MENU

Ik wil mijn team(s) ontwikkelen

Met energie en plezier werken aan het behalen van doelen. Dát is wat een goed team doet. In een goed team voel je je veilig om conflicten met elkaar aan te gaan en stevige discussies met elkaar te voeren. Geef jij leiding aan een team en wil je deze team samenwerking bereiken? Lagant helpt.


Dit biedt Lagant je aan

Wendbaar team

Als coach of leidinggevende wil je impact maken met je (agile) team. Groei, daadkracht en eigenaarschap zijn de basis voor een effectieve samenwerking in een wendbaar team. Dit doen wij bijvoorbeeld door:

Team workshop

Op naar een goede team samenwerking

Aandacht voor teamontwikkeling is een investering die zich direct terugverdient. Een goed op elkaar ingespeeld team doet samen werk wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn en zijn daardoor effectiever dan andere teams. Onze workshops focussen zich op teamdynamiek, communicatie, eigenaarschap, gezamenlijke doelen en daadkracht.

Team coaching

Agile teams, Scrum teams, Project teams

Onze team coaches ondersteunen directie- en management teams, agile teams, scrum teams en project teams met coaching on the job. Hierdoor is de begeleiding niet theoretisch of achteraf op basis van situaties, maar pragmatisch en effectief, op het moment dat nodig is. Met aandacht voor mens en proces.

Zelf teams begeleiden & coachen

Met wat voor team je ook werkt, ieder goed team bestaat uit mensen met verschillende kwaliteiten en talenten. De kunst is om deze eigenschappen optimaal tot zijn recht te laten komen, mét respect en begrip voor onderlinge verschillen. Weten wat ieders specifieke bijdrage is binnen een team en wat het team bindt is cruciaal voor het goed functioneren van een team. Alleen zo bereik je de gestelde doelen. Wil je jouw team vaardigheden verder ontwikkelen? Dan is onze Team Coach opleiding wellicht iets voor jou!

Dit zeggen onze klanten

[wp_social_ninja id="14531" platform="reviews"]

Voor jou geselecteerd:

diensten

Team Booster

De Team Booster verbetert de onderlinge communicaties & samenwerking om gezamenlijke doelen te realiseren.
diensten

GROEI Team kompas

Het Lagant GROEI Kompas geeft richting doordat het inzicht geeft in hoe het samenspel op dit moment is tussen de organisatie, de teams en de mensen in de teams.
diensten

Agile leiderschap track

Om leiders te ondersteunen in hun ontwikkeling combineert Lagant het GROEI kompas op individueel, team en organisatie niveau binnen de Agile Leiderschap Track.
workshops

Samen werken aan samenwerking

Tijdens deze interactieve workshop onderzoek je met je team de vijf frustraties van Lencioni.

Hoe helpt Lagant jouw team(s) te verbeteren?

Van samen werken naar samenwerken

Wij werken vanuit de aanpak ‘voordoen, samen doen en zelf doen’. Door visualisaties en ervaringsoefeningen geven wij het team handvatten om zelf aan de slag te gaan. Wij faciliteren inspirerende dialogen, spiegelen en prikkelen teams om de samenwerking te ontwikkelen. Oftewel van samen werken naar samenwerken. Zo creëren wij een blijvende impact op de werkomgeving én de organisatie.

De Verandergidsen van Lagant

De teamcoaches van Lagant zetten beweging anders in dan je misschien gewend bent. Zij gebruiken positieve psychologie om teams eigenaarschap te laten nemen voor hun eigen veranderambities. Het zijn stuk voor stuk vakidioten die geloven dat plezier en resultaat uitstekend hand in hand kunnen gaan. Zij ondersteunen jou en je team bij het maken van impact. Bijvoorbeeld tijdens een training (clickables<), workshop of als coach op de werkvloer. Dat doen Verandergidsen.

Persoonlijk advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Aanvraag diensten

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 162 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |