MENU

Agile coaching

Effectieve high performing agile teams vormen de ruggengraat voor een wendbare en veerkrachtige organisatie. Echter als deze teams niet lekker samenwerken, dan bepaalt de zwakste schakel het eindresultaat. Het samenspel van de teams en het werkplezier maken samen met een heldere ritmiek het succes.

Voor het team betekent dit niet alleen het toepassen van agile werkwijzen zoals scrum of kanban, maar ook het werken aan transparantie, focus op klantwaarde en continue verbeteren.

Het is aan de leiders van de organisatie om, dankzij hun faciliterende managementstijl, een lerend en goed presterend organisatieklimaat te creëren.

De grootste winst zit uiteindelijk in gedragsverandering en het creëren van eigenaarschap en autonomie bij teams en leiders.

Agile Business Builders, onderdeel van Lagant groep, is gespecialiseerd in Agile coaching, ​op leiderschap- en teamniveau. Verandergidsen van Agile Business Builders en Lagant helpen om teams effectiever en klantgerichter te laten werken, zodat een weerbare organisatie ontstaat die snel en effectief met veranderingen omgaat.

Voordelen van agile coaching

Ontwikkelen eigenaarschap
Hogere teameffectiviteit
Focus op klantwaarde
Verbeterde samenwerking in én tussen teams
Sneller en betere resultaten door verhoogd eigenaarschap en vertrouwen

Persoonlijk advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Aanvraag diensten

Lagant partners

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.8
 177 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |