Psst.. t/m 31 augustus zijn er weer Lagant's Zinderende Zomerweken: Korting op e-learning en trainingen!
MENU

Training PRINCE2 Agile® Foundation

Tijdens deze PRINCE2 Agile Foundation training leer je hoe jij een PRINCE2 project in een Agile omgeving succesvol kan uitvoeren, wat Scrum en Kanban inhouden en hoe deze technieken te combineren zijn met PRINCE2. Het toepassen van Agile principes in PRINCE2 projecten maakt een flexibele, pragmatische aanpak mogelijk, terwijl er op project niveau nog steeds voldoende governance geborgd is.
Boek met de STAP-regeling
Duur: 2 dagen | 9:00 - 17:00 uur
Prijs:
Op aanvraag
Inbegrepen:
PRINCE2® Agile Foundation examen
Boek: PRINCE2® Agile Guidance (Engelstalig)
ExamTrainer PRINCE2® Agile Foundation
Licentiekosten
Examen garantie
Lagants Zinderende Zomerweken! Tot 31 augustus 25% korting op e-learning en 15% korting op trainingen. 
Let op: Korting wordt automatisch toegepast in de winkelwagen.
Lees alle voorwaarden via deze link

Als verandergidsen willen we deelnemers echt verder helpen met het succesvol uitvoeren van projecten. Wij geloven er niet in dat je dit voor elkaar krijgt door alleen theorie in de trainingsdagen te behandelen. Onze trainer, een ervaren PRINCE2 Agile projectmanager, legt de verbinding tussen de theorie en de praktijk en zorgt ervoor dat de deelnemers ruimschoots kunnen oefenen met PRINCE2 Agile gedurende de klassikale sessies. De theorie kan je immers ook leren uit het bijgeleverde boek en via onze unieke ExamTrainer® die je laat oefenen met de vragen zoals je die ook op jouw examen krijgt.

VOORKENNIS EN STUDIEBELASTING
Voor deze training adviseren wij HBO werk- en denk niveau. Het helpt als je al enige kennis van PRINCE2 hebt.
Behalve de 2 dagen training (klassikaal of virtueel) moet voor de voorbereiding voor het examen een tijdsinvestering worden gerekend tussen de 15 en 25 uur.

Of je nu projectmedewerker, projectleider of (aankomend) projectmanager bent van een project in een Agile omgeving is dit de training voor jou. Tegenwoordig is het voor alle projectmanagers van belang ook Agile kennis in zijn/haar bagage te hebben.

Specifieke ervaring als projectmanager is niet noodzakelijk. Al is het voor jou wel prettig als je beschikt over basiskennis op het gebied van projectmatig werken en een HBO werk- en denkniveau aan kan.

De training PRINCE2 Agile Foundation is gericht op het toepassen van PRINCE2 in agile omgevingen. De training behandeld hoe je PRINCE2 op maat maakt voor jouw (Agile) omgeving en geeft je tevens de basis kennis van Scrum en Kanban.

Deze training leidt tot:

  • Inzicht in hoe je PRINCE2 op maat maakt voor Agile omgevingen;
  • Kennis van de Scrum, Kanban en Lean Startup methodiek;
  • Eventueel het PRINCE2 Agile Foundation certificaat.

Wij zijn ervan overtuigd dat als jij beide trainingsdagen volgt en volgens onze aanwijzingen de stof bestudeerd dat jij het examen zal halen. Mocht je dan toch het examen niet halen dan krijg jij van ons een gratis nieuw examen. Om voor dit gratis nieuwe examen in aanmerking te komen dien je wel aantoonbaar (Kennisopname > 80% in onze ExamTrainer) voldoende te hebben gestudeerd.

De Training PRINCE2 Agile® Foundation is uitsluitend Incompany te boeken

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Incompany Training

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.8
 180 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |