MENU

Over Lagant

Diepgaande nieuwsgierigheid voor de klant, enthousiasme, betrokkenheid, een passie voor het vak. Vakidioten zelfs, die dag in dag uit hun kennis en kunde blijven ontwikkelen. Zo herken je de Verandergidsen van Lagant. Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.
Onze professionals ondersteunen organisaties door daadkracht, eigenaarschap en zelflerend vermogen binnen teams te vergroten. Zij doen dit elk op hun eigen vakgebied en altijd vanuit een agile mindset. Onze Verandergidsen werken op basis van vier pijlers: verbinding, eigenaarschap, oorspronkelijkheid en impact maken.

Verbinding

Alle onze beschikbare expertise, kennis en ervaring bundelen we met die van jullie. Zo helpen we jullie om de verbinding met elkaar én met de organisatie te vergroten en een optimale ervaring voor jullie klanten te realiseren. Van strategie tot executie; iedereen kent de organisatiedoelstellingen en begrijpt met welke initiatieven ze bijdragen aan de klantbelofte.

Eigenaarschap

Je observeert en doet daar iets mee. Dat is niet altijd vanzelfsprekend. De YOWYO!-methode helpt je hierbij. You Own What You Observe! Neem eigenaarschap en deel je observaties met de juiste persoon. Alleen zo ontstaat een cultuur van daadkracht en kom je samen tot de oplossing. Eigenaarschap versnelt vooruitgang!

Oorspronkelijkheid

Onze Verandergidsen zijn gedreven en hebben een passie voor het vak. Toch is iedere Verandergids uniek. Authentiek zijn vinden we namelijk belangrijk, want vanuit vrijheid in denken en doen ontstaat creativiteit. Zo ontdek je andere invalshoeken en nieuwe perspectieven. Dat helpt je verder.

Impact maken

Geen organisatie, geen klant en geen uitdaging is hetzelfde. Standaardoplossingen werken dan ook niet. Wij stellen de juiste vragen en leren jouw organisatie écht kennen. Zodat we een oplossing kunnen bieden die precies bij de organisatie past. Zo kunnen we stapsgewijs leren, experimenteren en verbeteren. We gaan voor gezamenlijke, positieve impact. Want alleen dat brengt positief resultaat.
Hieronder vind je het manifesto van Lagant, waarin wij onze opvattingen kort en duidelijk weergeven. Dit zijn opvattingen over hoe wij willen samenwerken met onze klanten. Het laat zien wat wij belangrijk vinden en hoe onze aanpak eruit ziet. Klanten zullen dit ervaren in het samenwerken met onze consultants en trainers. 

Het Lagant Manifesto

  • In staat stellen boven uit handen nemen
  • Vragen en begrijpen boven adviseren
  • Laten ervaren boven kennisdelen
  • Lange termijn relaties boven korte termijn omzet

Beide kanten zijn belangrijk, maar onze aanpak kenmerkt zich door de linkerzijde.

Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen?

Over Lagant

Team

Maak kennis met de Verandergidsen van Lagant
Over Lagant

Contact

We helpen je graag verder
Over Lagant

Locatie

Routebeschrijving
Over Lagant

Blogs en artikelen

Als Verandergidsen delen we graag onze kennis.
Over Lagant

Webshop

Maak je keuze uit ons inspirerend aanbod.

Persoonlijk advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Aanvraag diensten

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 162 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |