MENU

Vaardigheidstraining Fit for Change

De Fit for change training helpt jouw volle potentieel te ontsluiten. Het programma is erop gericht om je in beweging te krijgen en te houden. Dit doen wij door je uit te dagen om na te denken over jouw ambitie en deze te verbinden aan jouw organisatie.
Duur: 2 dagen | 09:00 - 17:00 uur
Prijs:
Op aanvraag
Inbegrepen:
Cursusmaterialen
Locatie en catering

Een goed kompas helpt te bepalen aan welke zaken energie wordt besteed. Niet aan het eerste dat voorbijkomt, maar aan datgene dat jou en jouw organisatie werkelijk verder brengt.

Minstens zo belangrijk is het dat je op de juiste momenten goed presteert. De kunst is om op de juiste momenten te pieken, ruimte te laten voor herstel en te voorkomen dat energie nodeloos weglekt.

We zetten een breed scala aan werkvormen in: theorie, oefenen, schrijven, reflecteren, ervaren. We besteden veel aandacht aan het beheersen en vergroten van energieniveaus. De basis daarvoor wordt gelegd door bewust (leren) omgaan met beweging en voeding. Vanzelfsprekend zullen we met aandacht eten en bewegen tijdens de training. Ook kijken we naar de mentaal-emotionele kant van energieniveaus: doelgerichtheid, focus, en bewustwording van de sociale context.

Onderwerpen

Op dag 1 bespreken we de basisconcepten rondom energiemanagement, voeding, bewegen en rust. We gaan in op persoonlijke ambities en zingeving en we maken een verdieping op de emotionele en mentale componenten van energie.

Dag 2 staat in het teken van jouw persoonlijke verandering. Met de kennis van de basisconcepten bepaal jij waar voor jou winst te behalen is. Wij leiden je door een proces waarin je stapsgewijs komt tot hele concrete rituelen die je inpast in jouw weekagenda.

Mensen die de Fit for change-concepten toepassen, ervaren meer energie en controle. Meer plezier in het werk. Je leert als het ware “intensiever” te leven, door heel bewust momenten te kiezen die voor jou waardevol zijn en daar dan je volledige en beste energie op in te zetten.

En wat heeft mijn werkgever eraan? Je werkgever krijgt een energiekere medewerker, die scherp is op momenten die ertoe doen. Die zich bewust verbindt aan de organisatie en die weet hoe die zichzelf tot grote hoogten kan brengen. Veranderingen komen krachtiger en meer blijvend van de grond.

Deze training is iets voor jou als jij:

  • Vitaler wilt zijn;
  • Meer grip wilt hebben op je energiehuishouding;
  • Fit en scherp wilt zijn op die momenten die er voor jou toe doen;
  • Wilt voorkomen dat je capaciteit achteruit holt naarmate de jaren vorderen;
  • Eigenlijk wel weet wat goed voor je is, maar het toch steeds niet doet;
  • Bewuster wilt kiezen waaraan jij jouw kostbare energie spendeert.

De Vaardigheidstraining Fit for Change is uitsluitend Incompany te boeken

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Incompany Training

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.8
 168 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |