MENU

Training PRINCE2 Agile® Practitioner

Tijdens deze PRINCE2 Agile Practitioner training leer je hoe jij een PRINCE2 project in een Agile omgeving succesvol kan uitvoeren, wat Scrum, Kanban en Lean Startup inhouden en hoe deze technieken te combineren zijn met PRINCE2. Het toepassen van Agile principes in PRINCE2 projecten maakt een flexibele, pragmatische aanpak mogelijk, terwijl er op project niveau nog steeds voldoende governance geborgd is.
Duur: 2 dagen | 9:00 - 17.00 uur
Prijs:
Op aanvraag
Inbegrepen:
PRINCE2® Agile Practitioner examen
Boek: PRINCE2 Agile® Guidance (Engelstalig)
ExamTrainer® PRINCE2® Agile Practitioner
Licentiekosten

Als verandergidsen willen we deelnemers echt verder helpen met het succesvol uitvoeren van projecten. Wij geloven er niet in dat je dit voor elkaar krijgt door alleen theorie in de trainingsdagen te behandelen. Onze trainer, een ervaren PRINCE2 Agile projectmanager, legt de verbinding tussen de theorie en de praktijk en zorgt ervoor dat de deelnemers ruimschoots kunnen oefenen met PRINCE2 Agile gedurende de klassikale sessies. De theorie kan je immers ook leren uit het bijgeleverde boek en via onze unieke ExamTrainer® die je laat oefenen met de vragen zoals je die ook op jouw examen krijgt.

VOORKENNIS EN STUDIEBELASTING
Voor deze training adviseren wij HBO werk- en denk niveau. Het is erg nuttig als je al kennis van PRINCE2 hebt. Je dient het PRINCE2 Foundation of PRINCE2 Agile Foundation certificaat te hebben behaald.
Behalve de 3 dagen training (klassikaal of virtueel) moet voor de voorbereiding voor het examen een tijdsinvestering worden gerekend tussen de 20 en 30 uur.

Deze training is gericht op projectleiders en projectmanagers die ervaring hebben met PRINCE2 en bij voorkeur het PRINCE2 (Agile) Foundation certificaat hebben behaald en hun projectmanagement kennis willen uitbreiden met kennis over hoe je projecten in Agile omgevingen kan uitvoeren.

Om te kunnen deelnemen aan het PRINCE2 Agile Practitioner examen dien je in het bezit zijn van één van de volgende certificeringen:

 • PRINCE2 (Agile) Foundation certificaat na 1 januari 2009;
 • Project Management Professional (PMP);
 • Certified Associate in Project Management (CAPM);
 • IPMA Level A® (Certified Projects Director);
 • IPMA Level B® (Certified Senior Project Manager);
 • IPMA Level C® (Certified Project Manager);
 • IPMA Level D® (Certified Project Management Associate).

De training PRINCE2 Agile Practitioner is gericht op het toepassen van PRINCE2 in agile omgevingen. De training behandeld hoe je PRINCE2 op maat maakt voor jouw (Agile) omgeving en geeft je tevens de basis kennis van Scrum, Kanban & Lean Startup.

Deze training leidt tot:

 • Inzicht in hoe je PRINCE2 op maat maakt voor Agile omgevingen;
 • Kennis van de Scrum, Kanban en Lean Startup methodiek;
 • Inzicht hoe je PRINCE2 Agile kan toepassen op jouw projecten;
 • Eventueel het PRINCE2 Agile Practitioner certificaat.

De Training PRINCE2 Agile® Practitioner is uitsluitend Incompany te boeken

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Incompany Training

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 162 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |