MENU

Vaardigheidstrainingen bij Lagant

In een maatschappij waar mensen tot steeds hogere leeftijd moeten werken is het essentieel dat je je vaardigheden blijft ontwikkelen. Hoe blijf jij impact maken met je vaardigheden? Hoe zorg je dat jij je team(s) inspireert en bij de hand neemt om veranderingen te realiseren? Hoe zorg jij dat je anderen beïnvloedt, zonder dat je hiërarchische macht hebt?

Bij Lagant helpen wij je om je rugzak met relevante vaardigheden te vullen zodat je impact blijft maken bij je klant en collega’s. Wij helpen je om als Verandergids je klanten de weg te wijzen en aan de hand te nemen. 

Kijk bij de Agile Connective Teamcoach training als je zelf je team(s) wilt inspireren en gidsen. Wil je effectiever met je tijd om leren gaan, kijk dan bij de Timemanagement training. Wil jij meer bereiken zonder dat je lijn bevoegdheid hebt? Kijk dan op de Invloed Zonder Macht training.

Zoeken
Categorie sidebar mobiel

Categorie

Type 2 Uitgebreid
  • Agile coaching (6)
  • Vaardigheden (3)

Prijs

Prijs

Prijs

Persoonlijk advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Aanvraag diensten

Lagant partners

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.8
 168 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |