toepassen van PRINCE2-concepten in complexere projectomgevingen, waarbij de focus ligt op het aanpassen van de principes, practices en processen van PRINCE2 aan specifieke projectscenario's. Deze e-learning stelt je in staat om de theoretische kennis om te zetten in praktische toepassingen, waarbij je leert hoe je PRINCE2 kunt aanpassen en toepassen om succesvolle projectresultaten te leveren, risico's effectief te beheren en stakeholders te betrekken bij het projectmanagementproces.
Duur: 6 maanden toegang
Taal:
Prijs:

v.a.   945,00  excl. BTW

Inbegrepen:
Online Zelfstudie
ExamTrainer®
PRINCE2 Practitioner examen
Licentiekosten

Met de PRINCE2 Practitioner Online Zelfstudie is het mogelijk om in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, te studeren. De zelfstudie bevat het volledige PRINCE2 Compact e-book, vele video’s en oefeningen om te zorgen dat jij de stof eigen maakt. Ook bevat de zelfstudie de populaire ExamTrainer waarmee je uitgebreid kan oefenen met vragen zoals jij die ook op jouw examen kan verwachten. Verder houdt de zelfstudie exact jouw studieresultaten bij zodat jij op basis van deze resultaten kan bepalen wat jij nog moet doen om klaar te zijn voor jouw examen.

VOORKENNIS EN STUDIEBELASTING

Voor deze training adviseren wij HBO werk- en denk niveau. Je dient het PRINCE2 Foundation 7th edition certificaat te hebben behaald.
Voor de voorbereiding voor het examen dient een tijdsinvestering worden gerekend tussen de 30 en 50 uur.

*Let op: Het (e)book Managing Successful Projects with PRINCE2® 7th edition is bij deze training niet inbegrepen.

We gaan ervan uit dat je deze al hebt vanuit de PRINCE2 7th Foundation training.
Is dit niet het geval, dan dien je dit manual los bij te bestellen: neem hiervoor contact met ons op.

De zelfstudie is geschikt voor iedereen die zich, na PRINCE2 Foundation, verder wil verdiepen in de toepassing van projectmanagement en PRINCE2.

Als optie bieden wij op al onze online zelfstudies de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die jou persoonlijk begeleidt. Deze ervaren trainer kan met jou de theorie bespreken en aangeven hoe deze in de praktijk wordt gebruikt. Daarnaast kun je eventuele onduidelijkheden over de stof bespreken. Het contact met een trainer loopt uitsluitend online of via de telefoon, hiervoor is 3 uur gereserveerd. De trainer zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.

De training PRINCE2 Practitioner is gericht op het toepassen van PRINCE2. U krijgt een duidelijker inzicht in de relaties tussen de principes, de thema’s en de processen van de methode. De training biedt meer handvatten voor het toepassen van PRINCE2 in de praktijk.

Deze training leidt tot:

  • Verdiept inzicht in projectmatig werken en projectmanagement;
  • Kennis van de PRINCE2 methodiek tot op Practitioner niveau;
  • Vaardigheid in het toepassen van PRINCE2;
  • Het kunnen behalen van het PRINCE2 Practitioner certificaat.

70 vragen in 2,5 uur; bij >60% goede antwoorden ben je geslaagd.

Kies je opties voor E-learning PRINCE2® Practitioner 7th edition

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 162 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |