MENU

E-learning MSP® Practitioner

De MSP® Practitioner Online Zelfstudie is een uitkomst voor iedereen die zich wil verdiepen in de MSP programmamanagementmethode, maar geen klassikale training wil volgen. De MSP® Practitioner Online Zelfstudie is volledig geaccrediteerd door PeopleCert en voldoet daarmee aan de strenge internationale kwaliteitseisen. Na het doorlopen van de zelfstudie ben je optimaal voorbereid voor het MSP Practitioner examen.
Boek met de STAP-regeling
Duur: 6 maanden toegang
Taal:
Prijs:

v.a.   920,00  excl. BTW

Inbegrepen:
Online Zelfstudie
ExamTrainer®
MSP Practitioner examen
Licentiekosten

Met de MSP Practitioner Online Zelfstudie is het mogelijk om in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, te studeren. De zelfstudie bevat het volledige MSP Compact e-book, vele video’s en oefeningen om te zorgen dat jij de stof eigen maakt. Ook bevat de zelfstudie de populaire ExamTrainer waarmee je uitgebreid kan oefenen met vragen zoals jij die ook op jouw examen kan verwachten. Verder houdt de zelfstudie exact jouw studieresultaten bij zodat jij op basis van deze resultaten kan bepalen wat jij nog moet doen om klaar te zijn voor jouw examen.

VOORKENNIS EN STUDIEBELASTING
Voor deze zelfstudie adviseren wij HBO werk- en denk niveau. Het helpt als je al enige kennis hebt van projectmanagement en/of PRINCE2. Je dient het MSP foundation certificaat te hebben behaald.
Voor de voorbereiding voor het examen dient een tijdsinvestering worden gerekend tussen de 35 en 50 uur.

De zelfstudie is geschikt voor iedereen die zich, na MSP Foundation, verder wil verdiepen in de toepassing van programmamanagement en MSP. Van de deelnemers wordt ervaring als programmamanager verwacht. Voor deelname aan het examen moeten deelnemers geslaagd zijn voor het MSP Foundation examen.

Als optie bieden wij op al onze online zelfstudies de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die jou persoonlijk begeleidt. Deze ervaren trainer kan met jou de theorie bespreken en aangeven hoe deze in de praktijk wordt gebruikt. Daarnaast kun je eventuele onduidelijkheden over de stof bespreken. Het contact met een trainer loopt uitsluitend online of via de telefoon, hiervoor is 3 uur gereserveerd. De trainer zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.

De training MSP Practitioner is gericht op het toepassen van MSP in de praktijk. U krijgt een duidelijker inzicht in de relaties tussen de principes, de thema’s en de processen van de methode.

Deze training leidt tot:

  • Verdiept inzicht in programmatisch werken en programmamanagement;
  • Kennis van de MSP methodiek tot op practitioner niveau;
  • Vaardigheid in het toepassen van MSP;
  • Eventueel, het MSP Practitioner certificaat.

Kies je opties voor E-learning MSP® Practitioner

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

Het is onze missie om klanten te helpen hun veranderambities waar te maken.

Stationsplein 26
3818 LE Amersfoort

Onze locatie in Amersfoort ligt pal tegenover de hoofdingang van het NS-station en is dus eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in de Q-Park P+R Barchman Wuytierslaan op circa 5 minuten loopafstand van ons kantoor.

[email protected]+31 (0)41 322 4106
8.9
 162 beoordelingen
Van AetsveldSLIM-subsidieregelingVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
Deze website draait op 100% duurzame energie, gewonnen uit kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.
© 1991-2024 Lagant | Alle rechten voorbehouden |