MENU

Inspiratieworkshop Leer je eigen verhaal te visualiseren

Soms heb je een verhaal helemaal helder in je hoofd, maar lijkt het bij je toehoorders niet te landen. Of je voert een goede discussie met elkaar, Door te tekenen en te visualiseren kun je veel effectiever communiceren. Je verhaal vertellen wordt leuker en dynamischer. Er komt meer energie los waardoor je impact groter wordt.
Reserveer je plaats nu!
Duur: 1,5 uur (15:00-16:30)
Prijs:

Gratis

Inbegrepen:
Inspirerende praktijkvoorbeelden
Interactie met ervaren trainer

In een uur gaan we gezamenlijk en in groepjes elkaar helpen om een stukje uit je eigen leven of werk te visualiseren en daarna in de groep te presenteren. Onder begeleiding ga je direct aan de gang met het oefenen van de tekentechnieken. Door middel van veel voorbeelden helpen we je op weg naar het begin van zelfstandig tekenen.

Aantal deelnemers: 4-20 personen.

Je ontvangt voor aanvang de link voor deelname toegestuurd. Indien je een uur voor deelname geen link hebt ontvangen neem dan contact met ons op [email protected].

Geen workshops gepland

Er zijn momenteel geen workshops gepland.

Wil je meer weten over deze workshop, of deze workshop in-company organiseren? Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 152 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |