MENU

PRINCE2® Compact

 32,95   excl. BTW

Dit boekje beschrijft de meest recente versie van de PRINCE2 Project Management Methodology, release 2017. Het beschrijft alles wat je moet weten voor het behalen van de PRINCE2-examens en dient als een waardevolle referentiegids tijdens het werken aan projecten.
Bestel bij Managementboek

N.B. Door op de knop ‘bestel bij Managementboek’ te drukken verlaat u onze website en komt u direct op de productpagina bij Managementboek. Uw bestelling en verzending zal door Managementboek worden verzorgd. Meer informatie over verzendkosten kunt u hier vinden. Ondanks onze zorgvuldige toevoeging aan onze website kan het zijn dat de prijzen van Managementboek afwijken van de hier genoemde prijs. De prijs bij Managementboek is de juiste. Mocht u onjuistheden tegenkomen op onze website kunt u ons dat laten weten.

PRINCE2 is 's werelds meest gebruikte projectmanagementmethode, die wordt gebruikt door mensen en organisaties in de private en publieke sector.

Het is een flexibele methode die je helpt bij het beheer van succesvolle projecten, ongeacht het type of de schaal. Gebaseerd op zeven principes, zeven thema's en zeven processen moet PRINCE2 altijd worden afgestemd op de projectomgeving en stevig worden ingebed in de organisatie.

De bijgewerkte richtlijnen voor 2017 leggen een sterke nadruk op de schaalbaarheid en flexibiliteit van de methode en op de manier waarop deze het beste kan worden aangepast aan de complexiteit en specifieke vereisten van een project.

Belangrijkste vernieuwingen

  • Meer nadruk op het afstemmen van PRINCE2 op de behoeften van organisaties en een gevarieerd scala aan projectomgevingen, waaronder Agile omgevingen.
  • Toont een grotere link tussen de PRINCE2-thema's en -principes.
  • Biedt betere begeleiding bij de praktische toepassing van de PRINCE2-methode, met tal van hint en tips.
  • De vertrouwde structuur van PRINCE2 van zeven principes, thema's en processen is constant gebleven.

Dit boek beschrijft alles wat je moet weten voor het behalen van de PRINCE2-examens en dient als een waardevolle naslaggids tijdens het werken aan projecten.

Over de auteurs

Zowel Wil Hendrickx als Jeroen Ykema zijn werkzaam bij Lagant. Wil zet zich bij klanten in als ervaren consultant, project- en programmamanager. Intern is hij één van de lead-trainers en daarmee verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van zijn vakgebied. Jeroen is directeur maar werkt ook als lead-trainer PRINCE2 en als consultant om ons gezamenlijke doel te bereiken: blijvend resultaat uit veranderen. Hun focus ligt op het helpen van bedrijven met het effectief veranderen door het inzetten van technieken uit Agile, project-, programma & portfoliomanagement. Beide houden zich al ruim 15 jaar bezig met projectmanagement en met PRINCE2.

Details

ISBN: 9789463420556
Pagina’s: 192
Type: Paperback
Taal: Nederlands & Engels

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 152 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |