MENU

NLP voor agile coaches

Als agile coach of scrum master werk je midden in teams die volop in beweging zijn. Als iedereen goed samenwerkt, is iedere sprint een feest. Helaas loop je regelmatig tegen hobbels aan die de samenwerking verstoren. Teamleden zitten elkaar in de weg. Iemand voelt zich buitengesloten of de sfeer verslechtert zonder aanwijsbare reden.
Zoeken
Categorie sidebar mobiel

Product

Categorie sidebar
  • Inspiratieworkshop (1)
  • Training (2)

Prijs

Prijs

Prijs

Lagant is dé specialist in NLP voor Agile coaches

NLP staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren. Via NLP krijg je inzicht in de processen die een rol spelen in de communicatie met anderen. Onze training zorgt ervoor dat je de patronen tussen mensen beter inschat en hier effectiever op inspeelt. People managers, coaches, changemanagers en salesprofessionals passen de NLP technieken wereldwijd met succes toe om tot betere resultaten te komen.

NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) als coachingstechniek

In teams zitten verschillende mensen, met verschillende talenten en karaktereigenschappen. Als iedereen goed samenwerkt en zijn of haar kracht en talent inzet ten behoeve van het team, is het team effectief en werk je prettig samen. Maar mensen kunnen botsen, ideeën kunnen botsen, of het gedrag van de een kan weerstand oproepen bij de ander.

Wat kun je als agile coach, scrum master of leidinggevende doen? Welke interventies kun je plegen en welke hulpmiddelen kun je inzetten? Wat hiervan past er goed bij jouw persoonlijkheid zodat het in jouw praktijk ook echt werkt?

60% van de teams slaagt er niet in om te bereiken wat ze zouden moeten bereiken[1]

[1] Bron: Dr. Eunice Parisi-Carew, “Why Teams Fail—and What to Do About It”

Belangrijke oorzaken van uitblijvend teamsucces:

  • Een fixed mindset waardoor het team zich niet ontwikkelt.
  • Wantrouwen en onuitgesproken spanningen tussen teamleden, tegenover management of andere teams.
  • Teamleden spreken elkaar niet aan, nemen geen persoonlijke verantwoordelijkheid of hebben moeite met onduidelijkheden.

Wil jij van 60% gedoe naar 100% succes?

NLP voor agile coaches

Van 60% gedoe naar 100% succes!

Samen ambities bepalen, intensieve samenwerking, korte cycli met een scherpe focus en inspelen op de dynamiek van veranderende klant- en organisatiewensen. Zie je deze kenmerken van wendbaar werken terug in jouw organisatie? Ben jij de agile coach, scrum master of leidinggevende die ervoor zorgt dat teams ook echt als team gaan vliegen?

NLP voor Agile Coaches bij Lagant

NLP voor Agile Coaches geeft teamcoaches en leidinggevenden in agile en lean omgevingen de tools om van groepen mensen teams te maken. Op basis van jouw persoonlijke profiel ga je, samen met andere agile professionals, aan de slag met het ontwikkelen en toepassen van de coachingsvaardigheden die bij jou passen. De zakelijke toepassing van de NLP technieken staat hierin centraal.

Opleiding in 12 of 3 dagen

De 12-daagse opleiding is klassikaal en bestaat uit 6 blokken van 2 dagen. Elk blok staat in het teken van een bepaald thema waarmee we op een logische wijze de principes van NLP en agile coachen samenbrengen en bekrachtigen:

1. Communicatie en gedrag
2. Verbinding creëren
3. Coachingstechnieken
4. Invloed door taal
5. Systemisch werken
6. Certificering

De 3-daagse opleiding bestaat uit 3 aaneengesloten dagen. Deze verkorte opleiding is volledig virtueel / online en behandelt de volgende thema’s:

1. Communicatie & gedrag
2. Coachingstechnieken
3. Systemisch werken

Gratis inspiratiesessies

Onze inspiratiesessies zijn ideaal om kennis te maken met deze opleidingen. De inspiratiesessies zijn kosteloos, maar zitten snel vol. Schrijf je nu in!

Persoonlijk advies?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Aanvraag diensten

Lagant partners

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.8
 177 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |