Rose - 15/07/2024

Onlangs heb ik de Prince2 foundation & practioner training gevolgd bij Lagant. De hoeveelheid theorie was in het begin wat overweldigend, maar de trainer wist het behapbaar te houden door op de belangrijkste aspecten in te zoomen en praktijkvoorbeelden te geven. Ik heb beide certificeren daarmee in 1x behaald. Daarnaast heeft hij ons achteraf nog geholpen met het toepasbaar maken van de theorie in de praktijk binnen mijn team en organisatie, heel fijn!

R van As - 11/06/2024

De trainer hielp ons fijn door de stof heen met praktijkvoorbeelden!

Robin - 11/06/2024

De training van via mijn werkgever geregeld. Over de trainer Marcel Foederer ben ik erg te spreken. Hij legt duidelijk en begrijpelijk uit en neemt de tijd voor vragen en praktijkvoorbeelden.
In de powerpoint van Peoplecert stonden her en der wel wat fouten (taal/antwoordopties).
De online leeromgeving is fijn om mee te oefenen.

Paddy - 29/04/2024

Goede training met een kundige trainer.

LĂ­via - 26/04/2024

Deed mee aan een tweedaagse live training bij Lagan in Amersfoort voor PRINCE2. De eerste trainingsdag was in januari, maar door ziekte moest ik deelnemen aan een latere tweede trainingsdag in april en die werd gegeven door een andere trainer. Mijn twee andere collega's hadden hun 1e training al gevolgd bij Marcel Foederer met uitstekende begeleiding, structuur en gerichte uitleg. Ik was erg blij om deel te nemen aan zijn tweede cursus en praktisch advies te krijgen. Hij leidde het hele team door de droge theorie op een zeer goede interactieve manier met goede energie, waardoor het hele team zich zekerder voelde bij het afleggen van de test en al wist wat we moesten doen en bekijken om te slagen en deze methode te gebruiken in ons werk. Ook de follow-up begeleiding en ondersteuningsmogelijkheden werden zeer gewaardeerd.

Ilja Vorstermans - 02/04/2024

Zeer leerzame tweedaagse Prince2 training gehad.

Kosalba - 07/02/2024

Opzet en hulpmiddelen voor de training zijn erg fijn. Trainer was ook erg duidelijk en hulpvol.

Demi van Schaick - 03/01/2024

De twee cursusdagen waren goed verzorgd. Het is fijn dat er flexibiliteit zit in het trainingsprogramma, waardoor ruimte is om de training meer of minder intensief te maken. De trainer was vriendelijk, gemotiveerd en betrokken.

Anna - 29/11/2023

Training in een kleine groep, erg prettig. Prima stof en genoeg ruimte voor vrije gesprekken en delen van praktijkervaringen. Compliment aan Jeroen Ykema!

Bas Grimbergen - 28/11/2023

In 2 cursusdagen heeft Jeroen ons door de theorie van Prince2 geloodst. Jeroen komt over als een ervaren trainer die de stof goed beheerst. Omdat het erg veel theorie is voor 2 dagen ging hij wel erg snel door de theorie heen. De theorie bestaat uit erg veel termen die vaak erg op elkaar lijken maar net iets anders inhouden. Daarmee zijn ze voort mij lastig uit elkaar te houden en te plaatsen onder de diverse fasen en processen waar ze in voorkomen. Ik had graag een visueel overzicht van alle belangrijkste gehad en waar ze worden gebruikt. Jeroen maakt gebruik van ~100 slides met heel veel info. De presentatie van de slides kan volgens mij veel mooier (moderner) gemaakt worden. En een stuk ingekort, veel slides hebben we overgeslagen. De thuisstudie die Lagant aanbiedt vind ik erg positief. Hiermee kan ik dagelijks opdrachten maken en oefenen met examenvragen. We gaan zien of dit alles straks voldoende is geweest om het examen tot een goed einde te brengen. In de vervolg opleiding Prince2 Practisioner hoop ik meer tips en tools op te halen die ik in mijn dagelijks werk kan gebruiken.

[email protected] - 21/11/2023

Leerzame trainingsdagen van jeroen!

M.Kaandorp - 10/11/2023

Interessante training, helaas is 1 praktijkdag niet voldoende voor mijn gevoel. Goed dat de (Tata)praktijk als voorbeeld gebruikt wordt.

Trainers zijn enthousiast en begaafd.

Cindy - 03/11/2023

Nadat ik mijn Prince2 Foundation training succesvol had afgerond, ben ik meteen begonnen aan de Practioner's. Ook deze training is enorm goed bevallen. Jeroen is een geweldige trainer met heel veel know how!

Linda van Kessel - Dortmans - 24/10/2023

Ik ben tevreden over de training. De ruimte was echter minder prettig, geen luchtverversing en te warm wat de concentratie niet ten goede komt. Lunch was fantastisch.

Michel Mulder - 24/10/2023

Training vond fysiek plaats, wat ikzelf erg prettig vond. Jeroen Ykema neemt je goed mee in de inhoud, waarbij hij ook gebruikmaakt van opdrachten. Naast interactie met de andere deelnemers kan je hierdoor de theorie direct een beetje toepassen. Goede voorbereiding op het examen!

Annemarie Timmer Arends - 16/10/2023

Heerlijk relaxed en een waar kenniscentrum.

Cindy - 12/10/2023

Fantastische Prince2 foundation training gehad van Jeroen bij Lagant. Geweldige trainer met heel veel kennis die de sessies ontzettend interessant maakte.

Minke Mensink - 12/10/2023

Leuke training. Leerzaam.

Stefan van Ginkel - 25/07/2023

Vrij droge stof om te leren. Training werd wel op de juiste manier gegeven. Aandacht voor vragen was goed.

Inge - 02/06/2023

Prettige manier van trainen door casussen en voorbeelden uit de praktijk te bespreken.