Inge - 30/05/2024

Training Agile Project Management. De trainer gaf goede uitleg van de theorie en de vertaling naar de praktijk. De groep cursisten was klein, daardoor veel ruimte voor vragen en delen van kennis. Prettige locatie en prima bereikbaar.

H - 26/05/2024

Was top. Goede trainer, leuke manier van lesgeven, kennis van zaken.

Marion Serto - 18/01/2024

Goede training met veel ruimte voor praktijkvoorbeelden. 'Klasje' niet te groot en daardoor individuele aandacht.

Jo-Ann Bonten - 17/01/2024

Agile PM
Duidelijke training en uitleg. Fijne trainer, veel interactie. Genoeg ruimte voor vragen en extra toelichting.

Corné - 17/01/2024

Duidelijke uitleg door trainer Orlando Heijmerink, uitstekende afwisseling tussen praktijk, toepassing en theorie.

Marcel - 17/01/2024

De Agile PM training is een prima training om de beginselen van project management and agile mee te krijgen en hoe deze in combinatie kunnen leven.

De trainer is erg fijn, geeft structuur aan maar laat ook genoeg ruimte om aan persoonlijke voorkeuren aandacht te besteden.

Kim - 30/08/2023

Fijne training over Agile PM met goede balans tussen praktijk en theorie. Orlando is een ervaren docent die goede voorbeelden geeft uit de praktijk. Ook zorgt hij voor een goede betrokkenheid van de studenten door energizers, korte pauzes en werkvormen toe te passen. Daarnaast oefen je examenvragen zodat je weet wat je kan verwachten.

Lobke - 30/08/2023

Waanzinnig goede Agile Project Management Practitioner training gevolgd! Was erg onder de indruk van de kwaliteit van de trainer (Orlando Heijmerink), de variatie in opdrachten en de praktische kant van de training. Er was volop ruimte voor vragen en het bespreken van situaties die wij als deelnemers meemaken, dit helpt het in perspectief plaatsen van wat ik leer en ik ben naar huis gegaan met actie punten om in mijn team toe te passen!
De locatie in Utrecht is uit de route met ov, een industrieterrein, maar voor 2 dagen prima. Het gebouw is modern en de lunch erg goed en volop keus.
Aanrader!

Ivana - 30/08/2023

I just finished a 3-day Agile PM Fast track training in Utrecht with Orlando and it was wonderful.

Learning in a group through many real-life examples, games and discussion is as good it gets! I would highly recommend it to anyone looking to get certified in project management.

Zoltan Babjak - 04/08/2023

I took a successful course on Agile Foundation with Lagant. I was really happy how they supported my studies by making the material as colorful as possible with videos which I haven't seen on other platforms before. The use of the elearning dashboard is easy, you can go into discussions if necessary or you can also contact an expert if needed. The daily memo trainings are a super idea and the mock-up test was also very usefulI before my final exam. I would definitely recommend chosing them for your next course.

Rik - 27/06/2023

De 3-daagse AgilePM training onder leiding van Orlando was super. Orlando's diepgaande kennis en passie voor Agile waren besmettelijk en maakten de training boeiend. De hands-on aanpak en praktische oefeningen zorgden ervoor dat ik niet alleen theoretische kennis opdeed, maar ook de vaardigheden ontwikkelde om Agile effectief toe te passen. Orlando creëerde een veilige leeromgeving, waarin persoonlijke vragen en behoeften werden gewaardeerd.

Nadine - 22/06/2023

Goede training met veel diepgang en ruimte voor inbreng van persoonlijke casussen

Petra de Klein - 20/06/2023

Hele interessante training, fijn meer en levendiger uitleg te krijgen als toevoeging op theorie uit boek. Orlando weet goed iedereen te betrekken en bedienen in de groep, heeft focus op agenda en geeft voldoende ruimte voor vragen.

Acelya Ozkan - 20/06/2023

Een kundige trainer die de tijd neemt voor de toepassing op jouw organisatie.

Stefan - 01/11/2022

Ik heb een 3 daagse AgilePM fasttrack gevolgd bij Orlando Heijmerink. De training was erg leerzaam en gericht op de praktijk met echte praktijk voorbeelden. Het heeft mij heel nieuwe inzichten opgeleverd als alternatief op de traditionele waterval project methode om snel tot resultaat te leveren. De training is een gevormd met afwisseling van praktijk voorbeelden, casus en uitwisseling van praktijk voorbeelden met mede-cursisten. Kortom een aanrader.

JP Hellemons - 13/09/2022

Fijne agile pm foundation training gehad. Erg goed dat het weer op locatie kon ivm richtlijnen.

Baha - 13/09/2022

Heb de 2-daagse AgilePM training gevolgd. Ontzettend interessant en bovenal goede, constructieve uitleg per hoofdstuk ontvangen van trainer Orlando. Veel ins en outs ook m.b.t. waar op te letten tijdens het examen. Erg waardevol en absoluut aan te raden!

Coen - 11/07/2022

Ik heb de opleiding AgilePM fundamentals en practitioner gevolgd olv Orlando Heijmerink, Orlando heeft ons met inspiratie begeleid door deze cursus. Ook mijn cursusgenoten hadden veel werkervaring, samen hebben we op een heel plezierige manier onze praktische ervaringen en uitdagingen besproken op het gebied op Agile en DSDM. Bedankt!

Jester Nynke Schoustra - 17/05/2022

Een intensieve training voor Agile PM. Maar goed opgebouwd met opdrachten en uitleg.

Keren Kurlander - 15/10/2021

Leuk om te leren over verschillende methoden die helpen om meer Gile te worden in een project, en hoe planningsprojecten passen in agile omgevingen. Ik waardeerde het enorm dat Orlando de tijd nam om dingen uit te leggen die verder gingen dan het onderwerp van het examen (met name het beheer van belanghebbenden, scrum, story mapping, praktische manieren om teams beter te laten samenwerken en andere agile methoden zoals veilig en hoe ze zouden moeten zijn geïmplementeerd in grotere organisaties.