MENU

Ik wil mijzelf ontwikkelen

Je wilt je ontwikkelen. Je wilt groeien op persoonlijk leiderschap of op professioneel vlak. Lagant helpt je inzichten en vaardigheden te vergroten en toe te leren passen. Dit kan zowel gaan om agile werken, projectmatig- of programmatisch-werken, als ook . Op die manier kan jij morgen al aan de slag om je positieve impact te vergroten. Ook voor vaardigheids- of persoonlijk leiderschapontwikkeling of certificeringen kun je bij ons terecht. Lagant biedt trainingen, online zelfstudies, persoonlijke coaching, coaching on the job en het GROEI Kompas. Ons aanbod is erop gericht om jouw veranderambitites waar te maken.


Dit biedt Lagant je aan

Ben je toe aan de volgende stap in je persoonlijke leiderschap ontwikkeling?

Om jouw te helpen groeien bieden wij trainingen, online zelfstudies, persoonlijke coaching en het Lagant GROEI Kompas aan.

Onze aanpak is interactief en praktijkgericht. Geen eindeloze theorieën dus. Je oefent en experimenteert tijdens de training in groepjes of individueel. Je vergroot je impact op de momenten die ertoe doen en helpt vaak ongemerkt ook anderen daarbij. Wil jij jezelf ontwikkelen op verschillende leiderschapsniveau's? Dat kan. De niveau's zijn: ‘leading yourself’, ‘leading the team’ of ‘leading the organization’. Het Lagant GROEI Kompas biedt inzichten om jouw leiderschap te ontwikkelen. Dit kompas geeft inzicht in je huidige niveau op een aantal persoonskenmerken en geeft inzicht in jouw leiderschap ontwikkelpotentieel.

Leading yourself

De basis van jezelf ontwikkelen zit in jouw persoonlijk leiderschap. Kennis, reflectie, sturing en ontwikkeling zijn hierin de sleutelvaardigheden. Start vandaag nog met jouw leiderschapsreis en vraag het Lagant GROEI Kompas aan.

Leading the team

Wil jij bouwen aan inspirerend leiderschap voor je team? Dat vraagt een faciliterende leiderschapstijl waarbij jij zowel vrijheid, kaders en verantwoordelijkheid biedt om eigenaarschap en resultaten te stimuleren. Wil jij dat ook? Check dan onze trainingen: NLP voor agile coaches, agile leadership track, Agile connective teamcoach, of de High Performing Projectmanager.

Leading the organisation

Ben je op zoek naar vaardigheden om je organisatie in beweging te brengen? Leading the organisation focust op het in samenhang brengen van cultuur, proces en structuur zodat strategie succesvol ten uitvoer wordt gebracht. Je bent in staat je organisatie-veranderambities waar te maken.

Maak een afspraak met onze Verandergidsen.

Dit zeggen onze klanten

[wp_social_ninja id="14524" platform="reviews"]

Voor jou geselecteerd:

trainingen

Agile trainingen

Werk jij ook aan het vergroten van wendbare teams en wendbare organisaties? Kijk dan naar onze agile trainingen.
trainingen

Project/programmamanagement

Projectmatig werken, PRINCE2, IPMA, AgilePM of MSP zijn uitstekende methodieken om vernieuwingen te realiseren. Lagant, de leukste opleider van Nederland, biedt ze allemaal.
trainingen

Vaardigheidstrainingen

Om je impact te vergroten zijn vaardigheden van doorslaggevend belang. Lagant biedt o.a. persoonlijk leiderschaptraining, leren faciliteren, beter samenwerken, communiceren en feedback geven.
zelfstudies

De zelfstudies van Lagant

Deelnemers geven een 8 of hoger voor onze zelfstudies. Check zelf de gratis demo.
certificering

Certificering en examens

Lagant biedt internationaal erkende certificaten, waarmee je jouw kennis aantoont en je kansen op de arbeidsmarkt versterkt.
diensten

GROEI leiderschap kompas

Aan de hand van het Leiderschap Kompas kunnen we samen een ontwikkelpad bepalen dat als leidraad dient voor agile leiderschap coaching.
workshops

Gratis inspiratieworkshops

Wil jij kennismaken met onze trainingen? Wil jij je team inspireren? Maak dan kennis met onze gratis inspiratieworkshops en webinars.
boeken

Boeken

Nieuwsgierig naar inspirerende boeken, die jou kunnen helpen jouw doelen te bereiken. De boeken die hieronder staan hebben we zelf geschreven en/of vinden we een belangrijke bijdrage leveren aan het effectief veranderen.

Lagant, de leukste opleider van Nederland

Zo is er voor ieder wat wils. In tegenstelling tot veel andere opleiders, kiest Lagant voor trainingen die interactief en ervaringsgericht zijn. Je experimenteert veel en zorgt voor het internaliseren van het geleerde, oa door het uitvoeren van "experience based" opdrachten. Zo maak je het verschil op je eigen werkvloer, met plezier en met resultaat.

De (online) trainingen en opleidingen van Lagant

Jij bent de professional of leider die mensen, teams en organisaties in beweging brengt. Met onze online en klassikale trainingen en opleidingen helpen we jou om jezelf in je kracht te zetten. Zo neem jij je klanten en collega’s mee in hun ontwikkeling en vergroot je je impact.

Virtuele en klassikale trainingen: interactief en ervaringsgericht

Bij Lagant doorloop je niet tientallen sheets, maar maak je opdrachten met elkaar vanuit de praktijk en ontwikkel je kennis en vaardigheden door toe te passen in je eigen werkpraktijk. Door ons brede aanbod aan off- en online trainingen, kun jij als cursist de leerstijl toepassen die bij je past. Je kiest wat jouw voorkeur heeft.

Persoonlijk advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Aanvraag diensten

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.8
 177 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |