MENU

Inspiratieworkshop Oplossingen die wel impact hebben

Zit jij vast in actielijstjes? Maar blijft het beloofde resultaat uit? Lukt het niet om veranderingen klein te maken? Is prioriteren een drama? Mis je inzicht in wie nou wat gaat doen en waarom?
Reserveer je plaats nu!
Duur: 1,5 uur (15:00-16:30)
Prijs:

Gratis

Inbegrepen:
Inpirerende praktijkvoorbeelden
Interactie met ervaren trainer

In deze workshop impactmappen ga je met belanghebbenden een beeld creëren van de best te bewandelen weg om een doel te realiseren. Daarmee leg je een gedeelde basis voor het prioriteren van de activiteiten in de wensenlijst.

We starten met de waarom vraag. Welk doel willen we nou eigenlijk bereiken? Daarna bespreken we welke stakeholders geraakt worden en hoe deze jouw team kan helpen om het doel dichterbij te brengen.

Vervolgens gaan we aan de slag met wat we moeten doen om dat voor elkaar te krijgen. Het resultaat is dat je met je team een overzicht hebt met de belangrijkste paden waarlangs je je doelen kan bereiken. Vervolgens kan je je prioriteiten bepalen.

  • Focus op resultaat
  • Betrokkenheid van belanghebbenden
  • Overeenstemming over het doel en aanpak

Aantal deelnemers: 4-20 personen.

Je ontvangt voor aanvang de link voor deelname toegestuurd. Indien je een uur voor deelname geen link hebt ontvangen neem dan contact met ons op [email protected].

Geen workshops gepland

Er zijn momenteel geen workshops gepland.

Wil je meer weten over deze workshop, of deze workshop in-company organiseren? Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 162 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |