MENU

Team Booster

Merk dat je dat het binnen jouw team anders gaat dan je eigenlijk zou willen? Dat de communicatie stroef verloopt? Dat niet iedereen eigenaarschap toont? Of juist dat jullie al een tijd op de goede weg zitten en op zoek zijn naar jullie volgende stap? Wat je behoefte ook is, elk team verdient een Team Booster!


Dit biedt Lagant je aan

Team Booster

De Team Booster gaat over de mens achter je collega leren kennen. Wanneer je elkaars drijfveren en communicatiestijlen leert kennen en begrijpen, merk je dat dit iets doet voor de teamdynamiek. Je ziet eerder waar je elkaar aanvult en waar frustraties soms vandaan komen. De Team Booster helpt miscommunicaties te verminderen en gezamenlijke doelen eerder te realiseren.

Energie Booster

Ken je dat verhaal over de werkweek van vier uur? Dat gaat erover dat er eigenlijk maar een paar uur per werk als werk hoort te voelen, omdat al het andere wat je doet je zoveel energie en plezier geeft, dat het helemaal niet als werk voelt. De Energie Booster gaat van dit principe uit en helpt jou en je team om dit principe in jullie dagelijkse praktijk toe te passen.

Stemming Booster

Je stemming op het werk wordt dagelijks beïnvloedt door jouw werkomgeving, kansen om je te ontwikkelen, de samenhang en betrokkenheid binnen de organisatie en of je helemaal jezelf kunt zijn. Aandacht voor deze factoren zorgt ervoor dat je ze eerder herkent. De Stemming Booster leert je om vanuit een YOWYO! mindset deze factoren positief te beïnvloeden en daarmee jouw eigen stemming.

Voor jou geselecteerd:

dienstverlening

Stemming Booster Workshop - Team

Binnen jullie dagelijkse werkklimaat brengen we de stemming van jou en je team in beeld aan de hand van weerbeelden en gaan we deze samen een boost geven.
dienstverlening

Team Booster Workshop - 1 dag

De eendaagse Team Booster is bedoeld om daarna met een YOWYO! mindset en instelling als team mooie dingen te bereiken. Jullie sluiten af met een plan van aanpak op zak om jullie team na deze dag te blijven boosten.
dienstverlening

Team Booster Workshop - 2 dagen

De tweedaagse Team Booster is bedoeld om de tijd te nemen om te reflecteren, te leren en vooruit te kijken. Ook voor nieuwe teams is deze tweedaagse uitermate geschikt.
dienstverlening

Team Booster Workshop - 4 dagen

Vierdaagse Boost op samenwerking, communicatie, houding & gedrag, omgaan met invloeden van buitenaf, eigenaarschap, heldere doelen en de onderlinge teamdynamiek.

Hoe helpt Lagant jouw team(s) te verbeteren?

Van samen werken naar samenwerken

Wij werken vanuit de aanpak ‘voordoen, samen doen en zelf doen’. Door visualisaties en ervaringsoefeningen geven wij het team handvatten om zelf aan de slag te gaan. Wij faciliteren inspirerende dialogen, spiegelen en prikkelen teams om de samenwerking te ontwikkelen. Oftewel van samen werken naar samenwerken. Zo creëren wij een blijvende impact op de werkomgeving én de organisatie.

De Verandergidsen van Lagant

De teamcoaches van Lagant zetten beweging anders in dan je misschien gewend bent. Zij gebruiken positieve psychologie om teams eigenaarschap te laten nemen voor hun eigen veranderambities. Het zijn stuk voor stuk vakidioten die geloven dat plezier en resultaat uitstekend hand in hand kunnen gaan. Zij ondersteunen jou en je team bij het maken van impact. Bijvoorbeeld tijdens een training (clickables<), workshop of als coach op de werkvloer. Dat doen Verandergidsen.

Persoonlijk advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Aanvraag diensten

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 162 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |