MENU

Inspiratieworkshop Delegation poker

Taken verdelen en verantwoordelijkheden uit handen geven blijft een lastig spel tussen iedere leidinggevende en zijn of haar team. Hoe voorkom je dat er onduidelijkheid ontstaat en er gaten vallen wanneer je deze delegeert?
Reserveer je plaats nu!
Duur: 1,5 uur (15:00-16:30)
Prijs:

Gratis

Inbegrepen:
Inpirerende praktijkvoorbeelden
Interactie met ervaren trainer

Delegeren blijft lastig. Hoe zorg je er voor dat het voor iedereen duidelijk is welke beslissingen zijn gedelegeerd en hoe ver de bijbehorende verantwoordelijkheid reikt? Met deze variant op planningspoker zoek je samen het punt op waarbij iedereen zich comfortabel genoeg voelt en ontstaat een discussie over de bevoegdheden met als doel: een gezamelijk beeld krijgen over de verdeling van verantwoordelijkheden tussen leidinggevende en team.

  • Delegeren van taken
  • Verdeling van verantwoordlijkheden
  • Gedeeld beeld & transparantie

Aantal deelnemers: 4-20 personen.

Je ontvangt voor aanvang de link voor deelname toegestuurd. Indien je een uur voor deelname geen link hebt ontvangen neem dan contact met ons op [email protected].

Geen workshops gepland

Er zijn momenteel geen workshops gepland.

Wil je meer weten over deze workshop, of deze workshop in-company organiseren? Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 152 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |