MENU

Lagant GROEI Kompas

Loyale klanten en gecommitteerde medewerkers

Klanten veranderen continue van behoeftes en wensen. Hoe zorg je ervoor dat je hierop inspeelt, dat je de klant elke dag een optimale beleving geeft?

Wij noemen dit het creëren van wendbare stabiliteit. Wendbaar dankzij een flexibele en lerende interne organisatie en stabiliteit doordat de ambities continu worden waargemaakt.


Dit biedt Lagant je aan

GROEI Organisatie Kompas

Het Organisatie Kompas laat zien of en in welke mate je organisatiecultuur & organisatiestructuur elkaar versterken en constructief bijdragen aan de strategie om een klantgerichte & wendbare organisatie te worden.

GROEI Team Kompas

Het Team Kompas geeft inzicht in de mate van betrokkenheid van het team, hun voorkeurshouding en communicatiestijlen waarmee zij elkaar en hun omgeving positief kunnen beïnvloeden. Daarnaast geeft het inzicht in de factoren waardoor flow of weerstand ontstaat.

GROEI Leiderschap Kompas

Het Leiderschap Kompas geeft je inzicht in het ontwikkelpotentieel van jouw persoonlijk leiderschap. Met deze inzichten kun je aan de slag met het ontwikkelen hiervan om je positieve invloed en impact te vergroten op het gebied van ‘leading yourself’, ‘leading the team’ en ‘leading the organisation’.

Voor jou geselecteerd:

dienstverlening

GROEI Organisatie Kompas

Het Organisatie Kompas identificeert de groeiversnellers en groeibegrenzers van jouw eigen organisatie op het gebied van strategie, cultuur, innovatie en operatie. Hierdoor weet je precies wat er nodig is om van strategie tot succesvolle executie te komen.
dienstverlening

GROEI Team Kompas

Maak kennis met het GROEI Team Kompas tijdens een in-company workshop. Deze workshop geeft jullie inzicht in de onderlinge teamdynamiek, jullie energiegevers & energievreters en de invloeden die jullie stemming bepalen. Jullie krijgen handvatten om deze inzichten zelf positief te beïnvloeden.
dienstverlening

GROEI Leiderschap Kompas

Dit Kompas geeft jou inzicht in je leiderschap kwaliteiten binnen een wendbare omgeving. Het Kompas geeft tevens jouw groeipotentieel weer op deze kwaliteiten en helpt je om jouw eigen groei begrenzers en versnellers te herkennen.

Lagant GROEI Kompas om jouw veranderambities te realiseren

Organisatieontwikkeling met de focus op eigenaarschap & daadkracht

De essentie van persoonlijke, team en organisatieontwikkeling is het verbinden van binnen- en buitenwereld. Dit realiseer je door de expertise en perspectieven van de medewerkers ten volste te benutten in een motiverende werkomgeving. Deze combinatie vraagt de juiste balans tussen een cultuur van eigenaarschap en een structuur die autonomie faciliteert.

Lagant GROEI Kompas als onderdeel van de Agile Leadership Track

Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de mensen in de teams, hun ontwikkeling, samenwerking en vaak ook de structuur en resultaten. Wil je de organisatie, de teams en jezelf verder helpen in de groei naar wendbare stabiliteit met continue klantwaarde? Dan is de Agile Leadership Track iets voor jou.

Lagant GROEI Kompas als richtinggever voor de transformatie

Een succesvolle transformatie heeft de aandacht voor cultuur, proces en structuur. Sta je aan de start van een transformatie of ben je de volgende fase aan het vormgeven? Het Lagant GROEI Kompas helpt hierbij! Het geeft inzicht in de huidige situatie en brengt de gewenste situatie in beeld op alle drie de aandachtsgebieden die een succesvolle transformatie behelst.

Persoonlijk advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Aanvraag diensten

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 162 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |