STAP-regeling
MENU

Onze Agile Transformatie Aanpak

In een high performing organisation versterken de cultuur, de structuur en de processen elkaar. Onze integrale aanpak richt zich om die reden op agile doorleven, agile organiseren en agile werken. Alleen door integraal te werken kan de stap gezet worden naar een effectief agile werkende organisatie.
Wanneer organisaties kiezen voor een agile framework en dat vervolgens uitrollen, ligt de focus vooral op 'doing agile'. De impact op de mensen en op de inrichting van de organisatie kan daarbij worden onderschat.

Integrale Aanpak

Onze integrale aanpak richt zich om die reden op de cultuur, de processen én de structuur, oftewel op agile doorleven, agile organiseren en agile werken. Onze integrale aanpak werkt tegelijkertijd bottum-up en top-down en zorgt hiermee dat de drie principes van een wendbare organisatie door iedereen worden uitgedragen.

Agile Mindset

Wanneer de processen leidend zijn zie je vaak weerstand ontstaan. Ons uitgangspunt zijn de mensen en de agile mindset. Wanneer de agile mindset wordt begrepen en doorleefd, ontstaat er een cultuur waarin de mensen zelf het initiatief nemen. Het zijn namelijk de mensen die het beste weten welke processen en structuren er versnellend of juist vertragend werken. Deze kennis is de basis om agile werken in te richten of te verbeteren, omdat agile een middel moet zijn en geen doel op zich. Het doel is ten slotte om de klant zo goed mogelijk te bedienen, dankzij een wendbare interne organisatie. Onze integrale aanpak focust zich op leiderschap en de drie principes van een lerende organisatie om op die manier effectief tot business agility te komen. Of het nu om een startende of lopende transformatie gaat, onze agile coaches helpen je om van veranderbehoefte naar verandervisie naar succesvol veranderen te komen. Ondersteunend aan de coaching kunnen zij helpen met toepassing en ontwikkeling van de:

  • YOWYO! mindset
  • De Agile Leiderschap Track
  • De Agile Transformatie Monitor

Is Onze Agile Transformatie Aanpak iets voor jou?

Onze experts staan voor je klaar voor maatwerk. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.
Aanvraag diensten

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Computerweg 22
3542 DR Utrecht
[email protected]+31 (0)41 322 4106
Agile Business BuildersIPMA CompactPRINCE2 CompactVerandergids
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2023 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Heidie van der Putten

Heidie van der Putten

Planningscoördinator

Op dit moment zijn we gesloten. Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Heidie van der Putten
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Start gesprek via:
chat