STAP-regeling
MENU

Ik wil mijzelf ontwikkelen

Je wilt je ontwikkelen. Je wilt groeien op persoonlijk leiderschap of op professioneel vlak. Lagant helpt je inzichten en vaardigheden te vergroten en toe te leren passen. Dit kan zowel gaan om agile werken, projectmatig- of programmatisch-werken, als ook . Op die manier kan jij morgen al aan de slag om je positieve impact te vergroten. Ook voor vaardigheids- of persoonlijk leiderschapontwikkeling of certificeringen kun je bij ons terecht. Lagant biedt trainingen, online zelfstudies, persoonlijke coaching, coaching on the job en het GROEI Kompas. Ons aanbod is erop gericht om jouw veranderambitites waar te maken.


Dit biedt Lagant je aan

Ben je toe aan de volgende stap in je persoonlijke leiderschap ontwikkeling?

Om jouw te helpen groeien bieden wij trainingen, online zelfstudies, persoonlijke coaching en het Lagant GROEI Kompas aan.

Onze aanpak is interactief en praktijkgericht. Geen eindeloze theorieën dus. Je oefent en experimenteert tijdens de training in groepjes of individueel. Je vergroot je impact op de momenten die ertoe doen en helpt vaak ongemerkt ook anderen daarbij. Wil jij jezelf ontwikkelen op verschillende leiderschapsniveau's? Dat kan. De niveau's zijn: ‘leading yourself’, ‘leading the team’ of ‘leading the organization’. Het Lagant GROEI Kompas biedt inzichten om jouw leiderschap te ontwikkelen. Dit kompas geeft inzicht in je huidige niveau op een aantal persoonskenmerken en geeft inzicht in jouw leiderschap ontwikkelpotentieel.

Leading yourself

De basis van jezelf ontwikkelen zit in jouw persoonlijk leiderschap. Kennis, reflectie, sturing en ontwikkeling zijn hierin de sleutelvaardigheden. Start vandaag nog met jouw leiderschapsreis en vraag het Lagant GROEI Kompas aan.

Leading the team

Wil jij bouwen aan inspirerend leiderschap voor je team? Dat vraagt een faciliterende leiderschapstijl waarbij jij zowel vrijheid, kaders en verantwoordelijkheid biedt om eigenaarschap en resultaten te stimuleren. Wil jij dat ook? Check dan onze trainingen: NLP voor agile coaches, agile leadership track, Agile connective teamcoach, of de High Performing Projectmanager.

Leading the organisation

Ben je op zoek naar vaardigheden om je organisatie in beweging te brengen? Leading the organisation focust op het in samenhang brengen van cultuur, proces en structuur zodat strategie succesvol ten uitvoer wordt gebracht. Je bent in staat je organisatie-veranderambities waar te maken.

Maak een afspraak met onze Verandergidsen.

Dit zeggen onze klanten

Elke werkvorm wordt geoefend met praktijksituaties van de deelnemers. Doordat je er zelf middenin staat, ervaar je direct het effect. En dat komt aan!

Denise Verwiel

Professional Scrum Master 1

Goede kwaliteit

Arthur van der Graaf - RU

Training Rup op Maat

Ik heb een erg interactieve en inspirerende training gehad van Remi-Armand. Wat ik echt een meerwaarde vindt is dat cursus materiaal (bijvoorbeeld document templates) gewoon via de website beschikbaar is, hierdoor heb je ook echt wat aan nadat je de cursus hebt bijgewoond. Remi-Armand heeft een prettige stem en verteld boeiend en vol energie. Zeker in een tijd waarin we helaas remote de training moeten bijwonen is dat een plus punt.

Jeroen Vis - Avisi

Training PRINCE2® Foundation

Online de opleiding PRINCE2 Foundation gevolgd. Fijne e-learning met video's en oefenvragen. Bij vragen was Lagant goed bereikbaar. De mogelijkheid van het doen van een schriftelijk examen op locatie bij Lagant heb ik als zeer prettig ervaren.

Fiona Kruize - Kadaster

NLP voor Agile Coaches- 3 daagse

Een mooie training om in de wereld van NLP te duiken, kennis te maken met de beginselen hiervan en aan de slag te gaan met een aantal methodes/technieken. Na 3 dagen heb ik al vele tools vergaard en dit smaakt zeker naar meer! Het was een ontzettend interessante training met inspirerende trainers en zeer gevarieerd door het continue afwisselen van theorie en praktijk. Door onder andere het vermogen van de trainer om je helemaal mee te nemen in de wereld van NLP met zijn verhalen, beeldende uitleg en beeldmateriaal is de training prikkelend op alle gebieden. Ik ben tot een aantal mooie, nieuwe inzichten gekomen en heb nieuwe technieken/methodes geleerd die ik in mijn coachingspraktijk kan gaan inzetten als hulpmiddel. Al met al een erg verrijkende ervaring en een mooie toevoeging aan mijn kennis.

Winanda Leutscher

Training Professional Scrum Master 2

Uitstekende training van een ervaring trainer, met veel tips en voorbeelden uit de praktijk. Ook online alle hulpmiddelen goed op orde!

Edwin Holkers - Ventus

Training Timemanagement

De Timemanagement training van Lagant is een aanrader voor eenieder die, op welk vlak dan ook, het gevoel heeft vast te zitten. Na het volgen van deze training is je niet alleen duidelijk wat je wilt in het leven, maar je krijgt ook alle tools aangereikt om deze doelen te bereiken. Daarnaast zit de training vol tips and tricks over onder andere nee zeggen, prioriteiten stellen en snellezen. Kortom, voor mij was het de perfecte training, en ook nog eens op het perfecte moment!

Brigit Postma

Training Timemanagement

De trainer had de training heel goed aangepast aan de virtuele mogelijkheden. Ik heb me positief verbaasd over hoe leuk een dag training van achter je computer kan zijn. Dit is mede te danken aan het enthousiasme van de trainer en de variatie in werkvormen en interactie. Deze timemanagement training is breder dan alleen het stukje timemanagement. Het onderdeel persoonlijke missie geeft mij meer vertrouwen in de effectiviteit en de toepasbaarheid van de timemanagement tools. De persoonlijke ervaring van de trainer maakten deze training compleet.

Arek

Timemanagement

Lagant. De 3 beste opvallers. 1. Helder en correct; 2. Duidelijke communicatie vooraf, goede begeleiding tijdens en behulpzaam achteraf; 3. Zeer professionele en gedreven vakmensen die de training(en)/opleiding geven. Volg al jaren training/opleiding inclusief certificering via Lagant. Ze blijven innoveren met het opleidings portfolio.

Martijn Henderson

Voor jou geselecteerd:

trainingen

Agile trainingen

Werk jij ook aan het vergroten van wendbare teams en wendbare organisaties? Kijk dan naar onze agile trainingen.
trainingen

Project/programmamanagement

Projectmatig werken, PRINCE2, IPMA, AgilePM of MSP zijn uitstekende methodieken om vernieuwingen te realiseren. Lagant, de leukste opleider van Nederland, biedt ze allemaal.
trainingen

Vaardigheidstrainingen

Om je impact te vergroten zijn vaardigheden van doorslaggevend belang. Lagant biedt o.a. persoonlijk leiderschaptraining, leren faciliteren, beter samenwerken, communiceren en feedback geven.
zelfstudies

De zelfstudies van Lagant

Deelnemers geven een 8 of hoger voor onze zelfstudies. Check zelf de gratis demo.
certificering

Certificering en examens

Lagant biedt internationaal erkende certificaten, waarmee je jouw kennis aantoont en je kansen op de arbeidsmarkt versterkt.
diensten

GROEI leiderschap kompas

Aan de hand van het Leiderschap Kompas kunnen we samen een ontwikkelpad bepalen dat als leidraad dient voor agile leiderschap coaching.
workshops

Gratis inspiratieworkshops

Wil jij kennismaken met onze trainingen? Wil jij je team inspireren? Maak dan kennis met onze gratis inspiratieworkshops en webinars.
boeken

Boeken

Nieuwsgierig naar inspirerende boeken, die jou kunnen helpen jouw doelen te bereiken. De boeken die hieronder staan hebben we zelf geschreven en/of vinden we een belangrijke bijdrage leveren aan het effectief veranderen.

Lagant, de leukste opleider van Nederland

Zo is er voor ieder wat wils. In tegenstelling tot veel andere opleiders, kiest Lagant voor trainingen die interactief en ervaringsgericht zijn. Je experimenteert veel en zorgt voor het internaliseren van het geleerde, oa door het uitvoeren van "experience based" opdrachten. Zo maak je het verschil op je eigen werkvloer, met plezier en met resultaat.

De (online) trainingen en opleidingen van Lagant

Jij bent de professional of leider die mensen, teams en organisaties in beweging brengt. Met onze online en klassikale trainingen en opleidingen helpen we jou om jezelf in je kracht te zetten. Zo neem jij je klanten en collega’s mee in hun ontwikkeling en vergroot je je impact.

Virtuele en klassikale trainingen: interactief en ervaringsgericht

Bij Lagant doorloop je niet tientallen sheets, maar maak je opdrachten met elkaar vanuit de praktijk en ontwikkel je kennis en vaardigheden door toe te passen in je eigen werkpraktijk. Door ons brede aanbod aan off- en online trainingen, kun jij als cursist de leerstijl toepassen die bij je past. Je kiest wat jouw voorkeur heeft.

Persoonlijk advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Aanvraag diensten

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Computerweg 22
3542 DR Utrecht
[email protected]+31 (0)41 322 4106
Agile Business BuildersIPMA CompactPRINCE2 CompactVerandergids
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2023 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Heidie van der Putten

Heidie van der Putten

Planningscoördinator

Op dit moment zijn we gesloten. Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Heidie van der Putten
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Start gesprek via:
chat