MENU

E-learning Lean Six Sigma Yellow Belt

Certificeren voor Lean Six Sigma Yellow Belt zonder dat het je al te veel tijd kost? Het kan! Lagant biedt een e-learning Lean Six Sigma Yellow Belt. De e-learning biedt een introductie tot de Lean Six Sigma-methodologie en legt de nadruk op de fundamentele concepten en tools die nodig zijn om verbeteringen aan te brengen in processen. Na het doorlopen van deze e-learning ben je optimaal voorbereid op het bijgeleverde officiële examen.
Duur: 12 maanden toegang
Studiebelasting: 32 uur
Prijs:

v.a.   550,00  excl. BTW

Inbegrepen:
Zelfstudie Lean Six Sigma Yellow Belt
Digitaal studiemateriaal
Inclusief online examen

Wat betekent Lean Six Sigma?

Lean Six Sigma biedt een gestructureerd framework waarmee organisaties continu kunnen verbeteren. Door Lean Six Sigma te implementeren, krijgt een organisatie een doelgerichte aanpak om de strategie om te zetten naar meetbare resultaten en een competitief voordeel te behalen ten opzichte van haar concurrenten.

Deze uitgebreide en interactieve e-learning biedt jou de mogelijkheid om op je eigen tempo te leren, waar en wanneer het jou het beste uitkomt.
De e-learning bevat vele leermiddelen, waaronder informatieve video's en praktische oefeningen, die ervoor zorgen dat je de essentiële concepten van Lean Six Sigma op Yellow Belt niveau volledig eigen maakt.

In de e-learning volg je de logische opbouw van een daadwerkelijk verbeterproject, waarbij de theorie naadloos wordt afgewisseld met talloze praktische opdrachten.
Op deze manier ontwikkel je niet alleen begrip van de principes, maar leer je ook hoe je de diverse tools en technieken in de praktijk toepast.
Bovendien leer je hoe je de opgedane kennis kunt vertalen naar je eigen project, waardoor je directe toepasbaarheid in je werkomgeving vergroot.

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op het Lean Six Sigma Yellow Belt examen, biedt de e-learning uitgebreide oefenmogelijkheden met examenvragen.
Deze vragen zijn zorgvuldig samengesteld om je dezelfde uitdagingen te bieden als het online-examen, zodat je vertrouwen en vaardigheid opbouwt om het examen met succes af te leggen.

Door de combinatie van video's, oefeningen en examenvragen is deze e-learning een compleet en effectief leermiddel voor diegenen die willen groeien in hun begrip en toepassing van Lean Six Sigma.
Met deze e-learning bereid jij je optimaal voor om waardevolle verbeteringen te realiseren en je organisatie naar een hoger niveau te tillen en schrijft hiervoor een projectplan of praktijkopdracht.

Iedereen die bijdraagt (of bij wil dragen) aan verbeterprojecten, onder leiding van een Green Belt of Black Belt.
Wil je zelf de verbeterprojecten opzetten én uitvoeren; kijk dan bij onze Green Belt of Black Belt e-learning.

Niveau en voorkennis
MBO/MBO+ werk- en denkniveau.

Als Lean Six Sigma Yellow Belt gecertificeerde heb je de kennis om deel te nemen aan Lean Six Sigma-projecten en bij te dragen aan procesverbeteringsinitiatieven binnen een organisatie.

Je begrijpt de basisprincipes en tools van Lean Six Sigma en kunt eenvoudige analyses uitvoeren om processen te verbeteren en bij te dragen aan een cultuur van continue groei en efficiëntie in een organisatie.

Na deze Lean Six Sigma Yellow Belt e-learning ben je in staat om:

 • Basisprincipes van Lean Six Sigma te begrijpen:
  Als Yellow Belt heb je een goed begrip van de basisprincipes en concepten van de Lean Six Sigma-methodologie. Je kent de doelstellingen van Lean (verspilling verminderen) en Six Sigma (kwaliteit verbeteren) en begrijpt hoe deze benaderingen elkaar aanvullen.
 • Deel te nemen aan Lean Six Sigma-projecten:
  Je bent in staat om als actief teamlid deel te nemen aan Lean Six Sigma-projecten onder leiding van een Green Belt of Black Belt. Je kunt een waardevolle bijdrage leveren aan het projectteam bij het verzamelen en analyseren van gegevens en het implementeren van verbeteringen.
 • Eenvoudige procesanalyses uit te voeren:
  Als Yellow Belt kun je basisprocesanalyses uitvoeren met behulp van tools zoals Value Stream Mapping (VSM) en SIPOC-diagrammen. Hiermee kun je de huidige toestand van een proces begrijpen en potentiële verbetergebieden identificeren.
 • Problemen te identificeren en suggesties te doen voor verbetering:
  Je kunt problemen in processen herkennen en eenvoudige suggesties doen voor verbetering. Hoewel je statistische technieken niet zo diepgaand behandelt als een Green Belt, kun je nog steeds probleemgebieden analyseren en verbeteringsmogelijkheden voorstellen.
 • Bij te dragen aan een cultuur van continue verbetering:
  Na het voltooien van de e-learning kun je de waarden van continue verbetering begrijpen en toepassen. Je kunt je bewust worden van verspillingen in processen en een proactieve houding aannemen bij het identificeren van verbeterkansen in jouw werkomgeving.
 • Samen te werken in Lean Six Sigma-teams:
  Als Yellow Belt kun je effectief samenwerken met andere teamleden en belanghebbenden. Je begrijpt het belang van teamwork en communicatie bij het succesvol uitvoeren van Lean Six Sigma-projecten.
 • Een basis voor jouw verdere ontwikkeling:
 • De Yellow Belt e-learning legt de basis voor verdere groei in Lean Six Sigma. Als je geïnteresseerd bent in het bevorderen van je kennis en vaardigheden, kun je de stap zetten naar een Green Belt- of Black Belt-training om geavanceerdere technieken te leren en een leidende rol in verbeterprojecten op je te nemen.

Wij bieden jou de optie om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die jou persoonlijk begeleidt.
Deze ervaren trainer kan met jou de theorie bespreken en aangeven hoe deze in de praktijk wordt gebruikt.
Daarnaast kun je eventuele onduidelijkheden over de stof bespreken.
Het contact met een trainer loopt uitsluitend online of via de telefoon, hiervoor is 3 uur gereserveerd.

De totale studiebelasting van deze e-learning is ongeveer 32 uur.

Het online Nederlandstalige multiple choice open boek examen duurt 60 minuten en bevat 35 vragen waarvan je er minimaal 24 correct moet hebben beantwoord.

Kosteloze herkansing mocht je de eerste keer niet slagen.

Kies je opties voor E-learning Lean Six Sigma Yellow Belt

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 152 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |